18 / 07 / 2024

Samandere Şelalesi aslfat çalışmaları

Samandere Şelalesi aslfat çalışmaları

Düzce'nin önemli turizm merkezlerinden olan Samandere Şelalesi yolu yol genişletme çalışmaları tamamlanmasının ardından bu yıl içinde yol sıcak asfalt yapılacak.

Düden Şelalesi ve Çayı kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Antalya İli, Kepez ve Muratpaşa ilçeleri sınırları içerisinde bulunan Düden Şelalesi ve Çayı Doğal Sit Alanının kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 2918 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Şarlak Şelalesi Doğal Sit Alanı'na kesin koruma!

Osmaniye İli, Sumbas İlçesi sınırları içerisinde bulunan Şarlak Şelalesi Doğal Sit Alanı'nın kesin korunacak hassas alan olarak tescil ve ilan edilmesine karar verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kenan Evren’in köşkü kafeterya oldu!

Antalya Kurşunlu Şelalesi'nde 1980'li yıllarda Kenan Evren için, 7 küçük şelaleciğin olduğu alanda inşa edilen ve helikopter pisti yer alan iki katlı köşk kafeterya olarak kullanılıyor.

Muradiye Şelalesi'nin çevresi için 4.5 milyon liralık proje!

Van'ın önemli turizm değerlerinden biri olan Muradiye Şelalesi için özel proje geliştirildi. Şelalenin çevresindeki 75 dönüm arazi üzerinde 4,5 milyon liralık proje hayata geçirildi.

Muradiye Şelalesi çevresine dev proje!

Van'daki Muradiye Şelalesi, Muradiye Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan dev projeyle ziyaretçilerin hizmetine sunulacak.

Bereket Şelalesi Gıda İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bereket Şelalesi Gıda İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Alhafez, Abdulhadı Alhafez ve Abdulrafea Alhafe ortaklığında kuruldu.

Türkiye'nin 223. tabiat parkı Mardin'de ilan edildi!

Mardin'in Derik ilçesinde GAP Şelalesi Tabiat Parkı'nın bulunduğu 527 dekarlık alan, Bakan Veysel Eroğlu'nun imzası ile koruma altına alındı. Park, Türkiye'nin 223. tabiat parkı ilan edildi...

Manavgat Şelalesi Özel Günübirlik Tesisleri kiralanacak!

Manavgat Belediye Başkanlığı, Manavgat Şelalesi Özel Günübirlik Tesisleri'ni (Restaurant, Açık yemek alanları, 5 (beş) adet dükkan, Çay Ocağı, Genel WC) 5 yıllığına kiraya veriyor. İhalesi 29 Mart'ta gerçekleşecek tesislerin toplam kira bedeli 6 milyon TL olarak belirlendi.

Denizli Çivril yeni yatırımlarla cazibe merkezi olacak!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan yaptığı açıklamada Çivril ilçesinde hayata geçirmeyi planladıkları Işıklı Gölü ve çevresi ile Gümüşsu Şelalesi ve Akdağ Tabiat Parkı çalışmalarında geldikleri noktayı anlattı

Manavgat Şelalesi Günübirlik Tesisleri 5 yıllığına kiralanacak!

Manavgat Belediye Başkanlığı, Manavgat Şelalesi Özel Günübirlik Tesisleri'ni, 5 yıllığına ihale edecek. İhalesi 15 Şubat'ta gerçekleşecek tesisin bedeli 6 milyon TL olarak belirlendi.

Düzce Kurugöl'de fizibilite çalışmaları başladı!

Düzce Belediyesi tarafından Düzce’nin tabiat parklarından Samandere’nin turizme kazandırılmasının ardından atıl ve harabe durumda bulunan Kurugöl’ün de doğal ve kaynak değerleri için de çalışmalar başlatıldı. Kurugöl’ün ekoturizm ve rekreasyonel görünümü için fizibilite çalışmaları yapılıyor.

Artvin'deki Mençuna Şelalesi'nin ulaşım sorunu mecliste!

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Artvin Arhavi ilçesinde yer alan Çifte Köprü ve Mençuna Şelalesi'nin turistik olarak geliştirilmesine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Bursa Suuçtu Şelalesi'ndeki sosyal tesis inşaatı durduruldu!

Mustafakemalpaşa belediyesince kısa bir süre içerisinde Suuçtu Şelalesinin göbeğine Sosyal Tesis projesi adı verilen inşaat çalışmaları durduruldu.

Samandere Şelalesi aslfat çalışmaları Haberi

Samandere Şelalesi aslfat çalışmaları

Düzce'nin önemli turizm merkezlerinden olan Samandere Şelalesi yolu yol genişletme çalışmaları tamamlanmasının ardından bu yıl içinde yol sıcak asfalt yapılacak. Düzce İl Özel İdaresine bağlı ekipler ilin dört bir yanında çalışma yapıyorlar. Bu kapsamda ekipler Turizm Bakanlığınca ödeneği karşılanacak olan Beyköy Beldesi, Samandere Şelalesi, Sinekli Yaylası yolunda Samandere Şelalesine kadar olan yolun, genişletme çalışmaları tamamlandı. 2015 yılı içerisinde şelaleye kadar olan 15 bin 300 metrelik kısımda sıcak asfalt çalışması gerçekleştirilecek. Söz konusu asfalt çalışması için ihale süreci tamamlanırken altyapı çalışmalarının tamamlanmasından sonra yol asfaltlanmaya...