12 / 05 / 2024

samsun havalimanı

samsun havalimanı

UZAYTEM Genel Havacılık İşletmesi Sorumlu Müdürü Prof. Dr. Ferşat Kolbakır, Samsun Çarşamba Havalimanı'nın 3 ay kapanmasının ardından özel uçakları ile kente gelmek isteyen iş adamlarının OMÜ Havaalanı'nı kullanabileceğini belirtti.

Samsun Çarşamba Havalimanı yeniden hizmete açıldı!

Pistteki çökmeler nedeniyle kapatılan Samsun-Çarşamba Havalimanında bakım ve onarım çalışmaları tamamlandı. Samsun Çarşamba Havalimanı yeniden hizmete açıldı.

Çarşamba Havalimanı ne zaman açılacak?

Pistteki çökmeler nedeniyle kapatılan Samsun-Çarşamba Havalimanında bakım ve onarım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Ferşat Kolbakır, Samsun Çarşamba Havalimanı'nın kapatılması hakkında bilgi verdi!

UZAYTEM Genel Havacılık İşletmesi Sorumlu Müdürü Prof. Dr. Ferşat Kolbakır, Samsun Çarşamba Havalimanı'nın 3 ay kapanmasının ardından özel uçakları ile kente gelmek isteyen iş adamlarının OMÜ Havaalanı'nı kullanabileceğini belirtti.

Samsun Çarşamba Havalimanı 3 ay kapatılacak!

DHMİ Genel Müdürü Ocak, "Samsun Çarşamba Havalimanı'nı, pistte yapacağımız çalışmalar nedeniyle, 1 Mart-31 Mayıs 2017 tarihlerinde kapatmaya karar verdik."' dedi.

Samsun Çarşamba Havalimanı tadilat nedeniyle 3 ay kapalı olacak!

Samsun Çarşamba Havalimanı bakım nedeniyle 1 Mart-30 Mayıs 2017 tarihleri arasında yapılması turizmcileri tedirgin ediyor.

Samsun'a ikinci havalimanı geliyor!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun'da dev bir projeyi daha hayata geçirmeyi planlıyor.

Ordu projeleri Samsun İnşaat Fuarı'nda tanıtıldı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, 2. Samsun İnşaat 2016 – Yapı, İnşaat Fuarı'nda “ Ordu – Giresun Havalimanı, Çikolata Park, Ünye Limanı, Melet Park Yaşam Merkezi, Çambaşı Kayak Merkezi” gibi birçok projeyi 4 gün boyunca sergiledi.

Çarşamba Havalimanı'nda 2013 yılında yolcu sayısı yüzde 9.16 arttı!

Samsun-Çarşamba Havalimanı' nda yolcu sayısı bir önceki yıla göre yüzde 9.16 artış gösterirken, gelen-giden toplam yolcu sayısı 1 milyon 365 bin 277' ye ulaştı...

Kapadokya, Samsun, Tokat ve Sinop havaalanları kiralık!

DHMİ Genel Müdürlüğü, Nevşehir Kapadokya Havalimanı ile Samsun, Sinop ve Tokat havaalanları için yıl sonuna kadar kiralama ihalesine çıkacak.

Boris Johnson: Atatürk Havalimanı dev gibi

İstanbul´u Heathrow Havaalanı´nın durumunu karşılaştırarak görmek için ziyaret ettiğini anlatan Londra Belediye Başkanı Boris Johnson, "Atatürk Havalimanı gerçekten dev gibi" dedi

Kerim Aydoğan: Gazipaşa Havalimanı pisti yetersiz!

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kerim Aydoğan: Gazipaşa Havalimanı pisti yetersiz

Samsun Vakıflar kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Samsun Vakıflar Samsun'da bulunan 239 metrekare arsaya kat karşılığı inşaat yaptırmak üzere ihaleye çıkardı

 

Adana Havalimanı onarılacak mı?

Şaban Baş, Adana Havalimanı´nın artan ulaşım talebine yanıt verebilecek şekilde tadilatına ilişkin ihalelerin de bir an önce sonuçlandırılmasını istiyor

samsun havalimanı Haberi

samsun havalimanı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Sivil Havacılık Meslek Yüksekokulu Müdürü ve UZAYTEM Genel Havacılık İşletmesi Sorumlu Müdürü Prof. Dr. Ferşat Kolbakır, Samsun Çarşamba Havalimanı'nın 3 ay kapanmasının ardından özel uçakları ile kente gelmek isteyen iş adamlarının OMÜ Havaalanı'nı kullanabileceğini belirtti.


Kolbakır, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü Funda Ocak'ın, Samsun Çarşamba Havalimanı'nın 1 Mart-31 Mayıs 2017 tarihlerinde kapatılarak pistinin bakıma alınacağı yönünde açıklamasını hatırlatarak, imkanlar dahilinde 19 Mayıs ilçesindeki OMÜ Havaalanı'nı özel jetlere kullandırabileceklerini söyledi.


OMÜ Havaalanı'na 5 bin 700 kilogram ağırlığına kadar olan uçakların iniş kalkış yapabileceğini bildiren Kolbakır, "Samsun her yönüyle gelişen ve büyüyen, iş yükü fazla olan bir şehir. Şehrin iş yükünü hafifletmek, gelişimine katkı sağlamak herkesin görevidir. Bu kapsamda şehrimize özel uçakları ile gelmek...