07 / 05 / 2024

Samsun Akdağdaki tesisler yenilenecek mi

Samsun Akdağdaki tesisler yenilenecek mi

Karadeniz'in en büyük metropol kenti Samsun'da Büyükşehir Belediyesi, Akdağ'daki tesisleri yenileyecek.

Samsun Büyükşehir, Atakum'da arsa satacak! Konut ve ticaret imarlı arsa için bu tarihe dikkat!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun Atakum'daki ticaret ve konut imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsanın yüz ölçümü 1.567 metrekare olarak belirtildi.

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı'ndan Bursa ve Samsun’a iki yeni şube!

Sinpaş’ın tasarrufa dayalı faizsiz finans desteği modeli ile her gelir grubuna uygun tasarruf imkanı sağlayan şirketi “Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı” Bursa ve Samsun’daki yeni şubeleriyle büyümeyi sürdürüyor.

Samsun'daki sosyal tesisler için yıkım kararı!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Batı Park alanındaki sosyal tesislerin yıkılacağını söyledi. Söz konusu karar Samsunspor taraftarının tepkisini çekti.

Samsun’daki golf sahası Katar Emiri’nin teyzesi için görücüye çıktı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından 27 milyon TL harcamayla yapılan ve her yıl yaklaşık 3 milyon lira zarar eden golf sahası Katar Emiri'nin teyzesine sunuldu. Münire Nasır El-Misnad'ın Katar Emiri'nin annesi Şeyha Moza ile ortak olduğu firma, Kanal İstanbul güzergahında da arazi almıştı.

Samsun Atakum'daki millet kıraathanesi projesine yargıdan 'dur' kararı!

Samsun'un Atakum ilçesi sahilindeki İller Bankası'na ait olan fakat yıllardır ilçe belediyesi sosyal tesisleri olarak kullanılan Yalı Kafe, seçimleri CHP kazanmadan önce satışa sunuldu, ardından Büyükşehir Belediyesi'ne Millet Kıraathanesi yapılmak üzere verildi. Yargı, projeye dur dedi.

Samsun'daki tarihi Taşhan ve Saathane Meydanı etrafındaki yapılar yıkılıyor!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, Selçuklu ve Osmanlı dönemlerinde yapılan tarihi Taşhan ve Saathane Meydanı etrafında estetiği bozan binaların yıkımını gerçekleştiriyor. 

FLO Samsun’a yeni mağaza açtı!

Mağaza açılışlarına hız kesmeden edevam eden FLO, Samsun’daki yeni mağazasının açılışını gerçekleştirdi.

Avrasya GYO'nun Samsun'daki istasyonu aylık 50 bin TL'ye kiraya verildi!

Avrasya GYO'ya ulaşan resmi teklif aylık 50 bin TL + KDV bedelle şirketin portföyünde yer alan Samsun İli İlkadım İlçesi Kıran Mahallesinde yer alan iki adet akaryakıt istasyonunun 1 yıllığına kiraya verilmesine karar verildi.

İLBANK İstanbul ve Samsun'daki 6 gayrimenkulü satıyor!

İLBANK İstanbul ve Samsun'da bulunan 6 adet gayrimenkulü satıyor. Söz konusu gayrimenkulün ihale bedeli 276 milyon 455 bin TL olarak belirlendi.

Avrasya GYO Samsun'daki 2 akaryakıt istasyonunu kiraya verecek!

Avrasya GYO'nun portföyünde yer alan Samsun ili, İlkadım ilçesi, Kıran mahallesi 19J1A Pafta 6490 Ada, 18 parsel ve 20 parsel'de bulunan iki akaryakıt istasyonunun kiralanması için ihale usulü ile teklif toplanmasından vazgeçti...

Samsun'daki tarihi Ambarhan'ın restorasyonu tam gaz!

Samsun'un Ladik ilçesinde bulunan tarihi Ambarhan'daki restorasyon çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Avrasya GYO'nun Samsun'daki okul ve arsası 1 yıllığına kiraya verildi!

Avrasya GYO'nun portföyünde yer alan Samsun'daki betonarme 6 katlı okul ve arsasının Çarşamba Vefa Eğitim Kurumları Sanayii ve Ticaret A.Ş.'ye 1 yıllığına kiraya verilmesine, kira bedelinin kiraya verilen okul binasından bir kira yılı içerisinde toplam cirosunun yüzde 20'si olarak belirlenmesine kar

Avrasya GYO'nun Samsun'daki parsellere ait değerleme raporu revize edildi!

Avrasya GYO Samsun İli, Çarşamba İlçesi, Kirazlıkçay Mah. 1151 ada 1 Parsel numarasında yer alan okul binası değerleme raporu revizesini yayınladı.

Samsun Akdağdaki tesisler yenilenecek mi Haberi

Samsun Akdağdaki tesisler yenilenecek mi

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Samsun Büyükşehir Belediyesi, Ladik İlçesi'ndeki turizm potansiyelini artırmak ve geliştirmek için  ilave yatırımlar yapmayı planlıyor. Samsun Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, bunun için başlatılan sektörel araştırma çalışması kapsamında belediye bürokratlarıyla beraber ilçelerde incelemeler yapan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, "Ladik'te mevcut eksiklikler ve özellikle turizm alanında yapılması gereken yatırımları belirliyoruz" diye konuştu. İlhan Bayram, Akdağ Kayak Tesisi, Ambarköy, Akpınar  Eğitim Müzesi ve Ladik Gölü'nde incelemeler yaptı.


AKDAĞ'DAKİ TESİSLER YENİLENECEK

Genel Sekreter İlhan Bayram, beraberindekilerle birlikte ilk olarak Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından 'Turizm Alanı' olarak ilan edilen Ladik'te Samsun Valiliği İl Özel İdaresi tarafından Avrupa Birliği(AB) fonuyla inşa edildikten sonra 29 yıllığına kiralanan ancak işletme noktasında istenilen verim sağlanamayan Akdağ  Kayak Tesisleri'nde incelemeler yaptı. Gençlik...