06 / 05 / 2024

sami bostan

sami bostan

Sami Bostan tarafından, Sinop Merkez'de toplam 6 bin 122 metrekarelik arsada otel yapılacak. Sami Bostan'ın kendisine ait olan arazide yapacağı otel projesi 198 odalı olacak.

Sami Bostan'dan Sinop kıyısına otel projesi!

Sami Bostan tarafından, Sinop Merkez'de toplam 6 bin 122 metrekarelik arsada otel yapılacak. Sami Bostan'ın kendisine ait olan arazide yapacağı otel projesi 198 odalı olacak.

Torunlar İnşaat, Ali Sami Yen'in tapusunu aldı!

Asansör faciasında 10 işçinin hayatını kaybettiği Torun Center İnşaat'ının yapıldığı Mecidiyeköy'deki eski Ali Sami Yen Stadı arazisine ait tapunun TOKİ tarafından Torunlar İnşaat'a devredildiği ortaya çıktı.

Sami Aydın Sivas'ta inşaatları inceledi!

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Belediye tarafından yapımında sona gelinen Yeni Karşıyaka Yolu ve Yeni Fadlum Köprüsü inşaatını yerinde inceleyerek basın mensuplarına bilgi verdi.

Ahmet Sami Ceylan: Dodurga'ya toplu konut projesi kazandıracağız!

AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, Dodurga Belediyesi ve Başbakanlık Toplu Konut Idaresinin birlikte hayata geçirmeyi planladığı toplu konut projesi için çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Üsküdar Belediyesi: Kuzguncuk Bostanı'nda domuz görüldü!

İstanbul'da görülen yaban domuzlardan birinin yolu Üsküdar'daki Kuzguncuk Bostanı'na düştü. Üsküdar Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğüne bağlı bahçıvan Sami Gümüş'e saldırdıktan sonra gözden kaybolan domuzu arama çalışmaları devam ediyor.

Kuzguncuk Bostanı projesi hayata geçiyor!

Kuzguncuk Bostanı projesi hayata geçiyor. Tarihi bostan aslına uygun şekilde çok amaçlı olarak düzenlenip vatandaşların kullanımına sunulacak. Proje Üsküdar Belediyesi ile Kuzguncuklular Derneği iş birliğiyle gerçekleştirilecek.

Kuzguncuk’ta ortak karar Bostan Park!

Kuzguncuk Bostanı için Üsküdar Belediyesi ve Kuzguncuklular Derneği ortak karara vardı. ‘Betonlaşma’ kaygısıyla eylemlere sahne olan bostan için hazırlanan ‘uzlaşı projesi’nde tarım alanı da var, çocuk parkı da...

1948 yılında Yedikule'de 10 dönüm bostan, 18 bin liraya satılacakmış!

Reşat Altın'ın 41 lira olduğu 1948 yılında, Yedikule'de asfalta 200 metre cephesi olan 10 dönüm bostanı 450 adet Reşat Altın'a 18 bin liraya almak mümkünmüş.

1946 yılında Kağıthane'de 255 dönüm bostan satılacakmış!

Kağıthane'nin İstanbul'un bir köyü olduğu 1946 yılında içinde üç tane kuyusu ve üç akar suyu olan 255 dönüm bostan satılacakmış. Feneryolu'nda bir buçuk dönüm bahçe içinde kagir köşk 16 bin liraya satılacakmış.

1944 yılında Fatih Kocamustafapaşa'da 27.776 metrekare bostan satılacakmış!

İstanbul Defterdarlığı'nın 1944 yılında verdiği ilanda, bugün İstanbul'un merkezi yerlerinden olan Fatih Kocamustafapaşa'da 27 bin 776 metrekare bostanın 105/120 hissesi 200 altın parasına, 7 bin 570 liraya satılacakmış.

Ali Sami Yen'in yerine dikilen rezidanstan alevler yükseldi!

İstanbul Şişli'de yıkılan Ali Sami Yen Stadyumu'nun bulunduğu arazideki rezidans şantiyesinde çıkan yangın çalışanlar tarafından söndürüldü. İnşa halindeki binalardan birinin alt katlarında dün öğle saatlerinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Moda Bostanı otopark olmayacak!

Kadıköy’deki ‘Moda Bostanı’ eski Moda Sabit Pazarı’nın bulunduğu ve “Afet Toplanma Alanı” olarak belirlenen yeşil alana İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen otopark ruhsatı, Kadıköy Belediyesi’nin başvurusu üzerine iptal edildi.

1939 yılında Beşiktaş Vişnezade'de 21 dönüm bostan 201 liraya kiraya verilecekmiş!

19396 yılında İstanbul Defterdarlığı tarafında verilen ilanda Aksaray'da bir ev seneliği 120 liraya, bir dükkan ise 84 liraya kiraya verilecekmiş. Beşiktaş'ta 21 dönüm bostan ise 201 liraya kiraya verilecekmiş.

sami bostan Haberi

sami bostan


Sami Bostan tarafından, Sinop Merkez'de toplam 6 bin 122 metrekarelik arsada otel yapılacak. Sami Bostan'ın kendisine ait olan arazide yapacağı otel projesi 198 odalı olacak.


Otel projesi kapsamında 12 adet 2 odalı aile odası, 5 adet 2 odalı suit oda, 164 adet standart oda, 2 engelli odası yer alıyor. Projede Lokanta, Türk Hamamı, Sauna, Yüzme Havuzu, Fitness, Mescit, Düğün Salonu, Konferans Salonu, İdari Personel Odaları ve Otopark alanı olacak.


Otel projesine Sinop Karakum- Sahil karayolundan ulaşım sağlanıyor. Karakum mevkiinde yer alan proje alanı Sinop'a 2,5 kilometre mesafede bulunuyor.




Gülcihan...