16 / 05 / 2024

Sam Gayrimenkul adres

Sam Gayrimenkul adres

Sam Gayrimenkul Anonim Şirketi Büyükçekmece’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Mona Samman Abe ve Abboud Malla tarafından kuruldu.

Dunia Yapı Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Dunia Yapı Ve Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatıma Samıre ve Saıd Samıre ortaklığında kuruldu.

Dreamers Proje Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dreamers Proje Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Jımmy Samı Malahefjı tarafından kuruldu.

Fıdelıty Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fıdelıty Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Samı Guessab tarafından kuruldu.

Aldelaıgan Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aldelaıgan Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Samı A Kh M Aldelaıgan tarafından kuruldu.

Vıp Companıes Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vıp Companıes Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de Hussam Abdullah ve Wısam Abdulla ortaklığında kuruldu.

İsa Oğlu Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İsa Oğlu Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Samı Alıssa tarafından kuruldu.

Mawla Ali Group Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mawla Ali Group Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Abdul Azız Azızı, Hüsamettin Şahap, Nakıbullah Omarı ve Samıullah Samkanay ortaklığında kuruldu.

İstikrar Akar Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstikrar Akar Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 350 bin TL sermaye bedeli ile Shadoudja Hamanı ve Samır Nadjı ortaklığında kuruldu.

Sam Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Sam Gayrimenkul Anonim Şirketi Büyükçekmece’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Mona Samman Abe ve Abboud Malla tarafından kuruldu.

Myb Capital İnşaat Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Myb Capital İnşaat Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Samır Gurbanov tarafından kuruldu.

Sachak Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sachak Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 4 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Noamane Fekıh Hassen ve Samı Menny ortaklığında kuruldu.

Sam Capital Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sam Capital Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zaur Teymurov tarafından kuruldu.

Yaseroğlu Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaseroğlu Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Mhd Yasser Mhs Samır ve Sabah Al Masrı ortaklığında kuruldu.

Sam Gayrimenkul adres Haberi

Sam Gayrimenkul adres

Sam Gayrimenkul Anonim Şirketi Büyükçekmece’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Mona Samman Abe ve Abboud Malla tarafından kuruldu.

Sam Gayrimenkul Anonim Şirketi konusu:

1. Gayrimenkul acentelerinin faaliyetleri (gayrimenkulü ücret veya sözleşme temeline dayalı olarak satın alınması, satılması ve kiralanmasında aracılık, vb.) 2. Her türlü gayrimenkul konusu kapsamında hizmet verebilir. Gayrimenkul almak satmak ve bu işlere aracılık yapar. Bu minvalde her türlü gayrimenkul işlerini orta ve büyük ölçekli bir şekilde yerine getirebilir. 3. Gayrimenkul mal edinimi ile ilgili gerekli araştırmaları yapar, gayrimenkul satın alınması sonucu gerekli kamu kurum ve kuruluşlardaki işleri takip eder. Her türlü her türlü gayrimenkul, siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart, otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor...