13 / 05 / 2024

Samatlar Regülatörü ve Hidroelektrik Santralinin yapımı kamulaştırma

Samatlar Regülatörü ve Hidroelektrik Santralinin yapımı kamulaştırma

Kastamonu Araç'ta bulunan bazı gayrimenkuller Hazine adına tescil edilmek üzere Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından kamulaştırılıyor

Kız Kulesi'nin restorasyonunda son durum ne? Kültür ve Turizm Bakanlığı teknik raporu paylaştı! İşte o rapor!

İstanbul’un simge yapılarından olan Kız Kulesi’nin restorasyon çalışmaları Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından geçtiğimiz senenin Eylül ayında başlatılmıştı. Son zamanlarda tarihi kuleye kamuflaj uygulaması merakları artırdı. İşte Kız Kulesi'ndeki son durum...

Siemens'ten buzdolabı, çamaşır ve kurutma makinelerinde 9 taksit fırsatı! İşte Mart 2022 fiyat listesi!

Siemens'ten beyaz eşyalarda yüzleri güldüren bir kampanya başlatıldı. Siemens markalı geniş hacimli soğutucular, çamaşır ve kurutma makinelerinde Mart'a özel 9 taksit fırsatı başladı. İşte Mart 2022 fiyat listesi...

Bitcoin yatırımcılarına önemli uyarı!

ABD'nin sermaye piyasası regülatörü SEC, Bitcoin'e yatırım yapanlara yönelik rapor hazırladı ve spekülatif varlığın açıklamalarının çok dikkatli okunması gerektiği konusunda uyardı.

Ağrı'da acele kamulaştırma kararı!

Ağrı ilinde tesis edilecek Kaplan Regülatörü ve Hidroelektrik Santrali'nin  taşınmazların kamulaştırılmasına karar verildi.  Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Giresun için acele kamulaştırma kararı!

Giresun'da tesis edilecek olan Güce Regülatörü ve Hidroelektrik Santrali kapsamında bazı taşınmazlar için acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Sivas Suşehri için acele kamulaştırma kararı!

Sivas'ta tesis edilecek Akşar Regülatörü ve Hidroelektrik Santrali kapsamında bazı taşınmazlar için acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kastamonu'da acele kamulaştırma yapılacak!

Kastamonu'da tesis edilecek Kuzkaya Regülatörü ve Hidroelektrik Santralinin yapımı için bazı taşınmazlar acele kamulaştırılacak... 

Kastamonu Başköy'de acele kamulaştırma kararı!

Kastamonu İli Araç İlçesi'ne bağlı Başköy Köyü'nde Regülatör ve Hidroelektrik Santrali için acele kamulaştırma yapılacak..

Sakarya'da acele kamulaştırma kararı!

Sakarya ilinde tesis edilecek ova regülatörü ve hidroelektrik santralinin yapımı amacıyla bazı taşınmazlar için acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı..

Erzurum İspir'de acele kamulaştırma!

Erzurum'da planlanan Kızılcık Regülatörü ve Hidroelektrik Santrali projesi için acele kamulaştırmalar yapılacak..

Hatay Hacıahmetli Regülatörü ve HES'in ÇED toplantısı 17 Mart'ta!

Hatay Arsuz'da yapılması planlanan Hacıahmetli Regülatörü ve HES projesinin ÇED toplanıtısı 17 Mart günü saat 10:30'da gerçekleşecek.

Danıştay'dan Antalya Ahmetler Kanyonu HES projesi kararı!

Antalya’nın Akseki ve Manavgat ilçelerindeki Ahmetler Kanyonu Karpuz Çayı üzerinde yapılması planlanan Kanyon Regülatörü ve HES projesine ait ‘ÇED Gerekli Değildir’ raporunu iptal eden yerel mahkeme kararını, Danıştay 14′üncü Dairesi onadı.

Artvin Ardanuç HES projesi protesto edildi!

Artvin Ardanuç'a yapılmak istenen beş HES regülatörü ve taş ocağı projesine halkın tepkisi büyüyor. Bölgeye iş makinelerinin getirilmesine ve HES inşaatının başlaması ihtimaline karşı Ardanuç halkı nöbetlerle bölgeyi denetleme kararı aldı.

Samatlar Regülatörü ve Hidroelektrik Santralinin yapımı kamulaştırma Haberi

Samatlar Regülatörü ve Hidroelektrik Santralinin yapımı kamulaştırma

Kastamonu İli, Araç İlçesinde tesis edilecek Samatlar Regülatörü ve Hidroelektrik Santralinin yapımı amacıyla ekli listede bulundukları yer ile ada ve parsel numaraları belirtilen taşınmazlar Hazine adına tescil edilmek üzere Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından acele kamulaştırılıyor.


Detaylı bilgi için