03 / 05 / 2024

Sami Aydın inşaat

Sami Aydın inşaat

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Belediye tarafından yapımında sona gelinen Yeni Karşıyaka Yolu ve Yeni Fadlum Köprüsü inşaatını yerinde inceleyerek basın mensuplarına bilgi verdi.

Frd Aydın İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Frd Aydın İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ferdi Aydın tarafından kuruldu.

Aydın İnşaat'ın acı günü! Cemal Azmi Aydın vefat etti! 

Aydın İnşaat Taahhüt ve Ticaret A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Azmi Aydın hayatını kaybetti. 

Giresun Doğankent'teki 156 konut ve 70 dükkanın inşaatında sona gelindi!

AK Parti Giresun Milletvekili Kadir Aydın, Giresun Doğankent'te hayata geçirilen 156 konut ve 70 dükkanın inşaatında sona gelindiğini açıkladı.

Samet Aydın İnşaat Taahhüt Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Samet Aydın İnşaat Taahhüt Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Aydın tarafından kuruldu.

Hasömer Aydın İnşaat Ve Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Hasömer Aydın İnşaat Ve Emlak Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Aydın tarafından kuruldu.

Özömer Aydın İnşaat ve Taahhüt Emlak Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Özömer Aydın İnşaat ve Taahhüt Emlak Otomotiv Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Aydın tarafından kuruldu.

Barış Aydın: İnşaat sektörünün önü açılacak!

AK Parti Ankara Milletvekili ve Çevre Komisyonu Üyesi Barış Aydın inşaat sektörünün önünün açılacağını söyledi.

Erd Aydın İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erd Aydın İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Aydın tarafından kuruldu. 

Mete Aydın İnşaat Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mete Aydın İnşaat Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ekber Aydın ve Mete Aydın ortaklığında kuruldu. 

Sibel Aydın İnşaat Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sibel Aydın İnşaat Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sibel Aydın Işıköndeş ve Ersoy Işıksöndeş ortaklığında 70 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Aydın İnşaat Tasarım Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Aydın İnşaat Tasarım Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi 100 bin TL sermaye ile 27 Eylül 2017 tarihinde açıldı

15 Temmuz Şehitler Anıtı’nın inşaatı yüzde 95 tamam!

15 Temmuz'un yıl dönümünde açılacak olan Şehitler Anıtı'nın inşaatında sona gelindi. Anıtın yüzde 95’i tamamlandı.

Beykoz Belediyesi Meclis Binası'nın inşaatı başladı!

Beykoz Belediyesi, meclis çalışmalarının daha modern bir mekânda yürütüleceği yeni meclis binasının inşaatına başladı.

Sami Aydın inşaat Haberi

Sami Aydın inşaat

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Belediye tarafından yapımında sona gelinen Yeni Karşıyaka Yolu ve Yeni Fadlum Köprüsü inşaatını yerinde inceleyerek basın mensuplarına bilgi verdi. Başkan Aydın ayrıca, "Her eve tatlı su" projesi kapsamında Pasabahçe içme suyu deposunda yapılan çalışmaları denetledi. Başkan Aydın'a gezi ve incelemelerde Başkan Yardımcısı Abdurrahim Ceyhan ve sorumlu birim müdürleri de eslik etti. Başkan Aydın ve beraberindeki heyetin gezi ve inceleme programı kapsamındaki ilk durağı, tamamladığında Üniversite'nin ulaşım sıkıntısını büyük ölçüde çözüme kavuşturacak olan Yeni Fadlum Köprüsü inşaatı oldu. Daha sonra Karşıyaka'ya geçen Başkan Aydın'ı, Karşıyaka ve Esenyurf mahalle muhtarları çiçeklerle karşıladı. 


Karşıyaka Mahallesi'nden Üniversite'ye kadar uzanacak olan Kızılırmak Sahil Yolu'nda tamamlanan birinci etap çalışmalarını yerinde inleyen Başkan Aydın, Fen İsleri Müdürü Ali Zorlu'dan gelinen son durum...