03 / 05 / 2024

samandağ hizmet belediye binası

samandağ hizmet belediye binası

Başkan Nehir:"Yeni toplu konutların inşa edilmesi planlanıyor. Bu konuda çalışmalar sürüyor. Yeni bir Belediye hizmet binasının yapılması öngörülüyor. Samandağ ilçesine yakışır bir belediye hizmet binası inşa edilecek.” dedi.

Buca’daki gecekondu önleme bölgesi planları yeniden askıda! Belediye hizmet alanı gitti, konut alanı geldi! 

Danıştay tarafından iptal edilmiş olan Buca’daki gecekondu önleme bölgesi alanlarının imar planı revize edilerek TOKİ tarafından bir defa daha askıya çıkarıldı. Söz konusu planlarla beraber bir defa daha belediye hizmet alanına konut imarı getirildi.

Bursa Belediye Hizmet Binası'nın inşaatı durduruldu!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde inşa edilen Kent Meydanı ve Belediye Hizmet Binası'nın çalışmaları ihaleyi kazanan firma tarafından durduruldu. 

Şırnak Belediye Hizmet Binası'nın inşaatı başladı!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şırnak Belediyesi, belediye hizmet binası için çalışmalara başladı.

Marmaraereğlisi yeni belediye hizmet binasına kavuşuyor!

Marmaraereğlisi Belediyesi yeni hizmet binasında sona gelindi. Marmaraereğlisi yeni belediye hizmet binasına kavuşuyor.

Artvin Arhavi'ye belediye hizmet binası!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Arhavi Belediyesi, ilçeye yeni bir belediye hizmet binası kazandırıyor.

İlkadım Belediye Hizmet Binası yükseliyor!

Yeni belediye hizmet binası inşaatını gezen İlkadım Belediyesi Başkanı Erdoğan Tok, binanın 19 Mayıs 2018’e yetiştirileceğini söyledi.

Sancaktepe Samandıra Belediye Hizmet Alanı imar planı askıda!

İstanbul Sancaktepe İlçesi, Samandıra Mahallesi, 6770 ada, 2 parselin bir kısmı ile bahse konu parselin kuzeyindeki tescil dışı alana ilişkin Belediye Hizmet Alanı amaçlı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıktı...

Şile Çavuş Mahallesi Belediye Hizmet Alanı imar planı askıda!

İstanbul Şile ilçesi Çavuş Mahallesi Belediye Hizmet Alanı amaçlı hazırlanan imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

Bingöl Belediye Hizmet Binası yapılıyor!

Askeri alanın bir bölümüne Belediye Hizmet Binası yapılacak. Başkan Barakazi, “Belediye Hizmet Binamızın Askeri Alan içerisinde yer tahsisi yapıldı, projesi tamamlandı ihale hazırlığımız devam ediyor” dedi.

Esenler Atışalanı Belediye Hizmet Alanı imar planı askıda!

İstanbul Esenler İlçesi, Atışalanı Mahallesi, 1199 parselin bir kısmına ilişkin Belediye Hizmet Alanı amaçlı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda...

İlkadım'da Yeni Belediye Hizmet Binası 18 ayda tamamlanacak!

Samsun İlkadım Belediyesi Yeni Belediye Hizmet Binası'nın resmi temel atma töreni Mayıs ayının ilk haftasında yapılacak, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok binanın 18 ayda teslim edileceğini söyledi.

Çorum belediye hizmet binası 2018'de tamamlanacak!

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, hafriyat çalışmalarına başlanan yeni belediye hizmet binası inşaatında incelemelerde bulundu. Çorum belediye hizmet binasının 2018'de tamamlanacağı belirtildi.

Suluova Belediye Hizmet Binası'nda dış cephe montajı başladı!

Kaba inşaatı ve duvar örme çalışmaları tamamlanan Suluova Belediye Hizmet Binası'nın alüminyum kompozit dış cephe giydirme ve giydirme cephenin cam montajına başlandı.

samandağ hizmet belediye binası Haberi

samandağ hizmet belediye binası

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir Hatay Yerel Basını ile bir araya geldi. Toplantı 17 Mart Perşembe günü saat 10:00 da Gözene Mahallesi Saray Resteurant’ta gerçekleşti. Toplantıya Hatay  ve  Samandağ Yerel Basın Mensupları ile CHP İlçe Başkanı İbrahim Aydoğan, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yıldız, Gözene Mahalle Muhtarı Yusuf Dadük, CHP ilçe yöneticisi Ziya Nehir, Fen İşleri Müdürü Mehmet Ali Bulut, Temizlik İşleri Müdürü Kemal Işık, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Suat Berber, Park ve Bahçeler Müdürü Perihan Çevikel, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Fikret Özçelik, Zabıta Müdürü Önder Şimşek, Basın yayın ve Halkla İlişkileri Müdürü Kenan Kahlioğulları katıldı. Basın toplantısı karşılıklı sohbet ve samimi bir ortamda gerçekleşti.


Toplantının açılış konuşmasında Başkan Nehir yerel yönetime bu güne kadar kadar Samandağ’ına yapılan ve...