03 / 05 / 2024

Çilek Samsun'daki mağazalarını yeniledi!

Çilek Samsun'daki mağazalarını yeniledi!

Dünyanın bebek, çocuk ve genç odası markası olan ve konsept mağazacılık anlayışıyla müşterilerine rahat ve konforlu bir alışveriş imkanı sunan Çilek mağazacılıktaki özgün anlayışıyla Samsun’daki mağazasını yeniledi...



Türkiye’nin uluslararası markası Çilek, yurt içinde de büyümeye devam ediyor. Konsept mağazacılık anlayışıyla müşterilerine rahat ve konforlu bir alışveriş imkanı sunan Çilek,  Samsun’daki üçüncü mağazasını yenileyerek hizmet vermeye başladı.


201 metrekarelik alana sahip olan yeni Samsun mağazası, Çilek’in birbirinden özgün tasarımlarının yer aldığı koleksiyonlarını müşteriler ile buluşturuyor. Koleksiyonları geniş alanda oda konseptiyle sergileyen mağaza, Samsun’un en işlek alışveriş caddesi olan Mecidiye’de bulunuyor.


Dünyanın dört bir tarafında yeni mağazalar açarken bir yandan da mevcut mağazalarını yenilediklerini belirten Çilek Mobilya Yönetim Kurulu üyesi ve Genel Müdürü Muzaffer Çilek, “Müşterilerimize daha rahat bir ortamda bir alışveriş deneyimi ve keyfi yaşatmak amacıyla mağazalarımızı yeniliyoruz. Bu yıl içinde 20’ye yakın mağazamızı yeniledik. Yenileyeceğimiz ve yeni açacağımız mağazalarımızla yurt içinde büyümeye devam edeceğiz” dedi.


66 ülkede 444 satış noktası

Kurulduğu günden bu yana ihracat ve tasarım odaklı bir marka olan Çilek’in bugün toplam 66 ülke ve 444 satış noktasında hizmet veriyor. Çok geniş bir coğrafyada hareket etme kabiliyetine sahip olan Çilek, tüm dünyada planlı ve istikrarlı bir büyüme stratejisi ile 2023 yılında 1.100 mağazaya ulaşmayı hedefliyor.




Geri Dön