01 / 08 / 2024

Dolar/TL'de yeni rekor! 1 Ağustos dolar kaç TL? Kapalıçarşı'da dolar ne kadar oldu?  

Dolar/TL'de yeni rekor! 1 Ağustos dolar kaç TL? Kapalıçarşı'da dolar ne kadar oldu?  

Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararının ardından dolar/TL kuru dolar, yeni işlem gününe zirve seviyede başladı. Bugün dolar/TL kuru ne kadar? Kapalıçarşı'da dolar/TL kaç lira? 1 Ağustos Dolar/TL kuru...



Politika döneminde yaşanan gerilimlerin etkisi ile yükselişe geçen dolar kuru haftanın dördüncü işlem gününe yükselişle başladı. Vatandaşlar '' 1 Ağustos güncel dolar kuru’, ‘dolar kaç TL oldu? Kapalıçarşı'da dolar ne kadar oldu’ sorularının yanıtlarını araştırıyor. 

DOLAR YÜKSELİŞE GEÇTİ!

Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye’nin İran’ın başkenti Tahran’da öldürülmesinin ardından tırmanışa geçen dolar kuru, haftanın dördüncü işlem gününde yönünü yukarı çevirdi. Dolar, 1 Ağustos gününe zirve seviyede başladı. 

Dolar/TL de yeni rekor! 1 Ağustos dolar kaç TL? Kapalıçarşı da dolar ne kadar oldu?  

DOLAR ZİRVEDE!

Dolar kuru yeni güne 33,17 TL ile zirve seviyede başladı. Euro/TL ise 36 TL civarına kadar yükseldi. Öte yandan dün dolar en yüksek 33.16 TL'yi en düşük 33.08 TL'yi görerek günü 33.143 TL'den tamamladı. Euro kuru ise dün en yüksek 36.00 TL’den, en düşük 35.80 TL’den işlem görürken kapanışta 35.9025 TL seviyesini gördü.

PİYASALARDA SON DAKİKA GELİŞMESİ!

Piyasalar tarafından merakl beklenen Fed faiz kararı dün saat 21:00'da açıklandı. ABD Merkez Bankası (Fed) iki gün süren para politikası toplantısında politika faizini yüzde 5.25-5.50 aralığında sabit tuttu. Fed, enflasyon hakkında kullandığı dili yumuşattı. İstihdam üzerindeki risklerin artık artan fiyatlarla aynı seviyede olduğunu belirtti.

Öte yandan Fed Başkanı Jerome Powell dün ABD ekonomisinin beklenen yolda ilerlemesi durumunda faizlerin eylülde indirilebileceğini açıkladı.

Piyasalarda fazla likidite ve gecelik faizler yakından takip edilmeye devam ediliyor. Gecelik faiz, ay ortasında bir hafta boyunca politika faizinin altına kalmasının ardından depo ihalelerinin de desteğiyle yeniden politika faizinin üzerine çıkmıştı ancak bu kalıcı olmadı.

Dolar kurunda tsunami alarmı! Ekonomist Evren Zelyut az önce açıkladı! Dolar bir anda 50 TL olacak!

Fed'in faiz kararı sonrası altın fırladı! Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar oldu? 1 Ağustos 2024 altın fiyatları

Altın yatırımcısına soğuk duş! Altını bilen adam İslam Memiş gram altın için kara haberi verdi! Tam tamına kadar olacak!


 


Geri Dön