20 / 05 / 2024

Samsun Hampton otel

Samsun Hampton otel

Samsun Hampton oteli kapılarını açtı. ÜMSA Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tunahan Sarıtaşlı, Hampton by Hilton Samsun otelinin, iş ve eğlence amaçlı seyahat edenler için modern konaklama imkanı sunduğunu söyledi.

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, 4 ilde 65 konut, 83 iş yeri ve 1 otel satışı yapacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı; Ankara, Konya, Diyarbakır ve Samsun'da 65 konut, 83 iş yeri ve 1 otel satışı yapacağını ilan etti.

Belediye otel, akaryakıt, ticaret ve depolama alanı imarlı beş arsa satacak!

Samsun İli Bafra Belediye Başkanlığı, Samsun Bafra'da yer alan otel, akaryakıt, ticaret ve depolama alanı imarlı arsalar için satış ihalesi düzenliyor. 

O ilde otel ve turistik tesis alanı imarlı arsa satılacak!

Samsun İli Tekkeköy Belediye Başkanlığı, Samsun Tekkeköy'de yer alan otel ve turistik tesis alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsa 6 bin 26 metrekare olarak belirtildi.

Samsun'daki 3 otel sağlık çalışanlarına tahsis edildi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, ülkeyi yasa boğan koronavirüs ile Mücadele'de fedakarca çalışan sağlık çalışanlarına otellerini ücretsiz olarak tahsis eden Erman Ilıcak, İsmail Akçura, Nejat Baran ve Ahmet Aydemir’ e teşekkür etti.

Sheraton Grand Samsun satılacak mı?

Tanrıverdi Holding'in 221 odalı otel 122 metre yüksekliği ile Karadeniz Bölgesi'nin en yüksek binası unvanına sahip olan oteli, Sheraton Grand Samsun'un satılacağı iddia ediliyor. Holding alıcı çıkması durumunda Beşiktaş'taki otelini de satabileceğini duyurmuş...

Samsun Terme'ye otel ve kongre merkezi müjdesi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Terme'ye yeni müjdeler vererek, Belediye Hizmeti Binası, Kaymakamlık Kampüsü, Otel ve Kongre Merkezi inşa edeceklerini söyledi.

Hilton'dan dört yeni otel geliyor!

Hilton, DoubleTree by Hilton ve Hampton by Hilton markaları altında Türkiye'de dört yeni otel açmayı planlıyor.

Carlson Rezidor Hotel Group, İstanbul'da 4 otel açacak!

Carlson Rezidor Hotel Group, bu yıl Türkiye'de 7 otel açacak. Otellerin dördü İstanbul, biri İzmir diğer ikisi ise Diyarbakır ve Samsun'da yer alıyor.

Samsun'da 100 milyon liralık termal otel yatırımı!

Samsun Havza'da hayata geçirilecek olan Hattuşa Vacation Termal Club Havza Termal Otel, Devre Mülk ve Tatil Köyü kompleksinin tanıtımı yapıldı.

Hilton Kahramanmaraş’ta ilk otel açtı!

Hilton Kahramanmaraş’ta ilk otel açtı. Şehir merkezinde bulunan Hampton by Hilton Kahramanmaraş, Kahramanmaraş Havalimanı’na da 15 dakika uzaklıkta yer alıyor.

Özdilek'ten 3 otel ve AVM yatırımı!

Hüseyin Özdilek, 2018 yılına kadar 100 milyon dolarlık bir yatırımı hayata geçireceklerini açıkladı. Özdilek,"2018 yılsonuna kadar Aksaray, Merzifon ve Samsun’da 5 ve 4 yıldızdan oluşan 3 otel ve AVM’lerin inşasını tamamlayacağız” dedi

Samsun Canik'te Panaroma Otel açıldı!

Birçok özel sağlık, konut, eğitim, turizm yatırımının gerçekleştiği Canik ilçesinde yeni bir otelin daha açılışı yapıldı. Canik Belediye Başkanı Genç, Panaroma Otel'in açılışını gerçekleştirdi.

Samsun'da 10 yıllığına kiralık termal tesis ve otopark!

Samsun İli Havza Belediye Başkanlığı, İmaret Mahallesinde bulunan, turistik termal tesisler ve çok katlı otopark (termal otel) 10 yıllığına ihale edilecek. İhalesi 25 Ocak 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Samsun Hampton otel Haberi

Samsun Hampton otel

ÜMSA Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tunahan Sarıtaşlı, Hampton by Hilton Samsun otelinin, iş ve eğlence amaçlı seyahat edenler için modern konaklama imkanı sunduğunu söyledi. Sarıtaşlı, tütün ürünleri dağıtımı ile turizm ve inşaat sektörlerinde faaliyet gösterdiklerini belirterek, 2013 yılında 250 milyon TL ciroya ulaştıklarını ifade etti.


Hilton otellerinin küresel markalarından, Hampton by Hilton Samsun’un 4 Mart’ta açıldığını belirten Sarıtaşlı, şu bilgileri verdi:

“Hampton by Hilton, şehir merkezine 10 kilometre uzaklıktaki konumuyla, yerel turistik çekim merkezlerini ziyaret etmek isteyenlere ve otelin ferah çalışma alanlarından faydalanmak isteyenlere hitap...