08 / 05 / 2024

samsun geçnlik merkezi nerede

samsun geçnlik merkezi nerede

Gençlik ve Spor Bakanlığı Türkiye’nin en büyük gençlik merkezini Samsun’a yapmak için harekete geçti. Kılıç, İlkadım ilçesinde yapılması planlanan gençlik merkezinin modern yapısıyla kentin yeni yüzü olacağını belirtti.

İstinyePark İstanbul Alışveriş Merkezi'nin tamamı Orjin Gayrimenkul'e geçti!

Orjin ve Doğuş gruplarının ortaklığı ile 2007 yılında faaliyete başlayan İstinyePark İstanbul Alışveriş Merkezi'nin tamamı Orjin Gayrimenkul'e geçti. 

Eyüpsultan Gençlik Parkı'nda yıkım grevi!

Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yıkım kararı alınan Eyüpsultan Geçnlik Parkı'nda yıkım kararının bozulmasını isteyen vatandaşlar grev yapıyor. 

Samsun'da 5 katlı binanın altından geçen sokak görenleri hayrete düşürüyor!

Samsun'un İlkadım ilçesi Kökçüoğlu Mahallesi'nde 5 katlı binanın altından geçen sokak, görenleri hayrete düşürüyor.

Samsun'da emlakçılar zor zamanlar geçiriyor!

Samsun Emlakçılar Odası Başkanı Mevlüt Oral, Samsun'da emlak piyasasının sıkıntılı süreç geçirdiğini dile getirdi. 

Samsun'da 153 Kent Yönetim Merkezi’nin temeli atıldı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, vatandaş ve belediye arasındaki iletişim sorununu çözmek için hayata geçirdiği 153 Kent Yönetim Merkezi projesi için temel atma törenini bugün gerçekleştirdi. Yönetim merkezi 19 Mayıs 2021'de hizmete girecek.

İzmir'deki geçici barınma merkezi depremzedeleri ağırlamaya başladı!

İzmir'de 30 Ekim tarihinde yaşanan 6,6 büyüklüğündeki depremde evleri zarar görenler için hazırlanan 493 konteynerlik geçici konaklama merkezi, afetzedeleri ağırlamaya başladı.

İzmir'deki geçici konaklama merkezi ilk depremzedeleri yarın ağırlayacak!

İzmir'de 30 Ekim'de yaşanan 6.6 büyüklüğündeki depremde evleri zarar görenler için hazırlanan 493 konteynerlik geçici konaklama merkezi, yarından itibaren depremzedeleri ağırlayacak. 

Samsun'a yeni yaşam merkezi inşa edilecek!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım ayı kapanış toplantısında Tekkeköy'de yaşam merkezi inşa edileceğinin müjdesini verdi. 

Samsun Belediyesi çocuk parkına Kent Yönetim Merkezi inşa ediyor!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Adnan Kahveci Parkı içerisindeki çocuk parkına Kent Yönetim Merkezi yapmak amacıyla inşaata başladı. Kent Yönetim Merkezinin, yeşil alandaki çocuk parkının içine yapılacak olması vatandaşlardan tepki çekti. 

Samsun'da 11 bin 539 konut projesi hayata geçiriliyor!

Türkiye'nin 80 vilayeti ile Samsun'un da bu hizmetlerden payına düşeni aldığını belirten Erdoğan, Samsun'a son 18 yılda toplam 30 milyar TL'yi geçen yatırım yaptıklarını belirtti. Erdoğan, Samsun'da 11 bin 539 konut projesinn de hayata geçirildiğini belirtti.

Samsun Terme'ye otel ve kongre merkezi müjdesi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Terme'ye yeni müjdeler vererek, Belediye Hizmeti Binası, Kaymakamlık Kampüsü, Otel ve Kongre Merkezi inşa edeceklerini söyledi.

Birleşmiş Milletler Gençlik Merkezi en geç 2022'de açılacak!

BM Dünya Gençlik Meclisleri Birliği Başkanı Samed Ağırbaş, BM Gençlik Merkezi'nin en geç 2022 yılında açılmasının planlandığını söyleyerek, "Projeyle İstanbul, BM'nin gençlik üssü haline gelecek. Bu proje, Türk gençliğinin dünyaya armağanıdır." diye konuştu.

İstanbul Finans Merkezi en geç 2022'de açılacak!

Marmara Üniversitesi Rektörlük Binası'nda düzenlenen"Alternatif Finansta Yeni Ufuklar" programında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İstanbul Finans Merkezi'nin en geç 2022 yılı başında hayata geçirilmesini bekliyoruz." dedi...

samsun geçnlik merkezi nerede Haberi

samsun geçnlik merkezi nerede

Spor ve gençlik alanındaki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Gençlik ve Spor Bakanlığı Samsun’u geleceğe taşıyan yatırımlara bir yenisi daha ekleniyor. Türkiye’nin en büyük gençlik merkezinin İlkadım ilçesinde yapılacak.


İLKADIM GENÇLİK MERKEZİ MODERN YAPISIYLA KENTİN YENİ YÜZÜ OLACAK

5 bin 246 metrekarelik alana inşa edilecek olan gençlik merkezi, modern yapısıyla Samsun’un ilkadım ilçesine yeni bir çehre kazandıracak. İlkadımlı gençlere yeni bir sosyal alan sunacak ve kurslarla hizmet verecek olan gençlik merkezi içerisinde spor merkezi ve gençlik merkezi olmak üzere iki ayrı bölümü barındırıyor. Bahçesinde voleybol ve badminton spor sahalarının bulunduğu 3 katlı gençlik merkezinin bodrum katında çok amaçlı salonun yanı sıra 2 ayrı bireysel spor salonu ve giyinme odaları olması planlanıyor.

Zemin katın spor merkezi kısmında ise 600 kişilik çok amaçlı salon...