05 / 05 / 2024

Samandağ Yeni Çarşı Binası ne zaman açılacak

Samandağ Yeni Çarşı Binası ne zaman açılacak

Çarşı binası yeni işletmeler açılarak büyük çarşı merkezi konumuna sahip olma yolunda. Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir tarafından kurulan çarşı hizmete açıldı.

Yeni rekor! Dolar 30 liraya yaklaştı! 10 Ocak Çarşamba döviz kurları!

10 Ocak Çarşamba dolar kurunda yükseliş devam ediyor. Dolar kuru bugün yeni rekora imza atarak 30 liraya bir adım daha yaklaştı. İşte 10 Ocak 2024 döviz kurları...

Hatay Samandağ'daki çarşı da rezerv alan oldu: Yasa çıkmadan yapıldı iddiası!

Hatay Samandağ'da çarşı alanının büyük bir kısmının, yeni yasa çıkmadan rezerv alan ilan edildiği iddiası gündeme geldi. İşte konu ile ilgili tüm detaylar...

Dolar ve eurodan yeni rekor geldi! 15 Kasım Çarşamba dolar ne kadar? Euro bugün kaç TL oldu? Son dakika döviz kurları

Yukarı yönlü hareket eden dolar ve euro/TL kuru güne yeni rekorla başladı. Peki bugün dolar/TL ne kadar oldu? Euro kaç lira? 15 Kasım 2023 Çarşamba güncel döviz kurları.

Dolar bugün yeni rekorunu test etti! 25 Ekim Çarşamba dolar/TL ne kadar oldu? Dolar bugün kaç TL?

Dolar/TL kuru, dün yüzde 0,1 yükselişle günü 28,1058 TL'den tamamlamasının ardından bugün bankalararası piyasanın açılışında yeni rekorunu test etti. 25 Ekim Çarşamba dolar/TL ne kadar oldu? Dolar bugün kaç TL?

Yeni evleneceklere müjde! Arçelik’te derin donduruculara tamı tamına 1.250 TL indirim!

Elektronik eşyalarıyla ve özellikle beyaz eşya ürünleriyle tüketicilerin güvenini ve ilgisini kazanan Arçelik, yeni evleneceklere ve derin dondurucu almak isteyen herkese büyük indirim kampanyasını duyurdu. Arçelik, derin donduruculara tam 1.250 TL indirim geldiğini açıkladı.

 Kamu hastaneleri yüzlerce yeni personel alacak! İş arıyorsanız mutlaka göz atın, son 5 gün…

İki kamu hastanesinde açılan iş ilanlarıyla  farklı birimlerinde ve pozisyonlarda 468 yeni personel alınacak. İş arıyorsanız başvuru tarihlerini aman kaçırmayın, ay sonuna kadar süresi var.

Vodafone yeni personellerini arıyor! Yüksek maaşla hemen işe başlayın!

Vodafone yeni personellerini arıyor. Yüksek maaşla 3 bin 500 kişi alınacak. İşte detaylar!

Arçelik’in yeni televizyonu Imperium 9 Serisi A55 C 985 B/ 55" ne kadar? İşte 16 Ocak 2023 fiyat listesi…

Arçelik’in yeni televizyonu Imperium 9 Serisi A55 C 985 B/ 55" 4K Smart Android TV’nin fiyatı açıklandı. Zengin Android dünyası ve renk geliştirme teknolojisi ile mükemmel renkler sunan televizyonun özellikleri neler…

Yeni evleneceklere büyük müjde! Çeyiziniz hazır değil mi? Dert etmeyin Arçelik halleder! Çeyiz setine TV hediye!

Arçelik yeni evlenen çiftlere özel büyük bir kampanyaya imza attı. İki evlilik kampanyası hazırlayan şirket “İyi günde kötü günde Arçelik yanınızda” diyor. 4’lü çeyiz seti alanlara 7 bin TL değerinde televizyon hediye eden Arçelik’in diğer kampanyası ise garanti süresini kapsıyor. İşte detaylar…

Asgari ücrette yeni rakam! 1 Ocak 2023'te bu olursa vatandaş havalara uçar! Hiç kimse beklemiyordu, az önce belli oldu!

Milyonlarca kişinin sabırsızlıkla beklediği asgari ücret zammı üzerine açıklamalar peş peşe gelirken zam oranının açıklanmasına sayılı günler kaldı. Yeni iddia ortaya atıldı! 1 Ocak 2023'te bu olursa vatandaş sevinçten havalara uçar.

'Gerekirse simit yeriz bunu atlatırız' diyen Hülya Avşar'dan yeni çıkış: Fiyatlar uçuk karar sizin

Türkiye'deki aşırı artan dolar kuru ve yüksek enflasyonla mücadele etmek için 'Gerekirse simit yeriz bu dönemi atlatırız' sözleriyle tepki çeken Hülya Avşar, artan fiyatlarla ilgili yeni açıklamalar yaptı. Avşar, fiyatların aşırı arttığını söyledi.

Ordu Yeni Çarşı esnafının tapu sevinci!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesinde seneler içerisinde 2 kez yer değiştirilen ve halk arasında Çarşamba Pazarı olarak bilinen Yeni Çarşı esnafı hem tapu sahibi oldu hem de modern bir çarşı haline getirildi.

Jennifer Lopez yeni ev arıyor!

Başarılı oyuncu Ben Affleck ile yeniden bir araya gelen şarkıcı Jennifer Lopez, yeni ev arıyor...

Samandağ Yeni Çarşı Binası ne zaman açılacak Haberi

Samandağ Yeni Çarşı Binası ne zaman açılacak

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir tarafından kurulan yeni çarşı binası CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla  görkemli bir açılış yapılarak hizmete açılmıştı.


Günümüzün kalite standartlarına uygun şeklinde kurulan yeni çarşı binası 3 katlı ve 87 dükkandan oluşmaktadır. Samandağ’ın kültür sosyal aktivitelerin aynı zamanda kamuoyuna yönelik toplantı, panel ve benzeri etkinliklerin yapılacağı geniş salonu mevcut.


Samandağ Vergi Dairesi, Samandağ Mal Müdürlüğü ile Samandağ Belediyesi Evlendirme Dairesi Samandağ Vatandaşlarına yeni çarşı binasında hizmet vermektedir. Yeni çarşı binasının zemin katında ise Balıkçılar çarşısı ile bitişiğinde sebze – meyve satış yeri mevcut. Binanın önü ve etrafı çevre düzenlenmesi yapılarak modernize edilmiş.


Samandağ Belediyesince kurulan Yeni Çarşı binası; merkezi dar eski olan bir konumdan kurtaracağı yönde kesin gözüyle bakılıyor. Yeni oluşturulan merkez ile Samandağ çevre genişliğine sahip...