29 / 04 / 2024

samsun çarşamba yol yapım çalışmaları

samsun çarşamba yol yapım çalışmaları

Çarşamba Belediyesi tarafından tren yolunda başlatılan çalışmalar kapsamında Beylerce mevkinden şehir merkezinde İstasyona kadar olan tren rayları söküldü. Yapılan imar uygulamalarının ardından bu bölgede altyapı ve yol çalışmaları başladı...

Çarşamba Belediyesi'nden büyük fırsat: 24 taksitle 41 konut satacak!

Samsun İli Çarşamba Belediye Başkanlığı, Samsun'da yer alan 41 adet konutu satışa çıkardı. Konutların satış ihalesi 24 Kasım tarihinde yapılacak.

Çarşamba Belediyesi 5 gayrimenkul satacak!

Samsun İli Çarşamba Belediye Başkanlığı, Çarşamba'da yer alan 5 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu ihale 27 Aralık tarihinde yapılacak.

Benzin ve motorine fiyatları şok edecek! İşte 2 Kasım Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin ne kadar, Motorine zam mı geldi? akaryakıt fiyatlarına zam mı geldi? İşte 2 Kasım Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Rekor... Altın kahini İslam Memiş altın ve dolar için çarşamba gününü işaret etti! Altın ve dolar böyle olacak

Altın kahini İslam Memiş, altın ve dolarda olacakları söyledi. Pişman olmayın diyerek uyaran Memiş, Çarşamba günü işaret etti. 

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 26 Ekim Çarşamba 18, 22 ayar bilezik kaç TL?

26 Ekim 2022 çeyrek, yarım, ons, cumhuriyet altını ne kadar? bugün 18, 22 ayar bilezik kaç TL? şeklinde araştırmalar yapıyor. İşte 26 Ekim Çarşamba 18, 22 ayar bilezik fiyatı!

Benzin ve motorin fiyatlarındaki son durum! İşte 19 Ekim Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin, motorin ve LPG fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıt fiyatlarına zam geldi mi? Benzine indirim gelecek mi? soruları yanıtlarını arıyor. İşte 19 Ekim Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 19 Ekim Çarşamba 18, 22 ayar bilezik kaç TL?

19 Ekim 2022 çeyrek, yarım, ons, cumhuriyet altını ne kadar? bugün 18, 22 ayar bilezik kaç TL? şeklinde araştırmalar yapıyor. İşte 19 Ekim Çarşamba 18, 22 ayar bilezik fiyatı!

Benzin ve motorin fiyatlarında sürpriz gelişme! İşte 12 Ekim Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin fiyatlarındaki hareketlilik ve uluslararası piyasalardaki petrol fiyatları araç sahipleri tarafından takip ediliyor. İşte 12 Ekim Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin ve motorinde son durum! İşte 28 Eylül Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin, motorin ve LPG fiyatlarındaki son hareketlilik araç sahipleri tarafından merakla araştırılmaktadır. İşte 28 Eylül Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin ve motorinde son durum! İşte 21 Eylül Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Akaryakıt fiyatlarındaki değişimler araç sahiplerinin gündemini oluşturuyor. İşte 21 Eylül Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Hepsiburada’da ‘Tekno Çarşamba’ indirimi! Hepsiburada 21 Eylül 2022 fiyat listesi

Online alışveriş sitesi Hepsiburada’da bugüne özel ‘Tekno Çarşamba’ kampanyasıyla teknolojik aletlerde indirim var. İşte Hepsiburada 21 Eylül 2022 fiyat listesi..

ŞOK Market'te çılgın Çarşamba! İndirimli katalog açıklandı! Sakın kaçırmayın... İşte 21 Eylül 2022 fiyat listesi

ŞOK Marketin 21 Eylül 2022 Çarşamba indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Peki, ŞOK'ta bu hafta hangi ürünler ne kadar kaç TL indirime girdi? İşte 21 Eylül 2022 fiyat listesi...

Dolar çarşamba günü bu kadar olacak! Analistler peş peşe açıkladı! Hemen bakıp, dövizciye ışınlanın!

Vatandaşlar, doların geleceği bir sonraki rakamı merak etmeye başladı. Herkesin yakından takip ettiği dolar için çarşamba gününe vurgu yapıldı. Analistler peş peşe açıkladı! Hemen bakıp, dövizciye ışınlanın! İşte doların çarşamba göreceği rakam...

samsun çarşamba yol yapım çalışmaları Haberi

samsun çarşamba yol yapım çalışmaları

BÖLGE HİZMETE KAVUŞUYOR

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, bölge sakinlerinin de talepleri doğrultusunda zaman kaybetmeden çalışmalara başladıklarını ifade etti. Dündar: "Çarşamba Belediyesi olarak Devlet Demir Yolları ile yaptırımız protokol ile yaklaşık 10 yıldır atıl durumda olan ve günümüz demiryolu ulaşımı özelliğini kaybeden Çarşamba-Samsun Tren Yolu Hattının şehir merkezinde kalan 3 kilometrelik bölümünü kaldırdık Rayların kaldırılma sının ardından bu hat üzerinde yaşayan mahalle sakinlerine yol ve alt yapı hizmeti götürme imkânına kavuştuk Şehir merkezinde ulaşımın ve trafiğin yoğun olduğu bölgede bu hat nedeniyle meydana gelen aksaklıkları da gidermiş oluyoruz. Yaptığımız imar uygulamaları ile bu bölgeye 10 15 metre genişliğinde araç ve yaya yolları yapıyoruz Yolumuzu açan Devlet Demir Yollan yetkililerine teşekkür ediyorum şeklinde konuştu. Tren yolu üzerinde oturan bölge halkı, yıllardır...