25 / 07 / 2024

SAMM Developments

SAMM Developments

Kanada’nın Toronto şehrinde dev inşaat projeleriyle dikkat çeken SAMM Developments, 42. Toronto Film Festivali’nde Türkiye’den katılımcılara sponsor oldu.

Famec Developments Consultants Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Famec Developments Consultants Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Fatma Parveen ve Mohd Akram ortaklığında kuruldu.

Waterson Developments Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu! 

Waterson Developments Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi Şişli'de Carlos Alberto Martınez Ferrero tarafından kuruldu.

Türk müteahhitlere Kanada'ya yatırım yapın çağrısı!

Akman Holding ve SAMM Developments Yönetim Kurulu Başkanı Ali Akman yaptığı açıklamada Kanada'nın Türk müteahhitler için henüz çok yeni bir pazar olduğunu belirterek, ciddi fırsatlar sunan bu ülkede mutlaka yatırım yapılması gerektiğini dile getirdi.

Akman Holding'ten Kanada'ya 130 milyon dolarlık 5 yıldızlı dev plaza kompleksi!

Kanada’daki şirketi SAMM Developments, The Kennedy Condominiums projesinin ardından, 2’nci büyük başarı öyküsü yazmaya hazırlanıyor.

Natura Cyprus'da fiyatlar 79 bin GBP'de başlıyor! 

Kıbrıs Developments yeni prestijli misyonu ile satışa sunduğu Natura projesi yoğun ilgi görüyor. Türkiye İş Bankası natamam konut kredisi ile desteklenen ve lansman dönemine hızlı bir giriş yapan projenin %20’si satıldı. Natura Cyprus fiyatlar 79 bin GBP'den başlıyor.

Natura Cyprus projesinin lansmanı gerçekleşti! 

33 yıllık deneyimi ile kişiye özel yaşam alanları yaratan Kıbrıs Developments, Akdeniz konseptine sahip yeni projesi Natura’nın lansmanını gerçekleştirdi. 

Kıbrıs Town Houses'a Property NC Awards'tan 11 ödül!

Property NC Awards 2019 gecesinden 11 ödülle ayrılan Kıbrıs Developments, başarılarını ödülle taçlandırarak projelerini gururla tescilledi...

Kıbrıs Town Houses projesinde 0,98 faiz fırsatı!

Kıbrıs Developments’in ödüllü projesi Kıbrıs Town Houses, döviz kurları ile birlikte faiz oranlarındaki değişkenliğin yarattığı olumsuzluğu avantaja çeviren eşsiz bir kampanya başlattı.

Harper Özbirim: Konut satışları normalleşecek!

Çevre dostu ve “Kıbrıslı” konut projeleriyle dikkat çeken Kıbrıs Developments’in genç yöneticisi Harper Özbirim, emlak ve inşaat sektörüyle ilgili soruları yanıtladı.

Kıbrıs Town Houses projesi Sign of the City Awards'ın finalinde!

Kıbrıs Developments tarafından Alsancak’ta hayata geçirilen Türkiye'nin en prestijli gayrimenkul yarışması Kıbrıs Town Houses projesi Sign of the City Awards 2018'de 3 dalda finale kaldı.

Kıbrıs Developments'tan yeni kampanya!

Kuzey Kıbrıs’ta faaliyet gösteren Kıbrıs Developments, 0.99 faiz oranının geçerli olduğu yeni bir kampanya başlattı.

SAMM Developments’dan Türk sinemasına destek!

Kanada’nın Toronto şehrinde dev inşaat projeleriyle dikkat çeken SAMM Developments, 42. Toronto Film Festivali’nde Türkiye’den katılımcılara sponsor oldu.

Akman Holding'in yeni projesi Dixon 600’den Kanada’ya davet!

SAMM Development’ın Toronto’da başlattığı yeni projesinin hem adı hem ayrıntıları belli oldu. 20 katta kongre ve toplantı merkezi, condo (daire), ofis ve rezidanslardan oluşacak Dixon 600’ün Kanada satışları Kasım ayında başlayacak.

SAMM Developments Haberi

SAMM Developments

Kanada’nın Toronto şehrinde dev inşaat projeleriyle dikkat çeken Akman Holding’in Kanada’daki şirketi SAMM DevelopmentsInc, Türk sinemasına destek oluyor. SAMM Developments bünyesinde yer alan Delta Toronto East Hotel, bu yıl 7-11 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek olan 42. Toronto Film Festivali’nde Türkiye’den katılımcılara sponsor oldu. Konuyla ilgili bilgi veren Akman Holding ve SAMM Developments Yönetim Kurulu Başkanı Ali Akman, Türk sinema sektöründen gelen sanaıtçıları ve Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan gelen festival katılımcılarını Delta Toronto East Hotel’de ağırlayacaklarını belirtti. 


Kuzey Amerika’nın en büyüğü 

Akman, “Toronto Film Festivali dünya film festivalleri arasında her yıl daha da önem kazanıyor ve katılım oranı artıyor. Bu festivale dünyanın en ünlü sinema sanatçıları katılıyor. Bundan sonra da sanat faaliyetlerine destek olmaya devam edeceğiz” değerlendirmesini yaptı.


Kuzey Amerika’nın en büyük film festivali...