23 / 05 / 2024

salt galata oditoryum

salt galata oditoryum

Salt Galata Oditoryum2da 8 Aralık Cumartesi günü Taksim Sempozyumu düzenlenecek...

Reynaers Salt Galata'da mimarlık ofisleriyle bir araya geldi!

Mimarşiv’in İstanbul Serbest Mimarlar Derneği için düzenlediği İkili İş Görüşmeleri’ne katılan, teknolojisiyle geleceği bugüne taşıyan Belçika orijinli Pencere, Kapı ve Cephe Sistemleri üreticisi Reynaers ürün ve hizmetlerini tanıtmak için Galata'da mimarlık ofisleriyle bir araya geldi.

Kentsel İntermedya Sergisi 7 Mart'ta başlıyor!

Berlin, Boston, İstanbul ve Mumbai merkezli dört araştırma aracılığıyla disiplinler arası kent çalışmalarına yönelik yenilikçi yöntemleri inceleyen sergi Kentsel İntermedya: Şehir, Arşiv, Hikâye 7 Mart-1 Nisan tarihlerinde SALT Galata’da görülebilecek..

Arredamento SALT Galata’da sergilendi!

Arredamento tarafından SALT iş birliğiyle gerçekleştirilen sergi, 26 Ocak Perşembe günü SALT Galata’da açıldı.

Tek ve Çok Sergisi 6 Eylül'de gerçekleşecek!

Eşyanın üretimi ve dolaşımına yönelik, araştırma temelli Tek ve Çok sergisi 6 Eylül'de SALT Galata'da açılıyor.

Salt Galata'da Göçebe Mekanlar Sergisi açıldı!

Almanya’dan yurda “kesin dönüş” yapmış misafir işçilerin Türkiye’de inşa ettiği evlerdeki Alman konut mimarisi ögelerini inceleyen sergi 17 Haziran’da SALT Galata’da açıldı.

Almanya Göçebe Mekânlar Sergisi 17 Haziran’da!

Almanya’dan yurda “kesin dönüş” yapmış misafir işçilerin Türkiye’de inşa ettiği evlerdeki etkilerini inceleyen Göçebe Mekânlar sergisi 17 Haziran’da SALT Galata’da açılıyor.

Akılcı Bina Çözümleri Buluşmaları gerçekleşti!

Rigips Türkiye tarafından bu yıl 4. kez gerçekleştirilen “Akılcı Bina Çözümleri Buluşmaları” mimarları, iç mimarları, danışmanları ve tüm diğer sektör profesyonellerini 18 Mayıs Çarşamba günü Salt Galata’da bir araya getirdi.

Akılcı Bina Çözümleri Buluşmaları 18 Mayıs'ta Salt Galata'da!

Rigips Türkiye tarafından bu yıl 4. kez gerçekleştirilecek olan “Akılcı Bina Çözümleri Buluşmaları” mimarları, iç mimarları, danışmanları ve tüm diğer sektör profesyonellerini 18 Mayıs Çarşamba günü Salt Galata’da bir araya getirecek.

Mimarlık ve Sinema Salt Galata'da buluşacak!

İlki 11 Ocak 2016'da müzik konusunda Salt Galata'da düzenlenen "Mimarlık Ve..." buluşmalarının ikincisi yarın 'Mimarlık ve Sinema' başlığı altında gerçekleşiyor. Panel, Kalebodur'un desteği ile düzenlenecek.

Galata Tüneli 140 yaşında!

İstanbul'un ilk metrosu sayılan Karaköy-Beyoğlu arasındaki 573 metrelik demiryolu tüneli (Galata Tüneli) bundan tam 140 sene önce bugün, yani 17 Ocak 1875'te hizmete girdi.

Galata Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Galata Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hakan Çifci tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 8 Ocak'ta Bahçelievler, Çobançeşme Mahallesi, Sanayi Caddesi'nde kuruldu.

1975 yılında Eminönü ve Galata'daki düzensizliğe son verilecekmiş!

1975 yılında İstanbul Belediye Ahmet İsvan, Eminönü Meydanı ve Galata Köprüsü'nde incelemeler yapmış. Düzensizliğe son verilecek diyen İsvan, iskelelerin bulunduğu yerin otobüs durağı olacağını söylemiş.

Yeni Galata Köprüsü bu gece deniz trafiğine açılacak!

Yeni Galata Köprüsü’nde baskül köprünün mesnet, kiriş ve kilitlerinin yağlanması çalışması ile köprünün deniz trafiğine açılması işlemi yapılacağından, köprü Salı ve Perşembe günü 01:30-04:30 saatleri arasında araç ve yaya trafiğine kapatılacak.

salt galata oditoryum Haberi

salt galata oditoryum

Taksim Sempozyumu 8 Aralık Cumartesi günü Salt Galata Oditoryum'da düzenlencek. Sempozyum 13.15'te Ertuğ Uçar'ın açılış konuşmasıyla...