14 / 05 / 2024

Samet Kaymakçı

Samet Kaymakçı

Hakkıoğlu Gayrimenkul Danışmanlığı Gıda Otomotiv Kuyumculuk İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 12 Mart 2015'te, 10 bin TL sermaye bedeli ile Ataşehir'de Samet Kaymakçı, Muhammet Kadir Kaymakçı ortaklığında kuruldu.

Samet Demir İnşaat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Samet Demir İnşaat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Samet Demir tarafından kuruldu.

Migros'ta koyun peyniri 60, kaymak 36,50 TL! Migros'a yetişen avantajlı fiyatlarla alacak! 14 Şubat 2023 fiyat listesi

Migros Market, Migros Markalı ürünlerde avantajlı indirimleri başlattı. Migros'ta koyun peyniri 60, kaymak 36,50 TL! Migros'a yetişen avantajlı fiyatlarla alacak! 14 Şubat 2023 fiyat listesi...

Samet Hafriyat İnşaat Yıkım Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Samet Hafriyat İnşaat Yıkım Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 4 milyon TL sermaye bedeli ile Tanju Özyiğit tarafından kuruldu.

Samet Kapı Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Samet Kapı Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktape’de Nihat Duyar tarafından kuruldu.

Konut fiyatları diğer ülkelerde ne durumda? İşte merak edilen o fiyatlar!

Mars Gayrimenkul kurucu ortağı Samet Hızalan son zamanlarda sık sık gündeme gelen konut fiyatlarını kaleme aldı. Hızalan yazısında diğer ülkelerde konut fiyatları ne durumda olduğunu da yazdı. İşte Hızalan'ın o yazısı...

New Power Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

New Power Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi Beşiktaş'ta Msutafa Kılıç, Samet Yılmaz ve Zafer Parlar ortaklığında kuruldu.

Niv Arsa Geliştirme Ve Yapı Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Niv Arsa Geliştirme Ve Yapı Ticaret Anonim Şirketi Pendik'te Samet Arabacı tarafından kuruldu.

Akgün Proje Yapı İnşaat Otomotiv Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgün Proje Yapı İnşaat Otomotiv Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Abdul Samet Akgün tarafından kuruldu.

Dilova İnşaat Yapı Malzemeleri Kimya Tekstil Otomotiv Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dilova İnşaat Yapı Malzemeleri Kimya Tekstil Otomotiv Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Aziz Samet Altunnar tarafından kuruldu.

Sofi Proje Lojistik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sofi Proje Lojistik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Mehmet Çakmak, Mehmet Salih Kölge ve Samet İyibaş ortaklığında kuruldu. 

Samka İnşaat Ve Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Samka İnşaat Ve Gıda Limited Şirketi bugün Maltepe'de Samet Kaya tarafından kuruldu.

Kira artışları enflasyon oranlarına yenik düştü!

Mars Gayrimenkul kurucu ortağı Samet Hızalan son zamanlarda sık sık gündeme gelen kira artışlarını kaleme aldı. Hızalan yazısında kiraların enflasyona yenik düştüğünü belirtti.

Kaspar Mimarlık Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaspar Mimarlık Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Ömer Çevikbaş ve Samet Tekşen ortaklığında kuruldu.

Samet Kaymakçı Haberi

Samet Kaymakçı

Hakkıoğlu Gayrimenkul Danışmanlığı Gıda Otomotiv Kuyumculuk İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye bedeli ile 12 Mart 2015'te Samet Kaymakçı, Muhammet Kadir Kaymakçı ortaklığında kuruldu.


Hakkıoğlu Gayrimenkul Danışmanlığı Gıda Otomotiv Kuyumculuk İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;EMLAK MÜŞAVİRLİĞİ a. Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel,kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek....