05 / 05 / 2024

Samsun Çobanlı Halk İskelesi inşaatı

Samsun Çobanlı Halk İskelesi inşaatı

Türkiye’nin kesintisiz uzanan en uzun sahil şeritlerinden birisine sahip olan Samsun’da turistik gemi turlarının yanaşacağı Çobanlı Halk İskelesi inşaatında sona yaklaşılıyor.

Samsun Bafra Bölge Hastanesi inşaatı çürümeye terk edildi!

Samsun’un Bafra ilçesinde 1997'de yöre halkının bağışlarıyla kaba inşaatı yapılan Bafra Bölge Hastanesi çürümeye terk edildi.

Samsun'da 4 milyon 70 bin TL'ye inşa edilen Gazi Halk Kütüphanesi ilgi odağı!

Samsun'da 14 ayda yeniden inşa edilen ve 4 milyon 70 bin TL'ye mal olan Gazi Halk Kütüphanesi, modern ve ferah yapısı ile ilgi odağı oldu. 

Samsun'da kentsel dönüşüm başladı!

Mahalle halkının sorunların dinleyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Kentsel dönüşüm, ulaşım ve otopark sorunu çözdüğümüzde ilkadım İlçemiz nefes alacak’ dedi.

Kırıkkale-Samsun Demiryolu projesi için halkın görüşü alınacak!

Kırıkkale-Çorum-Merzifon-Samsun Demiryolu Projesi kapsamında Halkın Katılımı Toplantısı yapılacak...

Çinli yatırımcıların gözü Samsun'da!

Çin Halk Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Yu Hongyang ve Çinli işadamları Samsun Büyükşehir Belediyesi'ne bir ziyaret gerçekleştirdi.

Samsun Kuvayi Milliye Müzesi açılıyor!

Milli mücadelenin kıvılcımının yakıldığı Samsun’da, düşmana karşı direnişin ilk planlarının hazırlandığı gizli karargahı Kuvayi Milliye Müzesi’ne dönüştüren Samsun Büyükşehir Belediyesi, şehitlerin de yaşatılacağı bu önemli tarih ve kültür abidesini halkın hizmetine açmaya hazırlanıyor.

Samsun Atakum’a Osmanlı Hamamı inşa ediliyor!

Samsun Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, ''Osmanlı Hamamı mimari yapısı ve donatılarıyla bölge halkından oldukça talep görecektir. Tesis inşaatı bitiminde yapılacak tanıtım çalışmalarıyla Samsun’a gelecek olan yerli ve yabancı turistlerin uğramadan geçemeyecekleri bir tesis olacaktır.''dedi.

Samsun Büyükşehir'den Terme'ye 42 milyon liralık yatırım!

Halkın huzur ve konforu için ilçelerde alt yapı yatırımlarına devam eden Samsun Büyükşehir Belediyesi, Terme’de yoğun çalışma yürütüyor.

Samsun Çay Mahallesi Konutları'nın inşaatı neden durdu?

Hedef Halk Gazetesi yazarı Yener Cabbar bugünkü yazısında Samsun Çay Mahallesi'ndeki TOKİ konutlarını ele aldı. İşte Yener Cabbar'ın o yazısı...

Samsun Çobanlı Halk İskelesi açılıyor!

Türkiye’nin kesintisiz uzanan en uzun sahil şeritlerinden birisine sahip olan Samsun’da turistik gemi turlarının yanaşacağı Çobanlı Halk İskelesi bir kaç gün sonra tamamen vatandaşların kullanımına açılıyor.

Samsun Tekkeköy halkı TOKİ konutları istiyor!

Samsun Tekkeköy muhtarı Erol Kıllı, "Burayı yakıp kentsel dönüşüm yapacaklar ama biz büyüklerimizden şunu istiyoruz; insanları mağdur etmesinler. TOKİ yapacaksa buraya yapsın" dedi.

Samsun Çobanlı Halk İskelesi inşaatı sona yaklaştı!

Türkiye’nin kesintisiz uzanan en uzun sahil şeritlerinden birisine sahip olan Samsun’da turistik gemi turlarının yanaşacağı Çobanlı Halk İskelesi inşaatında sona yaklaşılıyor.

TOKİ Samsun Çay Mahallesi daire fiyatları!

TOKİ Samsun Çay Mahallesi daire fiyatları metrekare büyüklüklerine göre değişiyor. Satış işlemlerini T.C Halk Bankası A.Ş’nin yürüteceği projede başvurular 31 Aralık 2015 tarihinde sona erecek.

Samsun Çobanlı Halk İskelesi inşaatı Haberi

Samsun Çobanlı Halk İskelesi inşaatı

Geçen yıl yapımına başlanan Atakum ilçesindeki Çobanlı Halk İskelesi’nin yüzde 80’i tamamlandı. 400 metre uzunluğunda ve 10 metre genişliğindeki iskele yaklaşık 4 milyon TL’ye mal olacak. Samsunum-1 gemisinden daha büyük tur gemilerinin yanaşıp bağlanabileceği iskele için denize 220 adet çelik kazık çakılmıştı. Üzerinde kafeteryanın da yer alacağı turistik iskele yapımının yıl sonunda bitirilmesi planlanıyor.


“SEYRETTİĞİMİZ DENİZİ ARTIK KULLANACAĞIZ”

Yapımı devam eden Çobanlı Halk İskelesi ile ilgili değerlendirmede bulunan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, iskeleyi insanların deniz keyfinden olabildiğince yararlanabilmesi için yaptıklarını söyledi. Bugüne kadar büyük tur gemilerinin bağlanacağı bir iskele bulunmaması sebebiyle insanların denizi sadece seyretmekle yetindiğini hatırlatan Başkan Yılmaz, “Her hangi bir fırtına anında deniz taşıtlarının sığınabileceği iskele veya rıhtımlar yapmadığımız için Samsun halkı deniz taşıtlarını kullanamıyor. Aynı...