29 / 04 / 2024

Sampa Otomotiv gönye tasarımları

Sampa Otomotiv gönye tasarımları

Gönye Proje Tasarım, ticari araç yedek parça üretiminde lider şirketlerden olan Sampa Otomotiv için yeni merkez ofis projesinin tüm tasarım ve de projelendirme aşamalarını gerçekleştirdi.

Seydiler İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seydiler İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Enes Asım Silin tarafından kuruldu.

Design Group Yapı İnşaat Taahhüt Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Design Group Yapı İnşaat Taahhüt Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Şeali Karadeniz tarafından kuruldu.

Surhan Grup İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Restoran Petrol Dekorasyon Tekstil İthalat İhr.Limited Şirketi kuruldu!

Surhan Grup İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Restoran Petrol Dekorasyon Tekstil İthalat İhr.Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Yalçın Yalçın tarafından kuruldu.

Pasifik İzolasyon İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pasifik İzolasyon İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Birkan Duran ve Neşet Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Signature Emlak Danışmanlık Otomotiv Gıda İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Signature Emlak Danışmanlık Otomotiv Gıda İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulhamıd Kabbanı, Badar Kabbanı, Gade Kabbanlı ve Muhammet Kabbanlı ortaklığında kuruldu.

Eyüp Hayvancılık İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eyüp Hayvancılık İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mevlüt Kavak tarafından kuruldu.

Ata 18 İnşaat Taahhüt Mimarlık Otomotiv Gıda Turizm Nakliyat Tekstil San.Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Ata 18 İnşaat Taahhüt Mimarlık Otomotiv Gıda Turizm Nakliyat Tekstil San.Ve Tic.Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile ergün Ata, Sezai Ata ve Sukan Ata ortaklığında kuruldu.

Kby İnşaat Yapı Taahhüt Mühendislik Proje Elektrik Danışmanlık Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Kby İnşaat Yapı Taahhüt Mühendislik Proje Elektrik Danışmanlık Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Sultanbeyli'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Büyükyılmaz tarafından kuruldu.

Laliberta Turizm Organizasyon Taşımacılık Otomotiv Gıda Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Laliberta Turizm Organizasyon Taşımacılık Otomotiv Gıda Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ekin Güneş elbuğa taarfından kuruldu.

Esh İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esh İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 75 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Kurt, Hakan Kurt ve Serkan Kurt ortaklığında kuruldu.

Alkhassaki İnşaat Emlak Madencilik Tekstil Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alkhassaki İnşaat Emlak Madencilik Tekstil Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Cevdet Çimen ve Jırjees Younus Kareem ortaklığında kuruldu.

Csk Coşkun İnşaat Otomotiv Gıda Mermercilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Csk Coşkun İnşaat Otomotiv Gıda Mermercilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Çoşkun, Kenan Çoşkun ve Orhan Çoşkun ortaklığında kuruldu.

Rota İn Turizm Otomotiv Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rota İn Turizm Otomotiv Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 300 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Doğan, İbrahim Doğan ve gökhan Doğan ortaklığında kuruldu.

Sampa Otomotiv gönye tasarımları Haberi

Sampa Otomotiv gönye tasarımları

Markalı konut ve ofis projelerinin iç mimari tasarımında uzmanlaşmış olan Gönye Proje Tasarım, ticari araçlar için yedek parça üretimi yapan Sampa Otomotiv’in Samsun’daki merkez ofisinin iç mimari ve dış cephe tasarımını ve projelendirmesini gerçekleştirdi. Gönye Proje Tasarım, bu yıl İtalya’da düzenlenen A' Design Award & Competition’da iki ödül  birden kazanmıştı.

Şirket; 2015 A Design yarışmasına Sampa Otomotiv projesiyle katılacaklarını ve bu projeyle daha yüksek derece bir ödül hedeflediklerini açıkladı.

Dünyanın önde gelen markaları için yedek parça üretimi yapan Sampa, yeniden yapılanma süreci kapsamında Samsun’da yeni inşa edilen depo alanı içerisindeki 3 katlı ofis binasını merkez ofisi olarak tasarlaması için Gönye Proje Tasarım’ı seçti. Sampa, Gönye’den yenilikçi, dinamik, modern ve şık bir ofis binası yapmasını istedi. Gönye mimarları, geometrik ifadeler, farklı açılar...