21 / 05 / 2024

Samsun bafra kent yenileme

Samsun bafra kent yenileme

Samsun Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Hacınabi Mahallesi Özgir Sokak’ta devam eden kaldırım çalışmalarını yerinde inceledi.

Samsun Bafra'ya orta ölçekli sanayi sitesi müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Bafra Belediyesi tarafından Aktekke Mahallesi sınırları içerisinde inşaat çalışmalarına başlanmış Orta Ölçekli Sanayi Sitesi inşaatında çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Belediye otel, akaryakıt, ticaret ve depolama alanı imarlı beş arsa satacak!

Samsun İli Bafra Belediye Başkanlığı, Samsun Bafra'da yer alan otel, akaryakıt, ticaret ve depolama alanı imarlı arsalar için satış ihalesi düzenliyor. 

Endeksa, Samsun'un en çok değerlenen ilçelerini açıkladı!

"Kent Kıymet Raporu" serisiyle şehirleri mercek altına almayı sürdüren Endeksa, son olarak Samsun'un en değerlenen ilçelerini de peş peşe açıkladı.

Samsun'da 130 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa satışı yapılıyor! Bu fırsat kaçmaz!

Samsun Bafra Milli Emlak Müdürlüğü tarafından toplam 6 mahallede 15 adet taşınmaz satışa sunuldu. İşte satışa çıkarılan arsalara ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Samsun Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Samsun Bafra Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştiriyor.

Samsun Bafra'ya millet bahçesi geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Samsun Bafra Millet Bahçesi projesi için düğmeye bastı. Projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Samsun Bafra'ya 2 yeni millet bahçesi müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Samsun Bafra'da 2 yeni millet bahçesi inşa edecek.

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi yeni modern yerine taşınıyor!

Samsun'da bulunan Gülsan Sanayi Sitesi, yakın zaman içerisinde kent merkezinde bulunan yeni yerine taşınacak.

Samsun'da arazi anlaşmazlığı: 1 ölü!

Samsun Bafra'da arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada ağabeyi tarafından darbedilen kişi yaşamını yitirdi.

Samsun Bafra Bölge Hastanesi inşaatı çürümeye terk edildi!

Samsun’un Bafra ilçesinde 1997'de yöre halkının bağışlarıyla kaba inşaatı yapılan Bafra Bölge Hastanesi çürümeye terk edildi.

Samsun'da 153 Kent Yönetim Merkezi’nin temeli atıldı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, vatandaş ve belediye arasındaki iletişim sorununu çözmek için hayata geçirdiği 153 Kent Yönetim Merkezi projesi için temel atma törenini bugün gerçekleştirdi. Yönetim merkezi 19 Mayıs 2021'de hizmete girecek.

Samsun'da 2 bin 500 konutluk yeni bir rezerv alanı oluşturuluyor!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde kent içerisinde 2 bin 500 konutluk yeni rezerv alanı oluşturuyor. 

Samsun Belediyesi çocuk parkına Kent Yönetim Merkezi inşa ediyor!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Adnan Kahveci Parkı içerisindeki çocuk parkına Kent Yönetim Merkezi yapmak amacıyla inşaata başladı. Kent Yönetim Merkezinin, yeşil alandaki çocuk parkının içine yapılacak olması vatandaşlardan tepki çekti. 

Samsun bafra kent yenileme Haberi

Samsun bafra kent yenileme

Samsun Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Hacınabi Mahallesi Özgir Sokak’ta devam eden kaldırım çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Şahin, Özgir Sokak’ta yürütülen çalışmaları inceleyerek bilgi aldı. Vatandaşlarla sohbet eden Başkan Şahin, yaz mevsimi boyunca 25 bin tondan fazla asfalt ve 20 bin metrekareden fazla kaldırım çalışması yaptıklarını ifade ederek mevsim şartları elverdikçe kaldırım çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. Özgir Sokak’ın asfaltının Büyükşehir Belediyesi tarafından yaz döneminde yapıldığını ifade eden Başkan Şahin, “Büyükşehir Belediyesi ile birlikte ilçemizde asfalt ve kaldırım çalışmalarımız yaz boyu devam etti. Şimdi de kaldırım çalışmalarımız sürüyor. Programımıza aldığımız yerlerin de kaldırımlarını yapmaya devam edeceğiz. Mahallelerimizde bir yandan cami ve okul bahçesi çevre düzenlemeleri yapıyoruz. Kış mevsimi olması nedeni ile belediyemiz yüksek kesimlerde kalan mahallelerimizde karla...