19 / 05 / 2024

Samsun Hampton oteli

Samsun Hampton oteli

Samsun Hampton oteli kapılarını açtı. ÜMSA Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tunahan Sarıtaşlı, Hampton by Hilton Samsun otelinin, iş ve eğlence amaçlı seyahat edenler için modern konaklama imkanı sunduğunu söyledi.

Sheraton Grand Samsun satılacak mı?

Tanrıverdi Holding'in 221 odalı otel 122 metre yüksekliği ile Karadeniz Bölgesi'nin en yüksek binası unvanına sahip olan oteli, Sheraton Grand Samsun'un satılacağı iddia ediliyor. Holding alıcı çıkması durumunda Beşiktaş'taki otelini de satabileceğini duyurmuş...

Hilton ve Alshaya Group, 70 Hampton by Hilton Oteli için el sıkıştı!

Hilton ve Alshaya Group, toplam 9 ülkede 70 Hampton by Hilton Oteli'nin lansmanı ve geliştirilmesi için iş birliği yaptıklarını açıkladı.

Hampton by Hilton Bolu açıldı!

Hampton by Hilton Bolu, markanın Türkiye’deki faaliyet gösteren dokuz oteli arasında yerini aldı. Hampton by Hilton Bolu 150 oda kapasitesine sahip.

Hampton by Hilton İstanbul Zeytinburnu açıldı!

Hilton’un orta fiyat segmentinde yer alan, kaliteye önem verenlere yönelik küresel markası Hampton by Hilton, en yeni oteli Hampton by Hilton Istanbul Zeytinburnu’nu açtı.

Hampton by Hilton Ataköy Oteli, Bosch Termoteknik'i tercih etti!

Bosch Termoteknik’in Türkiye distribütörlüğünü üstlendiği LG soğutma sistemleri ve Buderus’un üstün teknoloji ürünü ısıtma cihazları, Hilton Worldwide’ın yatırımcılığını Turan Tekstil’in yaptığı en yeni oteli Hampton by Hilton Ataköy’de tercih edildi.

Hampton by Hilton Ataköy açıldı!

Hilton Worldwide’ın orta fiyat segmentinde yer alan ve kaliteye önem verenlere yönelik küresel markası Hampton by Hilton, en yeni oteli Hampton by Hilton İstanbul Ataköy’ün açılışını gerçekleştirdi.

Dolapdere'ye Hampton By Hilton oteli geliyor!

Yüksel Group'un patronu Hüseyin Yüksel, grup bünyesindeki Gevrekli Turizm'in sahip olduğu otel sayısını sürekli artırıyor. Yüksel, yeni turizm merkezi olma yolunda hızla ilerleyen Dolapdere'ye Hampton By Hilton oteli kazandıracak.

Günaydın Et yeni şubesini Samsun'da açtı!

Günaydın, Samsun'un merkezinde, Sheraton Oteli'nin altında, 485 metrekare kullanım alanında 160 kişiye hizmet verecek olan yeni şubesini açarak restoran zincirine bir yenisini daha ekledi.

Günaydın Grup yeni şubesini Samsun'da açtı!

Günaydın, restoran zincirine bir yenisini daha ekledi. Samsun'un merkezinde, Sheraton Oteli'nin altında, 485m2 kullanım alanında 160 kişiye hizmet vermeye başladı.

Samsun’un artık bir ‘Sheraton’ oteli var!

Tanrıverdi ailesi memleketleri Samsun’a 150 milyon dolarlık yatırımla Starwood Hotels bünyesindeki Sheraton’u getirdi. 221 odalı otelin önüne kurulacak limanla yakında Samsun’da yat turizmi de başlayacak

Samsun Sheraton Oteli 14 Şubat'ta açılıyor!

Samsun'da yapımı imar mevzuatına aykırı olduğu iddiasıyla tartışmalara neden olan 5 yıldızlı Sheraton Otel 14 Şubatta hizmete giriyor. 150 milyon dolarlık yatırım ile gerçekleştirilen otelin 221 odası bulunuyor.

Samsun Sheraton Oteli 14 Şubat’ta açılıyor!

SAMSUN’da yapımı tartışma konusu olan ve Mimarlar Odası tarafından imar mevzuatına aykırı olduğuiddiasıyla yargıya taşınan 5 yıldızlı Sheraton Oteli, 14 Şubat’ta hizmete açılıyor. 150 milyon dolarlık otelin 221 odası bulunuyor.

Büyük Samsun Oteli yıkıldı!

Samsun'da yıkımı tamamlanan Büyük Samsun Oteli, tarih oldu Yarım asır önce yapılan ve hukuki süreç tamamlanarak yıkımına başlanan otelden geriye hafriyat yığını kaldı. Yıkım çalışmaları 20 gün sürdü.

Samsun Hampton oteli Haberi

Samsun Hampton oteli

ÜMSA Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tunahan Sarıtaşlı, Hampton by Hilton Samsun otelinin, iş ve eğlence amaçlı seyahat edenler için modern konaklama imkanı sunduğunu söyledi. Sarıtaşlı, tütün ürünleri dağıtımı ile turizm ve inşaat sektörlerinde faaliyet gösterdiklerini belirterek, 2013 yılında 250 milyon TL ciroya ulaştıklarını ifade etti.


Hilton otellerinin küresel markalarından, Hampton by Hilton Samsun’un 4 Mart’ta açıldığını belirten Sarıtaşlı, şu bilgileri verdi:

“Hampton by Hilton, şehir merkezine 10 kilometre uzaklıktaki konumuyla, yerel turistik çekim merkezlerini ziyaret etmek isteyenlere ve otelin ferah çalışma alanlarından faydalanmak isteyenlere hitap...