01 / 05 / 2024

Sami Bektaş

Sami Bektaş

Pulsar İnşaat'ın Trios 2023 projesi İstanbul İkitelli Organize Sanayi alanında 300 milyon liralık yatmmla yükseliyor. Pulsar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sami Bektaşv sanayi mekanlarında kentsel dönüşümü başlattıklarını belirtti.

Sami Bektaş: Sanayisel dönüşümü başlattık!

İkitelli organize sanayi alanında 300 milyon liralık yatırımla yükselen Trios 2023'ün ortaklarından Pulsar inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sami Bektaş, Trios 2023 ile sanayisel dönüşümü başlattıklarını söyledi.

Pulsar Yaşam Alanları Konut İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pulsar Yaşam Alanları Konut İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İsmail Keleş, Coşkun Alay ve Sami Bektaş tarafından 1 milyon 500 bin TL'lik sermaye ile 9 Temmuz'da kuruldu

Bekan İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bekan İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hami Bektaş, Kazım Tuğan, Sami Bektaş ve Suat Tuğan tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 3 Nisan'da kuruldu

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş Seramiksan'ı ziyaret etti!

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş Seramiksan'ı ziyaret etti. Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, beraberindeki heyet ile Turgutlu Organize Sanayi Bölgesi'ne gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında Seramiksan fabrikalarında incelemelerde bulundu.

Erdoğan Bektaş: Manisa Şehir Hastanesi proje tadilatı nedeniyle gecikti!

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, 1 Aralık'ta temeli atılmasına karşın yaklaşık 7 aydır çivi bile çakılmayan 560 yataklı şehir hastanesinin gecikme nedeninin, projedeki hasta odalarının mezarlığa bakmasından kaynaklandığını söyledi.

Sami Bektaş: Sanayi mekanlarında kentsel dönüşümü başlattık!

Pulsar İnşaat'ın Trios 2023 projesi İstanbul İkitelli Organize Sanayi alanında 300 milyon liralık yatmmla yükseliyor. Pulsar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sami Bektaşv sanayi mekanlarında kentsel dönüşümü başlattıklarını belirtti.

Pulsar İnşaat sanayide kentsel dönüşümü başlattı!

Pulsar İnşaat'ın Trios 2023 projesi İstanbul İkitelli Organize Sanayi alanında 300 milyon liralık yatırımla yükseliyor. Pulsar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sami Bektaş, sanayi mekanlarında kentsel dönüşümü başlattıklarını belirtti...

Sami Bektaş: Trios 2023 ile sanayisel dönüşümü başlattık!

İkitelli organize sanayi alanında 300 milyon liralık yatırımla yükselen Trios 2023’ün ortaklarından Pulsar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sami Bektaş, Trios 2023 ile sanayisel dönüşümü başlattıklarını söyledi...

Sami Bektaş: Sanayisel dönüşümü başlattık!

İkitelli organize sanayi alanında 300 milyon liralık yatırımla yükselen Trios 2023'ün ortaklarından Pulsar inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sami Bektaş, Trios 2023 ile sanayisel dönüşümü başlattıklarını söyledi.

Sami Öztürk kimdir?

Çevre ve Şehircilik Sakarya İl Müdürü Sami Öztürk kimdir? Sami Öztürk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Sami Öztürk, ne zamandan beri Çevre ve Şehircilik Sakarya İl Müdürü?

Osman Bektaş: İstanbul'daki deprem riski azalmış olabilir!

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Osman Bektaş, Ege Denizi'ndeki depremin, İstanbul'un deprem tehlikesi ve deprem riskinin yeniden değerlendirilmesini gerekli kıldığını bildirdi.

Osman Bektaş: Ege Denizi depremi ezber bozan iki depremden biri!

Osman Bektaş, 17 Ağustos depreminden sonra yaşanan 12 Kasım 1999 Düzce depremi ve Gökçeada yakınlarındaki son depreminin Marmara Bölgesi'nde depremin doğudan batıya "göç ettiği" ezberini bozan iki deprem olduğunu savundu.

Sami Erol: Markalaşmada esas olan sürdürülebilirliği sağlamak!

Turquality Paneli’ne konuşmacı olarak katılan Aktaş Holding CEO’su ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol, Aktaş Holding’in global pazarda üstlenmiş olduğu rol ve Aktaş’ın Turquality destek programına dahil olma sürecini katılımcılarla paylaştı.

Sami Torun vefat etti!

Ay-Tek İnşaat San. ve Tic. A.Ş.'nin yöneticilerinden Sami Torun vefat etti. Cenazesi 9 Mayıs 2014 Cuma günü (bugün) öğle namazına müteakip Şakirin Camii'nden kaldırılacak...

Erdoğan Bektaş kimdir?

Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş kimdir? Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Erdoğan Bektaş, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte Erdoğan Bektaş..

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Kadın-Mehmet Dirikoç Anaokulu protokolü imzalandı!

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ana yerleşkesinde hayırsever İş Adamı Ali Dirikoç tarafından yaptırılan Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Kadın-Mehmet Dirikoç Anaokulu için Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile iş birliği protokolü imzalandı.

Sami Bektaş Haberi

Sami Bektaş

1980'terin vizyonuyla yapılmış bir  organize sanayi bölgesi içinde 2023 un vizyonuyla yeni bir çalışma kompleksi kurduklarını belirten Bektaş, "Projemiz, Ortadoğu, Balkanlar ve hatta Avrupa'nın en gelişmiş modern tesislerinden biri olacak. İlgi beklediğimizin çok üzerinde. İhtiyaç projesini hayata geçiriyoruz. Metrekaresi 2 bin 850 liradan başlayan fiyatlarla satışa başladık. Özellikle Bayrampaşa bölgesinden yoğun taleplerle karşılaşıyoruz" diye konuştu. Bektaş, sanayi sektörüne yönelik yeni büyük projelere de imza atacaklarını belirtti. 


Sanayi ve ticaret merkezi olarak İstanbul İkitelli Organize Sanayi alanında 300 milyon liralık yatınmla hayata geçirilen Trios 2023, bugüne kadar hiç yapılmamış bir proje olarak karşımıza çıkıyor. Konumu, altyapısı, teknoloji ve tasarımıyla sanayi komplekslerinden farklı olan Trios 2023 projesi, 63 bin metrekarelik bir alan üzerine 301 metrekare olarak inşa ediliyor. Toplam 250 atölye, 45...