06 / 05 / 2024

Samsun Çocuk İzlem Merkezi yenilendi

Samsun Çocuk İzlem Merkezi yenilendi

Samsun’da çocuklara yönelik cinsel istismar ve şiddet vakalarında çocukların kendilerini güvende hissedebileceği Çocuk İzlem Merkezi yenilendi.

Samsun Belediyesi çocuk parkına Kent Yönetim Merkezi inşa ediyor!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Adnan Kahveci Parkı içerisindeki çocuk parkına Kent Yönetim Merkezi yapmak amacıyla inşaata başladı. Kent Yönetim Merkezinin, yeşil alandaki çocuk parkının içine yapılacak olması vatandaşlardan tepki çekti. 

Samsun'da kirasını ödeyemeyince evden çıkarıldı!

Samsun'da koronavirüs sebebiyle işten çıkarılan iki çocuk babası Ekrem Aydın, kirasını ödeyemeyince de ev sahibi tarafından evden çıkarıldı. Kalacak yeri olmadığı için çocuklarını babasının evine bırakan Aydın, şimdi çadırda kalmaya karar verdi...

Mimar Abdullah Burnaz'ın Özlem Altay'a açtığı davaya mahkemeden ret!

Mimar Abdullah Burnaz’ın, 9 yıl önce boşandığı Özlem Altay’a açtığı 1 milyon 300 bin liralık çocuk mallarının korunması ve 2 bin liralık nafakanın iptali davası mahkeme tarafından reddedildi...

Samsun Atakum'a dev tesis kazandırılacak!

Samsun Atakum'a Yeni Mahalle Çocuk Oyun Alanı, Kapalı Pazar Yeri ve Spor Tesisi kazandırıldı. Yapımı devam eden proje ile ilçeye önemli bir kompleksin kazandırılacak.

Samsun'da 32 mahalleye çocuk oyun parkı yapılıyor!

Bafra Belediyesi, Samsun Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yaptığı çalışmalar sonucunda ilçede yeni oluşturulan 32 mahalleye çocuk oyun parkı yapılıyor.

Samsun Çocuk İzlem Merkezi yenilendi!

Samsun’da çocuklara yönelik cinsel istismar ve şiddet vakalarında çocukların kendilerini güvende hissedebileceği Çocuk İzlem Merkezi yenilendi.

Samsun-Ankara tren hattı 700 kilometre kısalacak!

Samsun-Ankara Hızlı Tren Projesi ile ilgili yerinde gözlem yapmak amacıyla Ankara-Konya Hızlı Tren seyahati yapan medya temsilcileri, ilgili gözlemlerini sabah kahvaltısında Samsun Valisi İbrahim Şahin’e aktardı.

Samsun'a bin 150 yatak kapasiteli şehir hastanesi inşa edilecek!

Ak Parti Samsun Milletvekili Adayı Kamuran Özden, “Şehir hastanesinde yüksek güvenlikli psikiyatri, fiziksel tıp ve rehabilitasyon, göğüs hastalıkları, onkoloji, kadın doğum ve çocuk hastalıkları bölümleri olacak. Hastanenin ihalesi yapıldı” dedi.

Samsun'da bir inşaatın temelinde tarihi kalıntılar bulundu!

Samsun'da bir inşaatın temel kazısı sırasında, yapılış dönemi henüz belirlenemeyen çocuk mezarı ile tarihi eşya bulundu. Yetkililer, mezarın hangi döneme ait olduğunun, yapılacak incelemenin ardından belirleneceğini kaydetti.

Samsun Piazza AVM Hediye Çarkı etkinliğine ev sahipliği yaptı!

Ünlü sunucu Özlem Yıldız, Samsun Piazza AVM Hediye Çarkı’nı çevirme şansını yakalayan talihlere yılın en uzun günü olan 21 Haziran Cumartesi günü sürpriz mutluluklar yaşattı.

Samsun'da Merkez Bankası'nın devrettiği evler çocuk evi olarak hizmete girdi!

Merkez Bankası tarafından Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne devredilen 5 ev, çocuk evi olarak hizmete açıldı. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Yıldırım, Yavuz Selim, Menekşe, Fazilet, Emirler ve Özgür çocuk evlerini ziyaret etti...

Çilek Samsun'daki mağazalarını yeniledi!

Dünyanın bebek, çocuk ve genç odası markası olan ve konsept mağazacılık anlayışıyla müşterilerine rahat ve konforlu bir alışveriş imkanı sunan Çilek mağazacılıktaki özgün anlayışıyla Samsun’daki mağazasını yeniledi...

Artık evlerde doğal ve sağlıklı çocuk odaları tercih ediliyor!

Rengarenk boyalarla cazip hale getirilen çocuk odası mobilyalarının devri sona erdi. Artık çocuk odası dekorasyonunda daha doğal, sağlıklı ve ekolojik ürünler tercih ediliyor

Samsun Çocuk İzlem Merkezi yenilendi Haberi

Samsun Çocuk İzlem Merkezi yenilendi

Çocuk İzlem Merkezi Samsun Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği tarafından Türkiye’ye Örnek olacak bir yapıda yeniden düzenlendi. Yapılan düzenlemeler ve Samsun’daki Çocuk İzlem Merkezi hakkında bilgi veren Samsun Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Opr. Dr. Dursun M. Mehel, cinsel istismara ve şiddete uğramış çocukların ifadelerinin emniyet ve adliye gibi çocukların kendilerini huzursuz hissedebileceği alanlar yerine, uzman psikolog eşliğinde Çocuk İzlem Merkez’inde ev ortamına uygun şartlarda alınacağını söyledi. Mağdur çocukların yaşadığı üzücü olayların etkilerini azaltmak için bu durumun büyük önem arz ettiğini ifade eden Opr. Dr. Mehel, bu nedenle merkezi mağdur çocukları kucaklayacak, onları yaşadıkları kötü olaydan uzaklaştıracak şeklide yeniden düzenlediklerini belirtti. Çalışmayla kamu binalarının soğuk yüzünü geride bırakarak bir ev ortamı oluşturmayı hedeflediklerini belirten Mehel, bu amaçla uzman psikologların...