30 / 04 / 2024

samsun deniz projeleri

samsun deniz projeleri

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun'da yapılan deniz projelerini anlattı. Yılmaz, yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgi verdi.

Samsun Kıran Mahallesi’nde 1400 konut dönüşüyor!

Göreve geldiği günden itibaren hayata geçirdiği projeleri anlatan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, il genelinde devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında da açıklamalarda bulundu. 

Samsun kentsel dönüşüm projeleri, şehrin gelişimine önemli katkı sağlayacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, altyapı projelerine 456 milyon lira yatırım yaptıklarını belirterek, kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Samsun'un kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırıldı!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile 'Video Konferans' yöntemiyle 'Kentsel Dönüşüm' ve 'Gülsan Sanayi Sitesi' başta olmak üzere birçok projeyi ele aldı.

Aykar Konut Samsun'da yeni projeye başlıyor!

Karadeniz Parke ile sektörde adından sıkça söz ettiren Aykar Konut, Samsun'da modern projeleri hayata geçirmek için kolları sıvadı.

Deniz Köken Eyüpsultan projelerini anlattı!

AK Parti Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Deniz Köken Eyüpsultan'da hayata geçireceği projeleri anlattı.

Samsun Canik'te kentsel dönüşüm atağı!

Samsun için vizyon projeleri geliştirdiklerini söyleyen Samsun Canik Belediye Başkanı Osman Genç, ''Kentsel dönüşüm yatırımlarıyla yılda yüzbinlerce insanımız Canik'e geliyor'' dedi.

TOKİ Samsun ve Ordu projeleri tamamlanıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan, Samsun ve Ordu şantiyelerinde incelemeler yaptı.

Samsun'da 13 yılda 15 bine yakın yeni konut yapıldı!

Samsun Canik Belediye Başkanı Osman Genç, ilçedeki yatırımları ve projeleri anlattı. Genç, ''13 yılda 15 bine yakın yeni konut yapıldı'' şeklinde konuştu.

Samsun’da Arap üniversitesi projesi askıya alındı!

Samsun 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, bölgedeki projeleri ve yatırımları anlattı. Topaloğlu, ilçede yapılacak Arap üniversitesinin 15 Temmuz'dan dolayı askıya alındığını açıkladı.

Samsun İlkadım'da kentsel dönüşüm için adım atıldı!

Samsun İlkadım Belediyesi Başkanı Erdoğan Tok, kentsel dönüşüm projeleri ve yatırımlarla ilgili açıklamalarda bulundu. Tok, ''İlkadım’ın kaderini değiştirecektir"

Samsun'un mega projeleri Sivas'a örnek olacak!

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın'ın eşi Yurdagül Aydın yaptığı açıklamada Samsun'un projelerden oldukça etkilendiklerini belirterek, Sivas'ta da bu projeleri uygulayacaklarını söyledi.

Yatırımlar Samsun Çarşamba'yı geleceğe taşıyacak!

Samsun Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, yatırımları ve projeleri anlattı. Dündar, Çarşamba Huzurevi'nin yapımı için protokol imzalandığını belirtti.

Samsun'da 199 tesisin açılışı gerçekleşti!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Samsun Vezirköprü ilçesindeki yatırımları ve projeleri anlattı. Karaaslan, ''199 tesisin, yatırımların toplu açılışı gerçekleştirildi. Bu da şehrimiz için çok önemliydi'' dedi.

samsun deniz projeleri Haberi

samsun deniz projeleri

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz Samsun'da deniz hakkında yapılan projeleri anlattı.


Mavi bayraklı Fener Plajı 

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin sahibi olduğu ve işlettiği, Mavi Bayrak sahibi plaj, yerli yabancı binlerce turisti ve Samsunluyu kendisine çekiyor. Adını Cenevizlilerden kalma tarihi fenerden alan plaj şehrin hemen önünde misafirlerini bekliyor. 


Tercihte birinci 


Samsun'un hemen içinde 20 bin metrekarelik bir alan üzerine kurulu Mert Plajı ulaşım kolaylığı ile dikkat çekiyor. İçinde bir Aqua park da bulunan plaj, 5 bin kişi kapasitesine sahip ve Samsunluların yaz aylarında en çok tercih ettikleri plajların başında. 



Denizde su ada


Hemen denizin yanında yarı olimpik pırıl pırıl bir havuz. 

İster karma istenirse haftanın belirli günleri bayanlara tahsis edilen bir organizasyonla havuz severlerin yaz aylarında vazgeçilmez mekanı. 

Büyükşehir Belediyesi bu seçkin mekanda ve nezih ortamda misafirlerini...