05 / 05 / 2024

Samandıra mobilya

Samandıra mobilya

Sinpaş GYO'nun Samandıra Mobilya'nın sahip olduğu tüm varlık ve yükümlülüklerin bir bütün halinde kayıtlı değerleri üzerinden devralınarak tasfiyesiz infisah suretiyle şirketin Samandıra ile birleşmesine karar verildi. 

Sinpaş GYO, Samandıra Mobilya'yı resmen devraldı!

Sinpaş GYO'nun yüzde 100 iştiraki olan Samandıra Mobilya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin tüm aktif ve pasif malvarlığı unsurlarının bir bütün halinde devralınması işlemi tescil edildi.

Sinpaş GYO, Samandıra Mobilya'yı devraldı!

Sinpaş GYO'nun yüzde 100 iştiraki olan Samandıra Mobilya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin tüm aktif ve pasif malvarlığı unsurlarının bir bütün halinde, şirket tarafından, "Kolaylaştırılmış Usulde Birleşme" yöntemiyle, devralınması işlemi onaylandı.

Sinpaş GYO, Samandıra Mobilya'yı satın aldı!

Sinpaş GYO'nun yüzde 100 iştiraki olan Samandıra Mobilya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin, tüm aktif ve pasif malvarlığı unsurlarının devralınması için yapılan SPK başvurusu onaylandı.

Sinpaş GYO, Samandıra Mobilya ile birleşti!

Sinpaş GYO'nun Samandıra Mobilya'nın sahip olduğu tüm varlık ve yükümlülüklerin bir bütün halinde kayıtlı değerleri üzerinden devralınarak tasfiyesiz infisah suretiyle şirketin Samandıra ile birleşmesine karar verildi. 

Sinpaş GYO, Samandıra Mobilya'yı 72 milyon TL'ye aldı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Samandıra Mobilya Sanayi ve Ticaret A.Ş'yi satın aldığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.

Sinpaş GYO, Samandıra Mobilya'nın hisselerini alacak!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Samandıra Mobilya San ve Tic. A.Ş'nin hisselerinin tamamını satın almak için görüşmelere başladı.

Denge Towers Samandıra daire fiyatları!

Denge Towers Samandıra daire fiyatları 355 bin liradan başlayarak değişiyor. Denge Towers projesinde 120 adet daire ve 40 adet mağaza yer alıyor...

Bizimtepe Aydos Samandıra satılık daire!

Bizimtepe Aydos Samandıra satılık daire fiyatları 440 bin TL'den başlıyor. 95 bin metrekarelik arsa alanına sahip proje Halk GYO ve Vakıf GYO tarafından inşa ediliyor.

Samandıra Bizimtepe Aydos Evleri iletişim!

Samandıra Bizimtepe Aydos Evleri iletişim için 0216 600 10 00 numaralı telefondan satış ofisi ile irtibata geçebilirsiniz. 2017 yılının son çeyreğinde tamamlanacak olan projede toplam 1.037 adet konut bulunuyor.

Samandıra Bizimtepe Aydos satış fiyatları!

Toplam 1.037 adet daire ve ticari birimlerden oluşan proje 13 katlı 17 blok halinde yükseliyor. Samandıra Bizimtepe Aydos satış fiyatları kapsamında 2+1'ler 438 bin 500 TL'den başlıyor.

Bizimtepe Aydos Samandıra fiyat tablosu!

Bizimtepe Aydos Konutları 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Banka kredisiyle ödeme yapılabilen proje Halk GYO ve Vakıf GYO imzasıyla yükseliyor. İşte Bizimtepe Aydos Samandıra fiyat tablosu...

Bizimtepe Aydos Samandıra satış fiyatları!

Bizimtepe Aydos Samandıra satış fiyatları kapsamında 2+1'ler 438 bin 500 TL'den başlıyor. Rings İstanbul Evleri'nin yanında yükselen projede daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi.

Samandıra Bizimtepe Aydos Rezidans fiyatları!

Samandıra Bizimtepe Aydos Rezidans fiyatları 438 bin 500 TL'den başlıyor. 13 katlı 17 bloktan oluşan projede çocuk oyun alanları, hobi bahçeleri gibi sosyal donatı alanlarına yer veriliyor.

Samandıra mobilya Haberi

Samandıra mobilya

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) şirketin yüzde 100 iştiraki olan Samandıra Mobilya Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile kolay birleşme usulüne göre birleşme işlemi için Sermaye Piyasası Kurulu'na başvurusu hakkında açıklama yaptı.

Sinpaş GYO'nun 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu'nun ("TTK") ilgili hükümleri ve SPK'nın II-23.2 sayılı Birleşme ve Bölünme Tebliği ("Tebliğ") çerçevesinde, Samandıra Mobilya Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin ("Samandıra") sahip olduğu tüm varlık ve yükümlülüklerin bir bütün halinde kayıtlı değerleri üzerinden devralınarak tasfiyesiz infisah suretiyle, şirketin Samandıra ile birleşmesine karar verildi. Bu kapsamda işlemler için Sermaye Piyasası Kurulu'ndan ve ilgili kurumlardan izin alınması, katılanların oy birliği ile kararlaştırıldı.

Sinpaş GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimizin Yönetim Kurulu şirket merkez adresinde toplanarak;

1. 5520 sayılı Kurumlar Vergisi Kanunu'nun 19 ve 20. maddeleri,...