23 / 07 / 2024

Samsun engelli yaşam merkezleri ne zaman kurulacak

Samsun engelli yaşam merkezleri ne zaman kurulacak

AK PARTİ Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, "Engellilerin bilgi ve iletişim teknolojilerine erişim imkanlarını artıracağız. Görme ve ortopedik engelliler başta olmak üzere ihtiyaç sahipleri için gerekli yazılım ve donanımı teşvik edeceğiz. " dedi.

Samsun'a yeni yaşam merkezi inşa edilecek!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım ayı kapanış toplantısında Tekkeköy'de yaşam merkezi inşa edileceğinin müjdesini verdi. 

İSHAR Yönetim, Samsun'un yaşam kalitesini yükseltiyor!

İSHAR Yönetim, sunduğu profesyonel apartman ve site yönetimi hizmetiyle ilin yaşam kalitesini her geçen gün yükseltiyor.

Türkiye Diyanet Vakfı'ndan İdlib'e yetim ve engelliler için yaşam merkezi!

Türkiye Diyanet Vakfı İdlib'de yetim ve engelli aileleri için yaşam merkezi inşa ediyor. İnşa edilecek rojede, 100 ailenin barınacağı 100 konutun yanı sıra cami, okul, sağlık ve kültür merkezi de olacak...

Samsun, Millet Bahçesi ile yeni bir yaşam alanına kavuşacak!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan, "Samsun Millet Bahçemiz tamamlandığında, hemşehrilerimiz şehrin ana ulaşım ağının ortasında, doğa ile iç içe yeni bir sosyal yaşam alanına kavuşacak" dedi...

Terme'ye 25 bin metrekarelik yeni yaşam alanı!

Samsun Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, İlçe merkezine 25 bin metrekarelik yeni yaşam alanı kazandıracaklarının sözünü verdi.

Bursa Engelsiz Yaşam Merkezi açıldı!

 Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından engelli vatandaşlara yönelik projeler kapsamında hayata geçirilen ‘Engelsiz Yaşam Merkezi’ni hizmete açtı.

Samsun Unkapanı Kültür ve Yaşam Merkezi hızla yükseliyor!

Samsun İlkadım Belediyesi tarafından Haziran ayında temeli atılan Unkapanı Yeni Kültür ve Yaşam Merkezi'nin inşaatında sona geliniyor. 9 kattan oluşan proje bölgenin çehresini değiştirecek.

Sakarya Engelsiz Yaşam Merkezi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi, engelli yaşam merkezini hizmete açtı.

Osmangazi’ye yeni yaşam merkezi inşa ediliyor!

Osmangazi Belediyesi, içerisinde yaşlılar için huzurevi, alzheimer hastaları için günlük bakım evi ve zihinsel engelli çocuklar için bakım merkezinin yer alacağı Kaliteli Yaşam Merkezi için çalışmalarına devam ediyor.

Samsun Unkapanı'ya kültür ve yaşam merkezi geliyor!

Samsun Unkapanı'da değişim ve dönüşümün yaşanacak. İlkadım Belediyesi tarafından yıkılacak Unkapanu Kültür Merkezi'nin yerine yeni bir çok amaçlı kültür ve yaşam merkezi yapılacak.

Keşan'a Engelli Yaşam Desteği Merkezi ve Huzurevi inşa edilecek!

Keşan Belediye Başkanı Opr. Dr. Mehmet Özcan bölgeye Engelli Yaşam Desteği Merkezi ve Huzurevi inşa edileceğini söyledi.

Nizip Engelsiz Yaşam Merkezi'nde çalışmalar sürüyor!

Gaziantep Nizip'te hayata geçirilen Nizip Engelsiz Yaşam Merkezi'nde çalışmalar sürüyor. Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan engelli vatandaşlar için yapılan proje hakkında açıklamalarda bulundu.

Bozüyük'e engelli yaşam merkezi yapılmalı!

Bozüyük Engelliler Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Çelik, dernek olarak üye sayılarının artmasıyla birlikte etkinliklerinin de arttığını belirterek, engelli yaşam merkezinin artık bir ihtiyaç haline geldiğini söyledi.

Samsun engelli yaşam merkezleri ne zaman kurulacak Haberi

Samsun engelli yaşam merkezleri ne zaman kurulacak

AK PARTİ Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, "Engellilerin bilgi ve iletişim teknolojilerine erişim imkanlarını artıracağız. Görme ve ortopedik engelliler başta olmak üzere ihtiyaç sahipleri için gerekli yazılım ve donanımı teşvik edeceğiz. Yaklaşık 350 bin engelli vatandaşımızın bilgi ve iletişim teknolojilerini kullanımını sağlayacağız. Engellilerimiz için yaşanabilirliği artırmayı hedefleyen ve hakkaniyeti gözeten mekansal planlama ve kentsel tasarım uygulamalarımızı daha da geliştireceğiz. Bununla birlikte engelli genç ve çocukların kısa süreli gündüz ve yatılı bakımı için güvenli bir biçimde bırakabilecekleri 'Engelli Yaşam Merkezleri' kuracağız. Gençlik merkezlerimizde de engelli genç ve çocukların gün içerisinde faaliyet yapabilmelerine olanak sağlayacak ortamı oluşturacağız" açıklamalarında bulundu. 


Gazete...