07 / 05 / 2024

şamdan nerede açılacak

şamdan nerede açılacak

Sezen Aksu ve Kenan Doğulu arasında gerginlik yaşandığı iddia edildi. Sezen Aksu’nun kiracısı Doğulu’yu gece kulübü Şamdan için evinden çıkaracağı söyleniyor.

2022 TOKİ İstanbul’da nerede yapılacak?

TOKİ sosyal konutların ilk temelleri atıldı. Bu haberden sonra TOKİ İstanbul’a başvuranlar, 2022 TOKİ İstanbul’da nerede yapılacak? şeklinde sorulara yanıt arıyor. İşte o detaylar!

100 bin sosyal konut projesi nerede yapılacak?

100 bin sosyal konut projesinin detayları açıklandı. Kampanyada fiyatlar 140 bin TL'den başlayıp, 210 bin liraya kadar çıkıyor. Peki 100 bin sosyal konut projesi nerede yapılacak?

TOKİ Muğla Yatağan kura çekilişi nerede yapılacak?

TOKİ Muğla Yatağan'da aylık taksitler 298 TL'den başlıyor. Projede 75 metrekare büyüklüğe sahip daireler satışa çıkarılıyor. TOKİ Muğla Yatağan kura çekilişi nerede yapılacak?

TOKİ Kayaşehir 23. Bölge kura çekimi nerede yapılacak?

Başvuru dönemi 30 Nisan 2015 tarihinde sona eren TOKİ Kayaşehir 23. Bölge kura çekilişi kapsamında 2+1 daireler satışa sunulacak. Peki TOKİ Kayaşehir 23. Bölge kura çekimi nerede yapılacak?

TOKİ Tunceli Mazgirt Akpazar Belediyesi 2. Etap kurası nerede yapılacak?

TOKİ Tunceli Mazgirt Akpazar Belediyesi 2. Etap'ta 100 adet konutu kura yöntemiyle satışa sunuyor. Peki TOKİ Tunceli Mazgirt Akpazar Belediyesi 2. Etap kurası nerede yapılacak?

Ayazma Emlak Konutları kura çekimi nerede yapılacak?

Emlak Konut Ayazma Konutları kuralı satışlarına 6 bin 966 başvuru gerçekleştirildi. Proje İstanbul Başakşehir İkitelli'de inşa ediliyor. Peki Ayazma Emlak Konutları kura çekimi nerede yapılacak?

TOKİ Kocaeli Arızlı kura çekilişi nerede yapılacak?

TOKİ Kocaeli Arızlı konut projesinde yer alan 24 adet daire satışa sunuldu. Kura çekilişinin bugün gerçekleşeceği TOKİ Kocaeli Arızlı kura çekilişi nerede yapılacak?

Çekmeköy Devlet Hastanesi ne zaman açılacak?

Çekmeköy Devlet Hastanesi projesinde son durum Çekmeköy Belediyesi tarafından fotoğraflandı... Peki Çekmeköy Devlet Hastanesi nerede yapılıyor? Çekmeköy Devlet Hastanesi inşaatı ne zaman bitecek? Çekmeköy Devlet Hastanesi ne zaman hizmete açılacak?

Esenyurt Necmettin Erbakan Parkı ne zaman açılacak?

Esenyurt Prof. Dr. Necmettin Erbakan Parkı açılışa hazırlanıyor... Peki Necmettin Erbakan Parkı Esenyurt'ta nerede? Esenyurt Necmettin Erbakan Parkı ne zaman açılacak? İşte Esenyurt Necmettin Erbakan Parkı'nın son durum bilgileri ve fotoğrafları...

Özdilek AVM Levent ne zaman açılacak?

Özdilekpark İstanbul içindeki Özdilek AVM, İstanbul Levent'te ne zaman açılıyor? Levent Özdilek AVM nerede? Özdilek Alışveriş Merkezi İstanbul Levent binasına nasıl gidilir? Özdilek AVM hangi tarihte açılacak? İşte Özdilek Levent AVM'nin açılış tarihi!

Ankara Alışveriş Festivali nerede açılacak?

Ankara Alışveriş Festivali nerede açılacak sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Ankara Alışveriş Festivali 30 Nisan'da Sheraton Otel’de düzenlenen organizasyonla tanıtılmıştı...

Abdullah Gül Parkı Esenyurt'ta nerede, ne zaman açılacak?

Esenyurt Abdullah Gül Parkı nerede? Esenyurt Abdullah Gül Parkı ne zaman açılacak? Esenyurt Abdullah Gül Parkı'nda neler var? İşte Türkiye'nin en büyük şehir parkı olacak Abdullah Gül Parkı ile ilgili detaylar...

Kiptaş Hadımköy 3.Etap kura çekimi nerede yapılacak?

18 Mart'ta satışa sunulan ve 4 Nisan'a kadar 70 binden fazla başvuru alan Kiptaş Hadımköy 3.Etap kura çekimi yarın yapılacak. Kiptaş Hadımköy 3.Etap kura çekimi nerede yapılacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor

şamdan nerede açılacak Haberi

şamdan nerede açılacak

Sezen Aksu’nun bu açıklamasının ardında başka gerçekler olduğu iddia edildi.


İstanbul’un güzide semti Kanlıca’da yalıda oturan ve hemen yanındaki yakının da sahibi olan Aksu, yıllar önce büyük olan yalısını Kenan Doğulu’ya kiralamıştı. Geçen yıl da Doğulu ve Aksu arasında küçük tartışmalar çıktığı iddialarının ardından şimdi de Şamdan için Kenan’ı çıkartacağı oldu.


Seda tepki göstermişti

Şamdan’ın Etiler’deki yerinin sahibi Seda Sayan’ın altı aydır kira alamadığı gerekçesi ile boşalttırmasının ardından Aksu’nun mekan sahibi Mehmet Tuna’ya 'Gel benim yalımdan aç' demesi Seda Sayan'ı da çok kızdırmıştı.


Uzun süre magazin gündemini meşgul eden yalı tartışmasının ardından taraflar sessizliğe...