28 / 04 / 2024

İSHAR Yönetim, Samsun'un yaşam kalitesini yükseltiyor!

İSHAR Yönetim, Samsun'un yaşam kalitesini yükseltiyor!

İSHAR Yönetim, sunduğu profesyonel apartman ve site yönetimi hizmetiyle ilin yaşam kalitesini her geçen gün yükseltiyor.



2014 yılında Samsun’da kurulan İSHAR Yönetim, sunduğu profesyonel apartman ve site yönetimi hizmetiyle ilin yaşam kalitesini her geçen gün yükseltiyor.

Sahip olduğu uzman kadrosu ve üst düzey teknik donanımı aracılığıyla, bölgedeki yönetim hizmetlerine profesyonel bir bakış açısı kazandırıyor.

Capital'de yer alan habere göre, İSHAR Yönetim’in sahip olduğu mali ve idari işleri kapsayan işletme yönetimi, hukuki süreçten başlayıp sürdürülebilir bir iş disiplini sağlayan teknik altyapıya uzanan geniş bir perspektif sunuyor. Şirketin sahip olduğu temel değerler, “5S” (Sevgi, Saygı, Sabır, Sebat, Sadakat) olarak formüle ediliyor.

iş disiplinlerine uygun olarak verdiği hizmetler aracılığıyla Avrupa standartlarını yakalayan İSHAR Yönetim, müşterilerinin ihtiyaç ve beklentilerini tam olarak karşılayan çözüm odaklı hizmet sunuyor. Sürdürülebilir iş yapış biçimine sahip olan şirket, modern çağın bir yansıması olarak giderek daha da önem kazanan yaşam alanlarına her açıdan düzen kazandırıyor. Yapıların yönetimini tek başına üstlenen şirket, sahip olduğu temel değerlerden yola çıkarak ihtiyaca yönelik hizmet sunuyor. Kuruluşundan bu yana edindiği köklü tecrübe ile bu temel değerleri daha da olgunlaştırıyor.



Siteleri Okutuyor


İnsan ve toplum odaklı bir bakış açısına sahip olan İSHAR Yönetim’in kurumsal sosyal sorumluluk anlayışının temelinde, sahip olduğu çalışan Odaklı ilke ve değerler yer alıyor. Buradan yola çıkarak, ticari faydanın çok ötesinde, toplumun geneline dokunan ve toplumsal bir farkındalık oluşturan hizmetleri sunmayı hedefliyor. Hizmet verdiği müşterilerin yanı sıra tüm sosyal paydaşlarıyla birlikte » gelişmeye inanıyor ve gerçekleştireceği sosyal sorumluluk projelerinde çalışanlarıyla birlikte hareket ediyor. Hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projelerinden biri olan, “Sitelerimiz Okuyor” projesi ile site bahçe alanlarına mini kütüphaneler kurarak, 7’den70’e herkese kitap okuma alışkanlığı kazandırmayı hedefliyor.
 

Daha Şeffaf Bir Yönetim İçin Hesapların Kontrolü, Cep Telefonunda


Geliştirdiği en yeni teknolojilerle sektörün bir adım önünden giden İSHAR Yönetim, sunduğu Mobil Aidat Takip Sistemi Uygulaması

ile bina sakinlerinin gelir-gider raporlarına ve borç bilgilerine cep telefonu üzerinden erişimini sağlıyor. Uygulamanın sunduğu güvenilirlik, İSHAR Yönetim’in şeffaf yönetim anlayışının bir yansımasını oluşturuyor.

Profesyonel bina site yönetimi nedir?


Geri Dön