19 / 05 / 2024

Samsun Canik sosyal tesis

Samsun Canik sosyal tesis

Canik Belediyesi tarafından Yavuzselim Mahallesi’ne yapılan; içinde düğün salonu, müzik okulu ile kurs merkezinin bulunacağı kültür, eğitim ve spor tesisinin temeli düzenlenen törenle atıldı.

O ilde 41 konut ve 13 iş yeri satılıyor! Kentsel Dönüşüm Başkanlığı'ndan KDV'den muaf gayrimenkuller! 

Samsun Canik'te yer alan 41 konut ve 13 iş yeri, KDV'den muaf olarak satışa çıkarıldı. Peki Samsun'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ve ödeme seçenekleri nasıl? 

O belediye, KDV’den muaf 2 konut satacak!

Samsun Canik Belediyesi, KDV’den muaf 2 adet konut satışı yapacağını açıkladı. Söz konusu arsaların geçici teminat ve muhammen bedelleri belli oldu.

Belediye 8 kat imarlı arsa satacak!

Samsun İli Canik Belediye Başkanlığı, Samsun Canik ilçesi Düvecik Mahallesi'nde yer alan 8 kat imarlı arsayı satışa çıkardı. 

Canik Belediyesi, Samsun'da arsa satacak!

Samsun İli Canik Belediye Başkanlığı, Samsun Canik Teknepınar'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satış ihalesi 2 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Canik Belediyesi 8 kat imarlı arsa satacak! KDV'den de muaf!

Samsun İli Canik Belediye Başkanlığı, Samsun Canik'te yer alan 2 bin 782 metrekare alana sahip arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa Düvecik'te yer alıyor.

Belediyeden Samsun'da KDV'den muaf arsa fırsatı!

Samsun İli Canik Belediye Başkanlığı, Samsun Canik Düvecik'te yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı.

TOKİ Samsun Merkez'de 85 bin 120 TL peşinatla 3+1! 

TOKİ Samsun Merkez 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Samsun Merkez'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Samsun Merkez'de  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Samsun Merkez sosyal konut projesi... 

TOKİ Samsun Kavak'ta 60 bin 800 TL peşinatla 2+1! 

TOKİ Samsun Kavak 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Samsun Kavak'ta kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Samsun Kavak'ta  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Samsun Kavak sosyal konut projesi... 

TOKİ Samsun Havza'da 60 bin 800 TL peşinatla 2+1!

TOKİ Samsun Havza 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Samsun Havza'da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Samsun Havza'da  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Samsun Havza sosyal konut projesi... 

TOKİ'den Samsun Canik'te 2 bin 280 lira taksitle 2+1!

TOKİ Samsun Canik 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Samsun Canik'te kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Samsun Canik'te  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Samsun Canik sosyal konut projesi... 

TOKİ Samsun sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Samsun ucuz konut projesi hangi ilçelerde yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, heyecan ile beklenen TOKİ sosyal konut projesinin detaylarını duyurdu. Peki, TOKİ Samsun'da kaç konut inşa edilecek? TOKİ, Samsun'un hangi ilçelerinde konut inşa edilecek? İşte ayrıntılar...

Samsun Canik'te imar mevzuatına aykırı yapılar ortadan kaldırılıyor!

Samsun'a bağlı Canik Belediyesi, ilçe genelinde imar mevzuatına uygun olmayan yapıların yıkımı için ihale gerçekleştiriyor. 

Samsun Canik'te kentsel dönüşüm çalışmalarının yüzde 45'i tamamlandı!

Samsun'un Canik ilçesinde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar hızlandı. Proje dahilinde çalışmaların yüzde 45'i tamamlandı.

Samsun Canik sosyal tesis Haberi

Samsun Canik sosyal tesis

Önceki günlerde 15 açılış ve temel atma gerçekleştiren Canik Belediyesi, Yavuzselim Mahallesi’ne yeni bir tesis kazandırıyor. Belediye tarafından yapılan ve içinde çok amaçlı düğün salonu, müzik okulu ve kurs merkezinin bulunacağı eğitim, kültür ve spor tesisinin temeli düzenlenen törenle atıldı. Temel atma törenine Başkan Osman Genç’in yanı sıra AK Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Eler, başkan yardımcıları, meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.


"NAKIŞ GİBİ İŞLİYORUZ"

Törende konuşan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, halka hizmeti Hakk’a hizmet saydıklarını belirterek, her mahalleyi hizmetlerle süslediklerini ve nakış gibi işlediklerini söyledi. Başkan Genç, "Tüm mahallelerimize hizmet ulaştırıyoruz. Özellikle Büşükşehir Yasası’nın ardından belediyemize bağlanan mahallelerimizde hanım konakları, sıbyan mektepleri ve spor tesisleri yapmanın yanında, cami ve okul çevrelerini düzenliyoruz. Yine ayrıca merkez mahallelerimizde de insanlarımızın...