14 / 05 / 2024

Samsun binaları

Samsun binaları

Kale Mahallesi Kaptanağa Sokak’taki bir iş hanının önünde bekleyen Ramazan Meral ve Sıtkı Özenç’in üzerilerine 7. kattan kurumuş sıva parçaları düştü. Üzerilerine sıva parçaları düşen 2 kişi yaralandı.

Samsun'daki tarihi Taşhan ve Saathane Meydanı etrafındaki yapılar yıkılıyor!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, Selçuklu ve Osmanlı dönemlerinde yapılan tarihi Taşhan ve Saathane Meydanı etrafında estetiği bozan binaların yıkımını gerçekleştiriyor. 

Ordu’da yıkılan binaların benzeri Samsun’da çıktı!

Ordu'da kıyı kenar çizgisi ihlal edilerek inşa edilen 12 katlı 3 bloktan oluşan binaların yıkılmasından sonra benzer bir haber de Samsun'dan geldi.

Samsun’daki metruk binalar yıkılıyor!

Samsun İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'ın direktif vermesinden sonra ilçede bulunan metruk binaların yıkım çalışmalarına başlandı. Başkan Necattin Demirtaş; “İlkadım'da metruk bina kalmayacak.” şeklinde açıklama yaptı.

Ayvacık'ta tehlike saçan metruk binalar yıkılıyor!

Samsun'un Ayvacık İlçesi'nde büyük tehlikeye neden olan ve görüntü kirliliğinden meydana gelen metruk binalar yıkılıyor.

Samsun'da dere yatağındaki binalar yıkılacak! 

Samsun'da dere yataklarına inşa edilen 300'e yakın konut tespit edildi. Bakanlıktan gelen 10 kişilik ekiple birlikte ilde incelemeler yapıldı. 

Samsun'da çok katlı yapılara tepki!

Samsun'un Canik, İlkadım ve Atakum ilçelerinde bulunan yüksek tepelerde yer alan çok katlı binalar, kent silueti bozduğu tartışmaları gündeme geldi. 

İlkadım Belediyesi'nin hizmet binaları satışa çıkıyor!

Samsun'da İYİ Partili İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, belediyenin borçlarını ödeyebilmek için belediyeye ait eski hizmet binalarını satışa çıkaracaklarını söyledi.

Samsun'da binalar riskli!

Samsun'da 5 yıl içerisinde bin 577 binada, 3 bin 340 konutta ve 889 iş yerinde risk tespit edildi.

Samsun'da binaların dış cepheleri olimpiyat renklerine boyandı!

18-30 Temmuz tarihleri arasında Samsunda yapılacak ’23’üncü İşitme Engelliler Olimpiyatı’ hazırlıkları son aşamaya geldi. Olimpiyat kapsamında Samsun'daki binaların dış cepheleri olimpiyat renklerine boyandı.

Samsun Büyükşehir'den bina uyarısı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zennube Albayrak yaptığı açıklamada sıvasız ve boyasız binaların Samsun'un tanıtımını olumsuz etkileyeceğini belirtti.

Samsun 19 Mayıs'ta kaçak binalar yıkılıyor!

Samsun'un 19 Mayıs ilçesi Yörükler mahallesinde sabah saatlerinde Samsun Büyükşehir Belediyesi'ne ait araçlar, bölgede bulunan kaçak olduğu iddia edilen evleri yıkmaya başladı.

Samsun Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi 3. ihaleye çıkıyor!

SAMSUN İl Sağlık Müdürü Yusuf Güney, yüzde 95'i tamamlanan 200 yataklı Ruh Hastalıkları Hastanesi ve 60 Yataklı AMATEM binalarının inşaatını yapan yüklenici firmanın işi bırakması nedeniyle TOKİ'nin yeniden ikmal ihalesine çıkacağını söyledi.

Samsun Tekkeköy Osmanlı mimarisiyle süslenecek!

Samsun Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "İlçemizde belirlemiş olduğumuz bazı noktalar, çeşme ve binalarımızı Selçuklu ve Osmanlı mimari motifleri ile süsleyerek tarihi kimliğimizi çevremize yansıtacağız" dedi.

Samsun binaları Haberi

Samsun binaları

İlkadım ilçesinde bir iş hanının önünde sohbet ederken üzerilerine sıva parçaları düşen 2 kişi yaralandı.


Kale Mahallesi Kaptanağa Sokak’taki bir iş hanının önünde bekleyen Ramazan Meral ve Sıtkı Özenç’in üzerilerine 7. kattan kurumuş sıva parçaları düştü. Çeşitli yerlerinden yaralanan Meral ve Özenç, çevredekiler tarafından olay yerinin yakınındaki özel hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.


Olayın şokunu yaşayan Meral gazetecilere yaptığı açıklamada, arkadaşlarıyla sohbet ettiklerini belirterek, "Ayak üstü iki arkadaş muhabbet ediyorduk. Bu sırada kafamıza taş düştü. Öyle bir düştü ki bomba patladı zannettim" dedi.


Polis ekipleri olayın meydana geldiği yere güvenlik şeridi çekerek inceleme...