28 / 04 / 2024

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, 4 ilde 65 konut, 83 iş yeri ve 1 otel satışı yapacak!

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, 4 ilde 65 konut, 83 iş yeri ve 1 otel satışı yapacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı; Ankara, Konya, Diyarbakır ve Samsun'da 65 konut, 83 iş yeri ve 1 otel satışı yapacağını ilan etti.



Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı gayrimenkul satış ilanının detaylarını duyurdu.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı tarafından paylaşılan müzayede ilanında tüm detaylar paylaşıldı.

Bu kapsamda Ankara'da 68 iş yeri, Konya'da 24 konut, Samsun'da 41 konut ve 13 iş yeri, Diyarbakır'da ise 1 otel ve 2 iş yeri satışı gerçekleştirilecek.

4 ilde 65 konut, 83 iş yeri ve 1 otel satışı yapacak müzayede 7 Aralık 2023'de saat 10.30’da  Ankara  The Green Park Otel’de düzenlenecek olan açık artırmayla satışa çıkacak. Ayrıca Online katılımın da sağlanabildiği açık artırmaya ayrıca internetten üzerinden de teklif verilebilecek. (Salon katılımı: toki istanbul hizmet binası konferans salonu halkalı - istanbul The green park hotel, kızılırmak mah. 1443. Cadde no:39 çukurambar çankaya - Ankara İnternetten katılım ve detaylı bilgi için: www.emlakmuzayede.com.tr)

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, 4 ilde 65 konut, 83 iş yeri ve 1 otel satışı yapacak!

KDV’DEN MUAF

Bakanlığın satışa çıkardığı 65 konut, 83 iş yeri ve 1 otel satışı KDV’den muaf tutuluyor. Kanuni faizin uygulanacağı satışlarda tutarın yüzde 25’i peşin olacak, kalan tutara ise 24 ay vadeyle yapılacak. Farklı metrekarelerde ve oldukça uygun fiyatlarla satışa sunulan taşınmazlarda peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı sağlanacak.

Öte yandan Kentsel Dönüşüm Başkanlığı Ankara’da, KDV'den muaf, peşin ödemelerde yüzde 20 indirimli arsa satışı gerçekleştirileceğini duyurdu. 389 arsa için ihale süreci 28 Kasım'da başlayacak.

Satışa çıkarılan arsaları alanlar sanayi alanı, bağ-bahçe ve iş yeri gibi mülkleri inşa edebilecekler. Çamlıdere, Kahramankazan, Polatlı, Sincan, Haymana, Yenimahalle, Çubuk, Gölbaşı’ndaki 389 muhtelif arsa 28-29 Kasım 2023 ‘de saat 10.30’da Ankara The Green Park Otel’de yapılacak olan açık artırmayla satışa çıkacak. Online katılımın da olabileceği açık artırmaya ayrıca internetten üzerinden de teklif verilebilecek.

Elektrikli ve hibrit araçlara ilginin artması tedarikte aksaklıklara neden oldu! 

Yıldırım Belediyesi'nden 29 yıllığına kiralık öğrenci yurdu!

Uygun fiyatlı ikinci el araçlar 300 bin TL'ye kadar düştü!


Geri Dön