01 / 10 / 2024

samsun alaçam gençlik merkezi ne zaman bitecek

samsun alaçam gençlik merkezi ne zaman bitecek

Alaçam İlçe Stadyumu'nun yanına yapılan gençlik merkezindeki tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlandı. Samsun Valisi Hüseyin Aksoy burada yaptığı konuşmada il ve ilçelere yapılan yatırımlar hakkında bilgi verdi....

Yeni Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak kimdir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni kabineyi dün akşam açıkladı. Erdoğan yeni Gençlik ve Spor Bakanı'nın Osman Aşkın Bak olduğunu duyurdu. Peki Osman Aşkın Bak kimdir, nereli, kaç dil biliyor?

Başakşehir’in ‘ilk gençlik merkezi’ yükseliyor!

Başakşehir Belediyesi, Güvercitepe Mahallesi’nde ilçe gençliğinin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak yeni bir yaşam merkezi inşa ettiğini açıkladı. Yapımına başlanan Güvercintepe Gençlik Merkezi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Bursa Mustafakemalpaşa'da Gençlik Merkezi için yer teslimi yapıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Mustafakemalpaşa'da yapılan Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri’nin ikinci etap inşaatı için yüklenici firmaya yer teslimi yaptı. 

Mustafakemalpaşa Gençlik Merkezi için yer teslimi yapıldı!

Bursa Mustafakemalpaşa'da inşa edilen Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisi inşaatı için yüklenici firmaya teslim yapıldı.

Başakşehir Güvercintepe Gençlik Merkezi’ndeki hafriyat çalışmalarında sona gelindi!

Başakşehir Belediyesi, Güvercitepe Mahallesi’nde ilçe gençliğinin bütün ihtiyaçlarını giderecek yeni bir yaşam merkezi inşa ediyor. Güvercintepe Gençlik Merkezi’ndeki hafriyat çalışmaları tamamlandı.

Bursa Mustafakemalpaşa Gençlik Merkezi'nin inşaatı hızlandı!

Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde yılların özlemi olan Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri'nin inşaat çalışmaları hızlandı.

TOKİ Samsun Alaçam 2019 projesi 22 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Samsun Alaçam 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Samsun Alaçam 2019 başvuruları ne zaman? TOKİ Samsun Alaçam 2019 başvuru şartları neler? TOKİ Samsun Alaçam 2019 kura çekilişi ne zaman? İşte TOKİ Samsun Alaçam 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla...

Alaçam Belediyesi'nden 5.7 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Alaçam Belediyesi, Yenicami Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat işi ihale ediyor. İhale 11 Ekim'de gerçekleşecek...

Haliliye'de gençlik ve kültür merkezi çalışmaları sürüyor!

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, gençlik ve kültür merkezi, kapalı yüzme havuzu, kadın yaşam merkezi ve yaşlı bakımevi inşaatlarını, merkez mahalle muhtarlarına tanıttı.

Manisa Şehit Fethi Sekin Gençlik Merkezi tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Alaşehir’de yapımını tamamladığı Şehit Fethi Sekin Gençlik Merkezi, kurs kayıtlarıyla eğitimin startını verdi.

Sultangazi'ye iki yeni gençlik merkezi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Sultangazi Belediyesi gençlerin; eğitsel, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerle yaşam kalitesini arttırmayı, topluma aktif bireyler olarak katılmalarını sağlamak amacıyla gençlik merkezlerini hayata geçiriyor.

Manisa Alaşehir Gençlik Merkezi'nde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin önemli projeleri arasında yer alan Alaşehir Gençlik Merkezi'nde sona gelindi.

Manisa Fethi Sekin Gençlik Merkezi açılışa gün sayıyor!

Manisa Alaşehir’de hayata geçirilen Fethi Sekin Gençlik Merkezi’nin yakın tarihte açılacak. Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Alaşehir’de yapımına başlanan gençlik merkezinde son çalışmalar yapılıyor.

samsun alaçam gençlik merkezi ne zaman bitecek Haberi

samsun alaçam gençlik merkezi ne zaman bitecek


Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ve protokol üyeleri Alaçam İlçesinde gençlik merkezinin temel atma törenine katıldı.


Alaçam İlçe Stadyumu'nun yanına yapılan gençlik merkezindeki tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlandı. Samsun Valisi Hüseyin Aksoy burada yaptığı konuşmada il ve ilçelere yapılan yatırımlar hakkında bilgi verdi. Aksoy, ’’Bu yatırımlar için büyük katkısı bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’a teşekkür ediyoruz.’ dedi.


Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç da yaptığı konuşmada, 12 yıldır görevde olduğunu, o yıllarda buralarda yüksek okulun esamesinin bile okunmadığını hatırlatarak, "Şimdi o yüksek okulu biz açtık. İlkokuldan başka talebi olmayan Alaçam’a bir yüksek okul kazandırdık. Ne mutlu ki o yüksek okul yeni yeni bölümleriyle her geçen gün büyümeye devam ediyor. Ayrıca öğrenci yurdu da açacağız....