29 / 04 / 2024

samsun ev hediyesi

samsun ev hediyesi

Samsun Bafra'da hayırsever iki iş insanı, tadilatını yaptırıp eşyalarını da temin ettikleri bir evi ihtiyaç sahibi 4 çocuklu aileye hediye etti...

Sağanak yağış hayatı felç etti! Düzce'de 1 ev yıkıldı, Kastamonu ve Samsun'da ise evler tahliye edildi!

Türkiye genelinde etkili olan sağanak yağışlar hayatı felç etti. Bu kapsamda, Düzce'de 1 ev yıkıldı, Kastamonu'nda 13, Samsun'da ise 3 ev tahliye edildi. İşte detaylar...

Samsun'un o ilçesinde 30'u ev, toplam 38 gayrimenkul 24 taksitle satılıyor!

Samsun ili Çarşamba Belediye Başkanlığı, Samsun ili, Çarşamba ilçesi, Orta Mahalle, Çay Mahallesi, Yamanlı, Eğrikumi Güneşli, Ustacalı, Tatarlı ve Aşağı Musalla mahallelerinde yer alan 30 ev, 7 tarla ve 1 arsayı satıyor. İşte fiyatlar ve taksit seçenecekleri...

Çarşamba Belediyesi 24 ay taksitle 27 ev ve dükkan satacak! Ev ya da iş yeri almak isteyenlere büyük fırsat!

Samsun İli Çarşamba Belediye Başkanlığı, Samsun Çarşamba'da yer alan 27 ev ve dükkan için satış ihalesi düzenliyor. Merakla beklenen ihale 24 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kuntay Tarık Evren, Fulya Zenginer'e Milano'dan ev aldı!

Kuntay Tarık Evren, beş aylık hamile eşi Fulya Zenginer'e bebek hediyesi olarak İtalya Milano' da ev aldı.İkili yaz tatillerini Milano'da yeni aldıkları evde yapacak.

Eminevim'den 600 bin liralık ev hediyesi!

Faizsiz Elbirliği Sistemi'nin öncüleri arasında yer alan Eminevim bir vatandaşa 600 bin Türk Lirası değerinde ev hediye etti.

Eminevim'in 30. yılına özel ev hediyesi sahibini buldu!

Geçtiğimiz senenin Ekim ayında, 30. yılına özel olarak hazırladığı ev hediyeli kampanyasını açıklayan Eminevim, Ocak ayında sona eren ve 20 bini aşkın kişinin başvurduğu kampanyanın çekilişini yaptış

Çinli muhtar köydeki herkese ev veriyor!

Çin'in en zengin köyü olan Huaxi Köyü'nün muhtarı burada yaşayan herkese ev ve araba veriyor. Fakat bu ev hediyesi için bir takım şartlar bulunuyor. 

Samsun'da hayırsever iş insanlarından inşaat işçisi ve ailesine ev sürprizi!

Samsun Bafra'da hayırsever iki iş insanı, tadilatını yaptırıp eşyalarını da temin ettikleri bir evi ihtiyaç sahibi 4 çocuklu aileye hediye etti...

Samsun'da kirasını ödeyemeyince evden çıkarıldı!

Samsun'da koronavirüs sebebiyle işten çıkarılan iki çocuk babası Ekrem Aydın, kirasını ödeyemeyince de ev sahibi tarafından evden çıkarıldı. Kalacak yeri olmadığı için çocuklarını babasının evine bırakan Aydın, şimdi çadırda kalmaya karar verdi...

İYİ Parti'li Bedri Yaşar'dan Gazi Sinan Bayır'a ev sözü!

İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, Şanlıurfa Sınır Karakolunda görev yaparken yaralanan Vezirköprülü Uzman Çavuş Sinan Bayır'ı ziyaret etti ve Gazi Sinan Bayır'a ev sözü verdi.

Samsun'da heyelan: 2 katlı ev tahliye edildi!

Samsun İlkadım'da heyelan nedeniyle zarar gören ve büyük risk oluşturan iki katlı ev, AFAD ekipleri tarafından tahliye edildi.

Simge Sağın Beykoz'dan ev aldı!

Ünlü şarkıcı Simge Sağın yeni yıl hediyesi olarak kendine ev aldı. Sağın'ın yeni evi Beykoz'da... 

Garanti BBVA'dan ilk evini alana 300 TL bonus!

Garanti BBVA ilk evini almak için konut kredisi kullanan müşterilerine ev hediyesi olarak 300 TL bonus veriyor. Garanti BBVA Mortgage Genel Müdürü Murat Atay, vatandaşların ev ihtiyaçlarına katkıda bulunduklarını söyledi.

samsun ev hediyesi Haberi

samsun ev hediyesi

Samsun'un Bafra ilçesinde hayırsever iki iş insanı, ihtiyaç sahibi 4 çocuklu aileye ev hediye etti. 

İlçede yaşayan Mahmut Özkök, Hacınabi Mahallesi'nde yer alan evini ihtiyaç sahibi bir aileye hediye etme kararı aldı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; yaklaşık 200 bin TL değerindeki apartman dairesinin tadilatını yaptıran Özkök'ün bu davranışından haberi olan hayırsever Veysel Özkök de evin eşyalarını aldı.

Mahmut ve Veysel Özkök, yaptıkları araştırmada, daireyi, Yavuz ailesine vermeye karar verdi. 



Konudan haberdar olan Kaymakam Cevdet Ertürkmen ile birlikte eve gelen Mahmut ve Veysel Özkök, daha sonra inşaat işçisi Hüseyin Yavuz ve eşi Mehpare Yavuz'u da eve davet etti. 

Kaymakam Ertürkmen, eşi ile beraber eve gelen 4 çocuk annesi Mehpare Yavuz'a, "Mahmut Bey bu evin tapusunu...