02 / 05 / 2024

Sampaş AŞ

Sampaş AŞ

CeBIT Bilişim Eurasia 2014 Fuarı’nda Akıllı Kent ve Kentsel Dönüşüm çözümlerini ziyaretçilerle buluşturacak olan SAMPAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Şekip Karakaya ve şirket yetkilileri, 11 Eylül Perşembe günü 11 no’lu salonda olacak...

Gönye Proje Tasarım A'Design Award'ta ödül aldı!

Gönye Proje Tasarım, Sampa Otomotiv’in ofis binası projesiyle, İtalya’da düzenlenen A' Design Award & Competition’da ödüle layık görüldü.

İşte Adana kentsel dönüşüm projesinin detayları!

Sampaş AŞ.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Şekip Karakaya, Adana'da 1078 dönüm alan üzerine yapılıp kentin en gözde semti olması planlanan 13 bin konut ve iş yerinin yer aldığı Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm Projesi'ni tanıttı.

Türkiye’nin ilk yerel yönetimler açık veri portalı Gaziantep'te yapıldı!

İlk olarak Gaziantep Şahinbey Belediyesi için SAMPAŞ tarafından hayata geçirilen açık veri portal projesinin yaygınlaşması bekleniyor. Gaziantep Şahinbey Belediyesi öncülüğünde, Türkiye’nin akıllı kentler mimarı olan SAMPAŞ tarafından geliştirildi.

Adana kentsel dönüşüme 6 milyar TL ayırdı!

Sampaş A.Ş. uzmanlarınca hazırlanan ve 6 milyar TL'lik bir değerin oluşacağı planlanarak hayata geçecek projede, toplam 13 bin adet konut ve iş yeri bulunuyor.

Sampa Otomotiv’in Yeni Merkez Ofisinde Gönye Proje Tasarım İmzası!

Gönye Proje Tasarım, ticari araç yedek parça üretiminde lider şirketlerden olan Sampa Otomotiv için yeni merkez ofis projesinin tüm tasarım ve de projelendirme aşamalarını gerçekleştirdi.

Sampaş CEBİT'e katılıyor!

“Akıllı Kent” konseptini Türkiye’de uygulayan ilk firma SAMPAŞ A.Ş., CeBIT Bilişim Eurasia 2014 Fuarı’nda 500 metrekarelik alanda Akıllı Kent ve Kentsel Dönüşüm çözümlerini ziyaretçilerle buluşturacak.

SAMPAŞ , CeBIT Bilişim Eurasia 2014 Fuarına katılıyor!

“Akıllı Kent” konseptini Türkiye’de uygulayan ilk firma olarak, SAMPAŞ A.Ş., CeBIT Bilişim Eurasia 2014 Fuarı’nda 500 metrekarelik alanda Akıllı Kent ve Kentsel Dönüşüm çözümlerini ziyaretçilerlebuluşturacaktır.

Sampaş'ın kentsel dönüşümde Çevre Bakanlığı ile anlaşması var mı?

Cumhuriyet Halk Partisi Adana Milletvekili, TBMM Sanayi, Ticaret ve Enerji Komisyonu Üyesi Ümit Özgiimüş, SAMPAŞ A.Ş/nin Bakanlıktan ve belediyelerden aldığı işlerle ilgili, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'a bir soru önergesi verdi....

Akos Projesi e-imar uygulamasıyla Cebit Fuarı'nda!

Sampaş A.Ş.nin girişimi olan projede, Aktif Telekom, Arşivist&Dizayn, Bilsag, Bimser, Cadcorp, Collecturk, DCL, Ega, etcBASE, G-tech, IBM, Infotech, LuckyEye, Mobiltim,Oracle, poI Media, Microsoft, Türk Telekom, TürkVas gibi dev markalar yer alıyor

Zorlu, gayrimenkulde İzmir'e ağırlık veriyor

İzmir'deki Küçükbay'a ait Orkide Alışveriş Merkezi'ni alıp adını Passtel olarak değiştireren Zorlu Grubu, İzmir'de yeni yatırımlara hazırlanıyor.

ATSO‘nun binası satışa çıkacak

Önümüzdeki aylarda yeni hizmet binasına taşınmaya hazırlanan Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), mevcut hizmet binasını kapalı teklif alma açık artırma usulüyle satışa çıkaracak.

My World`ün 4. etabı gelecek hafta satışa çıkıyor!

Ağaoğlu, My World'un 4. etabında satışa sunduğu yeni projesi Starland'i, bugüne dek geliştirilmiş en iddialı 'finansman modeli' ile birlikte sunarak bir 'ilk'e imza atıyor.

Başbakan açıkladı! Merkez Bankası Ataşehir`e taşınıyor

Başbakan Tayyip Erdoğan, hükümetin bir yıllık Eylem Planı'nı açıkladığı toplantıda, Merkez Bankası'nın İstanbul'a taşınması konusuna noktayı koydu.

Sampaş AŞ Haberi

Sampaş AŞ

“Akıllı Kent” konseptini Türkiye’de uygulayan ilk firma olarak, yerel yönetimlere; yazılım tasarımından kuruluma, eğitimden işletime, bakım ve destek servislerinden danışmanlığa kadar yüksek katma değerli hizmetler sunan SAMPAŞ A.Ş., CeBIT Bilişim Eurasia 2014 Fuarı’nda 500 metrekarelik alanda Akıllı Kent ve Kentsel Dönüşüm çözümlerini ziyaretçilerle buluşturacak.

33 yıllık tecrübesiyle 500 ‘ün üzerinde belediyeye Akıllı Kent uygulamalarını sunmakta olan SAMPAŞ A.Ş.; Web Tabanlı Yönetim Bilgi Sistemi (WebMIS), Akıllı Belediyecilik (MIB), AKOS - Kentsel Proje Çözüm ve Hizmetlerimiz, Akıllı Su Yönetimi, Kentsel Dönüşüm ve Büyükşehirlerde Dönüşüm Yol Haritası çözümleri ile ziyaretçilerini karşılayacaktır. “Akıllı, Estetik, Ekolojik ve Sürdürülebilir Kentler” oluşturarak kentlerin marka değerini ve vatandaşların yaşam kalitesini yükselten; insan odaklı yönetim anlayışını yaygınlaştıran uygulamaları hakkında ziyaretçilerine bilgi verecek.

11 Eylül 2014 Perşembe günü, SAMPAŞ Yönetim Kurulu...