03 / 05 / 2024

Samandıra proje

Samandıra proje

Samandıra'da TEM yoluna yakın mesafede 98 bin metrekarelik arsayı satın alan Halk GYO ve Vakıf GYO Adi Ortaklığı, konut projesi için çalışmalara başladı. İşte ayrıntılar...

Vakıf GYO Sancaktepe projesinin ruhsatı alındı! Samandıra'ya 323 konutluk yeni proje geliyor!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Sancaktepe'de inşa edeceği yeni projesinin ruhsatını aldı. Samandıra'da hayata geçirilecek projede 323 konut yer alacak.

Vakıf GYO'dan Samandıra ve Maltepe'ye yeni proje!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul'da iki yeni proje yapacak. Maltepe ve Samandıra'da inşa edilecek iki yeni projenin de arsası 2016 yılında alındı.

Samandıra Adres Koru Evleri satılık!

İstabul Anadolu Yakası'nın gelişme potansiyeli yüksek bölgesi Sancaktepe'de inşa edilen Samandıra Adres Koru Evleri satılık daire fiyatları 370 bin TL'den başlıyor. Proje Samandıra-Kartal bağlantı yolu üzerinde konumlandırılıyor.

Sinpaş GYO, Samandıra Mobilya'yı 72 milyon TL'ye aldı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Samandıra Mobilya Sanayi ve Ticaret A.Ş'yi satın aldığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.

Sinpaş GYO, Samandıra Mobilya'nın hisselerini alacak!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Samandıra Mobilya San ve Tic. A.Ş'nin hisselerinin tamamını satın almak için görüşmelere başladı.

Samandıra Nef Sancaktepe teslim tarihi!

Samandıra Nef Sancaktepe teslim tarihi 2019 yılı olarak belirlendi. Nef Sancaktepe için ön talep alımı başladı...

Denge Towers Samandıra daire fiyatları!

Denge Towers Samandıra daire fiyatları 355 bin liradan başlayarak değişiyor. Denge Towers projesinde 120 adet daire ve 40 adet mağaza yer alıyor...

Bizimtepe Aydos Samandıra satılık daire!

Bizimtepe Aydos Samandıra satılık daire fiyatları 440 bin TL'den başlıyor. 95 bin metrekarelik arsa alanına sahip proje Halk GYO ve Vakıf GYO tarafından inşa ediliyor.

Samandıra Bizimtepe Aydos Evleri iletişim!

Samandıra Bizimtepe Aydos Evleri iletişim için 0216 600 10 00 numaralı telefondan satış ofisi ile irtibata geçebilirsiniz. 2017 yılının son çeyreğinde tamamlanacak olan projede toplam 1.037 adet konut bulunuyor.

Samandıra Bizimtepe Aydos satış fiyatları!

Toplam 1.037 adet daire ve ticari birimlerden oluşan proje 13 katlı 17 blok halinde yükseliyor. Samandıra Bizimtepe Aydos satış fiyatları kapsamında 2+1'ler 438 bin 500 TL'den başlıyor.

Bizimtepe Aydos Samandıra fiyat tablosu!

Bizimtepe Aydos Konutları 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Banka kredisiyle ödeme yapılabilen proje Halk GYO ve Vakıf GYO imzasıyla yükseliyor. İşte Bizimtepe Aydos Samandıra fiyat tablosu...

Bizimtepe Aydos Samandıra satış fiyatları!

Bizimtepe Aydos Samandıra satış fiyatları kapsamında 2+1'ler 438 bin 500 TL'den başlıyor. Rings İstanbul Evleri'nin yanında yükselen projede daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi.

Samandıra Bizimtepe Aydos Rezidans fiyatları!

Samandıra Bizimtepe Aydos Rezidans fiyatları 438 bin 500 TL'den başlıyor. 13 katlı 17 bloktan oluşan projede çocuk oyun alanları, hobi bahçeleri gibi sosyal donatı alanlarına yer veriliyor.

Samandıra proje Haberi

Samandıra proje
Türkiye'nin önde gelen iki gayrimenkul yatırım ortaklığı firması güçlerini yeni bir proje için birleştiriyor. İstanbul'un Anadolu'ya geçişi sağlayan TEM yoluna yakın mesafede 98 bin metrekarelik arsayı satın alan Halk GYO ve Vakıf GYO Adi Ortaklığı, konut projesi için çalışmalara başladı. 


Samandıra'da özel bir şirkete ait arsayı Ekim 2014'te 110 milyon lira bedel ödeyerek satın alan ortaklık, 150 milyon lira yatırımla projeyi gerçekleştirecek. 


17 farklı blok olarak inşa edilecek projenin her bir bloku 16 katlı olarak yapılacak. 2 bodrum, bir zemin kat ve 13 normal katlı olarak yapılacak her bir binada 61 daire yer alacak. Sosyal tesis ve dükkânların da bulunacağı projenin mimari konseptine ilişkin detaylar daha sonra açıklanacak. Toplam bin 37 dairenin 561 tanesi 2+1, 442'si 3+1, 34'ü ise 4+1 olarak...