28 / 04 / 2024

samsun belediyesi yol inşaatları

samsun belediyesi yol inşaatları

Samsun Büyükşehir Belediyesi, 2023 yılına kadar Samsun'da toplam 3 bin kilometre yol yapacağını açıkladı.

Samsun Belediyesi 90 zabıta ve itfaiye eri alımı yapacak! Başvuru için detaylar ve şartlar!

Samsun Belediyesi 90 zabıta ve itfaiye eri alımı yapacağını duyurdu. Son başvuru tarihi 28 Nisan olan ilanın merak edilen detayları haberimizde yer alıyor...

Türkiye'de ilk! O şehirde toplu ulaşım ücretsiz

Samsun'da toplu ulaşımda bir ilk yaşandı. Samsun Belediyesi, Türkiye'de ilk kere elektrikli otobüsleri devreye soktu. Araçlar TEKNOFEST'e yolcuları ücretsiz götürdü.

Samsun Belediyesi çocuk parkına Kent Yönetim Merkezi inşa ediyor!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Adnan Kahveci Parkı içerisindeki çocuk parkına Kent Yönetim Merkezi yapmak amacıyla inşaata başladı. Kent Yönetim Merkezinin, yeşil alandaki çocuk parkının içine yapılacak olması vatandaşlardan tepki çekti. 

Samsun Belediyesi'nden kiralık tarlalar!

Samsun hiç kuşkusuz Karadeniz Bölgesi'nin en önemli yatırım merkezi. Son yıllarda sanayisiyle öne çıksa da tarımda da söz sahibi bir şehir...

Samsun Salıpazarı Devlet Hastanesi 1 yılda tamamlanacak!

Samsun Belediyesi tarafından Salıpazarı ilçesinde inşaatına başlanılan Salıpazarı Devlet Hastanesi'nin yer teslimi yapıldı. 40 yataklı hastanenin 1 yılda tamamlanması planlanıyor.

Manisa Öğretmenevi Kavşağı kamulaştırma bekliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanı Fevzi Demir, yapımında son aşamaya geçilen Öğretmenevi Kavşağı’nı inceledi.

Manisa Soma'da kent yatırımları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Soma’da yapımı devam eden yol projeleri Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanı Fevzi Demir tarafından yerinde incelendi.

Kahramanmaraş'a yeni bulvar!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yol yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Büyükşehir bu kapsamda yeni açtığı bulvarda asfalt çalışmalarını tamamladı.

Adana Mobilyacılar Sitesi'ne 274 bin metrekare yol!

Adana Büyükşehir Belediyesi, yol ve altyapı sorunlarıyla boğuşan binlerce KOBİ’nin yer aldığı Mobilyacılar Sitesi'ne 274 bin metrekarelik yol kazandırdı.

Karapürçek Tırcılar Kooperatifi’ne 2 bin ton asfalt!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı şehrin muhtelif bölgelerinde asfalt serim işlemlerine hız kesmeden devam ediyor.

Samsun'un yol sorunu çözülüyor!

Yol sorunuyla mücadele eden köyleri bu dertten kurtarmak için kalıcı çözüm üretmeye devam eden Samsun Büyükşehir Belediyesi, yolları betonla kaplayarak konfora kavuşturuyor.

Samsun'da 3 bin kilometre yol yapılacak!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, 2023 yılına kadar Samsun'da toplam 3 bin kilometre yol yapacağını açıkladı.

Malatya'da 150 kilometre yeni yol açıldı!

473 kilometre yol genişletme, 150 kilometre de yeni yol açma çalışması yapan Malatya Büyükşehir Belediyesi, yol yatırımlarına rekor kırdı

samsun belediyesi yol inşaatları Haberi

samsun belediyesi yol inşaatları

Samsun’un 17 ilçesine bağlı 966 köyünde oturan toplam 448 bin kişi, yaklaşık 100 yıldır yaşadığı yol problemini Samsun Büyükşehir Belediyesinin hizmetleriyle çözüyor. Köylerdeki grup yol sorununu kalıcı ve uzun vadeli olarak çözmek için iki yıl önce başlattığı beton yol uygulamalarını benimseyen belediye, çalışmalarına devam ediyor.


Kırsal kalkınmayı desteklemek ve kolaylaştırmak adına ulaşım yatırımlarına büyük önem veren Samsun Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, 2 yılda 750 kilometre beton yol imalatı gerçekleştirerek, çok sayıdaki köyün yol sorununu çözdü. Kentin 2019 ve 2023 projeksiyonlarına ilişkin beton yol yatırım ve planlama çalışmalarını tamamlayan Fen İşleri Daire Başkanlığı, 2019’a kadar bin km, sondaki süreçte de 2 bin km beton yol yaparak toplamda 3 bin kilometrelik beton yol yatırımı gerçekleştirecek.


Beton yol çalışmalarıyla ilgili değerlendirmede bulunan...