29 / 04 / 2024

Sami Er emlak konut

Sami Er emlak konut

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nda Başkan Yardımcı Sami Er, TOKİ tarafından Emlak Konut yönetim kurulu üyeliğine aday gösterildi. Peki, Sami Er kimdir?

Emlak vergisi oranları ne kadar? Hangi değer üzerinden emlak vergisi ödenir?

2023 yılında emlak vergisi, gayrimenkulün belirli bir değer üzerinden ödenmektedir. Gayrimenkul sahiplerini ilgilendiren bu haber, emlak vergisinin ne kadar ödeneceğini içeriyor. Bu yıl emlak vergisi ne kadar ödenecek, taksitle ödenecek gibi soruların yanıtları merak ediliyor.

Tapu sahipleri dikkat! 2023 yılı Emlak Vergisi hangi değer üzerinden ödenecek?

Milyonlarca kişiyi ilgilendiren emlak vergisinin ilk taksiti mart ayından mayıs sonuna kadar ödenebiliyor. Peki 2023 yılı Emlak Vergisi hangi değer üzerinden ödenecek?

Er Milano Yapı İnşaat Otomotiv Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Er Milano Yapı İnşaat Otomotiv Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Faruk Çiçek tarafından kuruldu.

Emlak vergisinde ödeme hangi değer üzerinden yapılacak?

Milyonlarca ev sahiplerini ilgilendiren emlak vergisi için ödemeler devam ediyor.  Peki, emlak vergisinde ödeme hangi değer üzerinden olacak? İşte detaylar...

4 Er Yapı İnşaat Mühendislik Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4 Er Yapı İnşaat Mühendislik Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Şahin, Eren Savaş, Fatih Çınar ve Murat Erçağ ortaklığında kuruldu.

Ed Dinçer Emlakçılık Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ed Dinçer Emlakçılık Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Esra Dinçer tarafından kuruldu.

Emlakçıdan ev alacaklar dikkat!

Vatandaşlar ev alırken ya da ev satarken eğer emlakçılarla çalışıyor karşılığında komisyon ödemesi gerekiyor. Peki emlakçı komisyonu ne kadardır, emlakci komisyonu ne demek, emlakçı komisyonu nasıl hesaplanır? İşte merak edilen her şey...

Bekar erkeğe ev yok diyen ev sahibi ve emlakçıya 1000'er lira ceza!

Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu (TİHEK) tarafından,“1+1 daireyi bekâr erkek kiracıya vermiyorum” diyen ev sahibi ile emlakçıya 1000’er TL idari para cezası verildi...

Emlakçılar ve Mali Müşavirler Derneği'nden Enver Dinçer'e ziyaret!

Emlakçılar ve Mali Müşavirler Derneği Başkanı Uğur Akbulut, Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer’i ziyaret etti.

Eski stadyumlar millet bahçesi oluyor!

Meclis KİT Komisyonu’nda açıklamalar yapan TOKİ Başkanvekili Sami Er, “18 ilde 22 millet bahçesi yapıyoruz. Bunlar, eski statların yerine olacak” dedi.

TOKİ 11 ayda 48 bin konut sattı!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkan Vekili Sami Er, TOKİ'nin 11 ayda 48 bin konut sattığını söyledi.

17 millet bahçesi 2019 başında tamamlanacak!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkan Vekili Sami Er yaptığı açıklamada 17 millet bahçesi projesinin 2019 başında bitirileceğini söyledi.

TOKİ 5 bin 243 dar gelirliyi ev sahibi yapacak!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkan Vekili Sami Er yaptığı açıklamada "Bu yılın ilk 11 ayında toplam 48 bin konutun satışı gerçekleştirilmiş, 40 bin konutun da vatandaşlarımıza teslimi sağlanmıştır. TOKİ'nin halen satışı devam eden ve satışa çıkaracağı konut sayısı toplam 5 bin 243'tür." dedi.

Sami Er emlak konut Haberi

Sami Er emlak konut

Sami Er kimdir?

Sami Er, 1963 yılında Malatya’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Malatya’da tamamladı. Yıldız Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği bölümünden 1989 yılında mezun oldu. Yüksek Lisans Eğitimini İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü, Mimarlık Anabilim Dalı Kent Çalışmaları ve Yönetimi (Kentsel Dönüşüm) alanında tamamlayan Er, çalışma hayatına 1989-1990 yıllarını kapsayan Ümran Boru San. Tic. A.Ş.’de Mühendislik ve Kalite Kontrol Müdürlüğü göreviyle başladı.


1990-1992 yılları arasında M.S.B. Diyarbakır İnşaat Emlak Daire Başkanlığı’nda Kontrol Mühendisi olarak askerlik vazifesini yerine getirmesinin ardından 1992-1993 yıllarında 1400 konutluk Beykoz Göksu Evleri projesinde Kontrol Mühendisi olarak çalıştı.1993 Yılında İstanbul Bağcılar Belediye Başkanlığında Mühendis olarak göreve başlayan Er, aynı belediyede sırasıyla şeflik, müdür yardımcılığı ve müdürlük olmak üzere çeşitli kademelerde görev yaptı.


2004-2005 yılları...