05 / 05 / 2024

Samandağ Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü

Samandağ Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü

Samandağ Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü Mağaracık mahallesinde okul ve aile sağlık merkezine giden yolda parke onarım ve menfez çalışmaları yaptı.

İzmit Belediyesi o bina için istinat duvarı örüyor!

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri temeli kayan Karadeniz Apartmanı’nın güvenliğinin sağlanması amacıyla istinat duvarı örüyor.

Büyükçekmece Belediyesi evi yanan aileye yardım eli uzattı!

Geçtiğimiz günlerde patlama sonucu kullanılamaz hale gelen apartman dairesi, Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından baştan aşağı yenileniyor.

Nazilli Belediyesi yeni imar yolları için çalışıyor!

Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, yeni imar yolları açma çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Şehzadeler Belediyesi'nin çevre düzenleme çalışmaları sürüyor!

Şehzadeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ova yolları bakım çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Hatay Samandağ'da kaçak yapılara geçit yok!

Hatay Samandağ'da kaçak yapılara geçit verilmiyor. Hatay Samandağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, SİT alanlarını korumak için çalışmalara başladı.

Hatay Samandağ yeni yollarına kavuşuyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’nın il genelinde yürüttüğü yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını son sürat sürdürüyor.

Akdeniz Belediyesi'nden Çilek Mahallesi'nde imar atağı!

Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, 65 mahallesinde belirlenen ihtiyaca göre yeni imarlı yol açma çalışmalarına devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, son olarak Çilek Mahallesinde yeni imarlı yolların açma çalışmalarını gerçekleştirdi.

Adıyaman Belediyesi ek hizmet binasının inşaatı başladı!

Adıyaman Belediyesi, Fen İşleri, Su ve Kanalizasyon İşleri, Park ve Bahçeler, Temizlik İşleri Müdürlükleri ile Saha Amirliği birimlerinin yer alacağı yeni ek binasının inşaatına başladı.

Kağıthane Belediyesi'nden 80 bin ton asfalt!

İlçenin altyapı ve üstyapı çalışmalarını yürüten Kağıthane Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nün 2016 yılı faaliyet raporu açıklandı. Rapora göre ilçe genelinde bir yılda 80 bin ton asfaltlama çalışması yapıldığı belirtildi.

Başiskele Belediyesi kent yenileme çalışmalarına devam ediyor!

Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Serdar mahallesi Sınırdere caddesinin 260 metrelik kısmını parke taşlarıyla kaplıyor.

Hatay Samandağ'a yeni yol!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekiplerinin il genelinde özveriyle sürdürdüğü bakım, onarım ve yeni yol yapım çalışmalarının önemli bir ayağı da Samandağ ilçesi oldu.

Hatay Samandağ'ın yolları yenilendi!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler il genelinde başlatılan yol yapım hizmetleri kapsamında parke taşı döşeme çalışmalarını sürdürüyor.

Samandağ Belediye Meclisi'nde imar planları görüşüldü!

Samandağ Belediyesi Aralık ayı olağan meclis toplantısının 2'nci birleşimini Belediye hizmet binası eski meclis toplantı salonunda gerçekleştirdi. Aralık ayı meclis toplantısının 2'nci birleşimi Belediye Başkanı Mithat Nehir Başkanlığında gerçekleştirildi.

Samandağ Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü Haberi

Samandağ Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü

Fen işleri Müdürü M. Ali Bulut : “Mağaracıkta su gideri ile ilgili gerçekleştirdiğimiz menfez çalışmasında kangrenleşmiş bir sorunu çözmüş olduk. Burada su birikiyor ve vatandaşlar mağdur oluyordu. Bu çalışmayı öğrencilerimizin okullarına rahatça ulaşabilmesi için, vatandaşların rahatça ulaşım sağlayıp sağlık hizmetlerinden faydalanması için, vatandaşların evlerine temiz bir şekilde ulaşması için gerçekleştirdik. Daha yaşanabilir bir kent idealimizi adım adım gerçekleştiriyoruz.” dedi 



Hatay...