29 / 07 / 2024

salt galata Akılcı Bina Çözümleri Buluşmaları

salt galata Akılcı Bina Çözümleri Buluşmaları

Rigips Türkiye tarafından bu yıl 4. kez gerçekleştirilen “Akılcı Bina Çözümleri Buluşmaları” mimarları, iç mimarları, danışmanları ve tüm diğer sektör profesyonellerini 18 Mayıs Çarşamba günü Salt Galata’da bir araya getirdi.

İstanbullular dikkat! Galata Köprüsü onarıma giriyor! Yola çıkmadan önce yeni güzergahlara bakın!

Yeni Galata Köprüsü’nda olası İstanbul depremine hazırlık kapsamında onarım çalışmaları başlayacak. 13 Ağustos Pazar günü başlayacak ve 40 gün sürecek çalışmalar nedeniyle trafik akışı değişecek.

Skoda Kamiq fiyatları açıklandı! İşte 12 Şubat 2023 fiyat listesi…

İhtiyaç duyabileceğiniz akılcı çözümler ile donatan Skoda Kamiq fiyatları belli oldu! İşte 12 Şubat 2023 fiyat listesi…

Kentli profesyonellerin tercihi Kiğılı’dan indirim üstüne indirim! İşte 22 Eylül 2022 Kiğılı fiyat listesi

Çağdaş, akılcı ve başarılı erkeklerin tercihi Türkiye’nin erkek giyim markası Kigıılı kentli profesyonellerin tercihi olmayı sürdürüyor. Kiğılı şimdi yaz sonuna özel indirimle sadık müşterilerine sonbahar hediyesi veriyor. Sepette yüzde 30 indirim uygulayan Kiğılı ikinci ürüne yüzde 15 veya üçüncü ü

Kiğılı’da Artısı Bol Yaz Fırsatları için son günler! İşte Kiğılı 8 Eylül 2022 fiyatları

Kendini, “çağdaş, akılcı ve başarılı erkeklerin tercih ettiği Türkiye’nin erkek giyim markası” olarak tanımlayan Kiğılı’da yaz sezonu indirimleri için son günlere giriliyor.  

Aes Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Aes Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  50 bin TL sermaye bedeli  ile Ersin Çakılcı tarafından kuruldu.

Häfele Discoveries yarın başlıyor!

Türkiye ve dünya çapında mobilya ve mimari donanımlarda yenilikçi ürünlere ve akılcı çözümlere attığı imza ile adından söz ettiren Häfele, pandemiyle beraber dijitalleşmeye başlayan ticari hayatta yeni bir evren yarattı. Häfele Discoveries 4 Mayıs tarihinde başlıyor...

Galata Capıtal Partners Ofis Ve Araç Kiralama Anonim Şirketi kuruldu!

Galata Capıtal Partners Ofis Ve Araç Kiralama Anonim Şirketi bugün Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Taha Bekir Ekinci ve Umut Uçak ortaklığında kuruldu.

Meral Akşener: Konut fiyatları bir haftada yüzde 10 arttı!

Konut kredisinde başlatılan kampanyalar sonucunda fiyatlarda yüzde 10 artış yaşandığını belirten Akşener, "Salt inşaatla büyüyüp kalkınacağımızı düşünen bir ekonomi anlayışı var" dedi...

AVM kiralarının TL'ye geçmesi çok doğru bir karardı!

Mudo’nun kurucusu Mustafa Taviloğlu, "AVM sahiplerinin de çok daha önceden kiralarla ilgili şu anki duruma gelmesi gerekirdi. Türk parasına dönüldü, bu çok doğru bir karardı. İşler iki taraf için de çok daha oturur hale geldi. İki taraf da daha akılcı oldu" dedi..

Çekmeköy imar planlarına akılcı çözümler gerekli!

Emlak komisyoncusu ve mülk bilirkişisi İsa Demir, Çekmeköy imar planları konusunu kaleme aldı. İşte Demir'in "Çekmeköy imar planlarına akılcı çözümler gerekli" başlıklı yazısı...

Mehmet Çakılcıoğlu: Kanal İstanbul'un yapılacağına inanmıyoruz!

İBB’nin düzenlediği “Kanal İstanbul Çalıştayı”, İstanbul Kongre Merkezinde yapıldı. İBB Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Mehmet Çakılcıoğlu'nun yer aldığı çalıştay’a 2685 kişi katıldı...

Gölcük'teki kaçak yapılar yıkılıyor!

Kaçak yapıyla mücadelesine devam eden Gölcük Belediyesi, Merkez Mahallesi, 3.Sokakta yer alan kaçak binayı yıktı.

Mehmet Çakılcıoğlu kimdir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Mehmet Çakılcıoğlu oldu. Peki Mehmet Çakılcıoğlu kimdir? Mehmet Çakılcıoğlu hangi işlerde görev aldı?

salt galata Akılcı Bina Çözümleri Buluşmaları Haberi

salt galata Akılcı Bina Çözümleri Buluşmaları

Türkiye’de yapı malzemeleri sektöründe yapı alçıları, duvar ve asma tavan sistemleri konularında uzun yıllardır faaliyet gösteren Rigips, 2013 yılından beri gerçekleştirdiği “Akılcı Bina Çözümleri Buluşmaları’nın 4.’sünü bu yıl 18 Mayıs Çarşamba günü Beyoğlu Salt Galata’da “Akılcı Özel Çözümler Toplantısı” ve “Yaşanabilir Mekanlar için Mimarlık Paneli” kapsamında düzenledi.


Saint Gobain Grubunun uluslararası düzeyde yöneticilerinin konuşmacı olarak yer aldığı “Akılcı Özel Çözümler Toplantısı”nda, markanın binaların tasarımlarında fark yaratacak yeni sistem bileşenleri farklı açılardan ele alındı. Buluşmanın ikinci bölümünde duayen mimarların katılımlarıyla gerçekleşen “Yaşanabilir Mekanlar için Mimarlık” panelinde ise insan ve mekan ilişkileri, yaşanabilir binalar için mimarların sorumlulukları ve nitelikli yaşam için nitelikli tasarım gibi konular masaya yatırıldı.


“Akılcı Bina Çözümleri Buluşmaları”, Rigips İş Geliştirme ve Pazarlama Müdürü Faruk Akel’in açılış konuşmasıyla başladı.


Ardından başlayan...