15 / 05 / 2024

Samsun Canik dünya hedefi

Samsun Canik dünya hedefi

Arka bahçe konumundayken 11 yılda gösterdiği hızlı değişime bağlı olarak Türkiye'nin Gözbebeği haline gelen Canik, sahip olduğu eğitim, kültür, spor, sağlık, ticaret merkezleri ve yaşam alanları ile bugün adından söz ettiriyor.

Samsun Canik'te kentsel dönüşüm atağı!

Samsun için vizyon projeleri geliştirdiklerini söyleyen Samsun Canik Belediye Başkanı Osman Genç, ''Kentsel dönüşüm yatırımlarıyla yılda yüzbinlerce insanımız Canik'e geliyor'' dedi.

Samsun Canik, kentsel dönüşümde örnek ilçe oldu!

Samsun Canik Belediyesi, ilçeyi son 5 yılda hayata geçirdiği projelerle geliştirdi. 15 yılda sosyal kültürel ve ekonomik dönüşümün sağlandığı ilçe kentsel dönüşümde örnek ilçe oldu.

TOKİ Samsun Canik'te teslimler başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Samsun Canik'te hayata geçirdiği 71 konut için teslim dönemi başlıyor.

Samsun Canik TOKİ'de başvuru dönemi sona eriyor!

Samsun Canik TOKİ projesinde yer alan 71 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Samsun Canik başvuruları başladı!

TOKİ Samsun Canik projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Samsun Canik'teki dönüşümün temeli 2017'de atılacak!

Samsun Canik ilçesinde Emlak Konut aracılığıyla 100 dönümlük alanda uygulanacak standardı yüksek konut projesinin temeli 2017'nin ilk çeyreğinde atılacak. Samsun Canik Belediyesi, ilçede prestij oluşturacak proje başlatıyor.

TOKİ Samsun Canik'te 127 adet konut yaptıracak!

TOKİ Samsun Canik Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 127 konut, 1 kapıcı dairesi inşaatı ile Yeşilova Camisi'nin altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi 12 Nisan 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Samsun dünya şehri alacak!

Samsun dünya şehri alacak. Yusuf Ziya Yılmaz, mimariden imara kadar kentin şık bir şehir olması yolunda gösterilen çabaların finalini Atatürk'ün Samsun'a çıkışının 1OO'üncü yıldönümü 2019'da yapacaklarını söyledi.

TOKİ Samsun Canik 2.Etap başvuru dönemi 1 Ekim- 31 Aralık!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Samsun Canik 2.Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamında 167 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunuluyor...

Samsun Canik TOKİ'de başvurular yarın başlıyor!

203 adet konutun ; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulduğu TOKİ Samsun Canik 2.etapta başvuru dönemi yarın başlıyor...

TOKİ Samsun Canik 2. etap Konutları'nda başvuru dönemi başladı!

TOKİ Samsun Canik 2. Etap kapsamında yer alan 288 adet konut için başvurular başladı...

TOKİ Samsun Canik 2. etap Evleri'nde başvurular yarın başlıyor!

TOKİ Samsun Canik 2. Etap kapsamında yer alan 288 adet konut için başvuru dönemi 17 Nisan'da başlıyor...

TOKİ Samsun Canik 2. etapta başvuru dönemi için son 4 gün!

TOKİ Samsun Canik 2. Etap kapsamında yer alan 288 adet konut için başvurru dönemi 17 Nisan'da başlıyor...

Samsun Canik dünya hedefi Haberi

Samsun Canik dünya hedefi

Arka bahçe konumundayken 11 yılda gösterdiği hızlı değişime bağlı olarak Türkiye'nin Gözbebeği haline gelen Canik, sahip olduğu eğitim, kültür, spor, sağlık, ticaret merkezleri ve yaşam alanları ile bugün adından söz ettiriyor. Canik'te Ay-Yıldızlı hizmet binası ile birlikte bir çok birim, Mevlana Eğitim, Kültür ve Yaşam Merkezi, Engelsiz Kafe ve Hanımlar Konağı gibi bir çok yatırım başka yerde yok.


CANIK Belediyesi, 11 yılda hayata geçirdiği projelerle ilçeyi Türkiye'nin gözbebeği haline getirdi. Daha önce Samsun'un arka bahçesi görünümünde olan ilçede başlatılan Kurumsal, Kentsel ve Kültürel Dönüşümlerle birlikte Türkiye'nin en hızlı büyüyen yerleri arasında yer alan ve nüfusu yüzde 52 oranında artan Canik, sahip olduğu benzeri olmayan yatırımlarla da dikkat çekiyor. Uyguladığı projelerle Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Başbakanlığı döneminde üst üste 3 yıl ödüllendirilen Başkan...