04 / 05 / 2024

Samsun ile ordu mahalleleri

Samsun ile ordu mahalleleri

Samsun'un Ambartepe ve ilerisindeki Elimdağ mahalleleri ile Ordu'nun Şenbolluk Mahallesi'ni, evler arasından geçen dar yol ayırıyor. 

Bakan Özhaseki: 110 bin kişilik ordu ile 4 bin 133 köydeki tüm evleri yapıyoruz!

Bakan Özhaseki, deprem bölgesinde 4 bin 133 köyde ev yaptıklarını belirterek 110 bin kişişil bir ordu ile çalıştıklarını belirtti.

İki ilde 4 arsa satılacak! Yatırımcılar dikkat!

Samsun ve Ordu'da yer alan dört arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 16 Ocak ve ve 24 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Fındık fiyatları düştü mü, bugün ne kadar? 12 Ekim 2023 Giresun, Samsun, Ordu, Trabzon fındık fiyat listesi...

Fındık üreticileri ve tüketiciler güncel fındık fiyatlarını merak ediyor. Vatandaşlar, "Fındık fiyatı bugün ne kadar?" sorusuna yanıt arıyor. İşte 12 Ekim 2023 Giresun, Samsun, Ordu, Trabzon fındık fiyat listesi...

28 Eylül 2023 fındık fiyatları: Sakarya, Giresun, Ordu, Samsun, Trabzon, Düzce, Zonguldak fındık fiyatları ne kadar?

Fındık hasadının gelmesi ile birlikte üreticiler fındık fiyatını ne olacağını merak etmeye başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçen sene 54 lira olarak açıklanan fındıkta bu sene TMO'nun illere göre fındık fiyatları araştırılıyor. Peki  Sakarya, Giresun, Ordu, Samsun, Trabzon, Dü

2023 yılı Türkiye'nin tahmini fındık rekoltesi: 717 bin 931 ton

Karadeniz Bölgesi'nde, 16 ilde üretimi yapılan fındık için yapılan rekolte tespit çalışmalarında sona gelindi. Şehirlere göre rekolte beklentisi ile Ordu için belirlenen işçilik bedelleri açıklandı.

Fındık fiyatı ne kadar? Serbest piyasada fındık fiyatları kaç TL? Ordu, Samsun, Sakarya 20 Aralık 2022 fiyat listesi

Fındık üreticileri ve alıcıları fındık fiyatlarına zam gelip gelmeyeceğini yakından takip ediyor. Peki, Fındık fiyatı ne kadar? 2022 Ordu, Samsun, Giresun, Sakarya da fındık kaç TL?

TOKİ'nin 14-19 Aralık kura takvimi netleşti! İl il kuralar gün gün çekilecek! İşte TOKİ 2022 kura çekiliş takvimi...

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi "İlk Evim, İlk İş Yerim” kuraları bugün Amasya ve Samsun ile devam ediliyor. Peki TOKİ kura sonuçları nasıl, nereden sorgulanır? Diğer illerin TOKİ kura çekilişleri ne zaman yapılacak?

Reysaş GYO 2 ildeki 4 gayrimenkulün 2020 değerleme raporunu yayınladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Samsun ve Ordu'da yer alan 4 gayrimenkulünün 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Ordu’da yıkılan binaların benzeri Samsun’da çıktı!

Ordu'da kıyı kenar çizgisi ihlal edilerek inşa edilen 12 katlı 3 bloktan oluşan binaların yıkılmasından sonra benzer bir haber de Samsun'dan geldi.

Samsun, Millet Bahçesi ile yeni bir yaşam alanına kavuşacak!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan, "Samsun Millet Bahçemiz tamamlandığında, hemşehrilerimiz şehrin ana ulaşım ağının ortasında, doğa ile iç içe yeni bir sosyal yaşam alanına kavuşacak" dedi...

Samsun ile Ordu'yu bu cadde ayırıyor!

Samsun'un Ambartepe ve ilerisindeki Elimdağ mahalleleri ile Ordu'nun Şenbolluk Mahallesi'ni, evler arasından geçen dar yol ayırıyor. 

Reysaş GYO 4 adet gayrimenkulünün 2018 değerleme raporunu yayınladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Sakarya, Samsun ve Ordu'da yer alan toplam 4 adet gayrimenkulünün 2018 yıl sonu  değerleme raporunu yayınladı. 

Samsun-Ankara arası YHT ile 2 saat olacak!

Samsun-Çorum-Ankara Hızlı Tren Projesi'nin detayları şekillenmeye başladı. Dev proje ile Samsun-Ankara arası 2 saat olacak...

Samsun ile ordu mahalleleri Haberi

Samsun ile ordu mahalleleri

Samsun'un Terme ilçe merkezine 30 kilometre uzaklıkta yer alan Ambartepe ve komşu Elimdağ mahalleleri ile Ordu'nun İkizce ilçesine 24 kilometre mesafedeki Şenbolluk mahallelerini, 7 metre genişliğindeki yol ayırıyor. 

Habertürk'te yer alan habere göre iki kentin sınırı olarak kabul edilen yolun yarısı Samsun, diğer yarısı ise Ordu'ya ait. Bu durum, bölgede oturanlara da ilginç anlar yaşatıyor. Mahalle sakinleri, yolun karşısına geçtikleri anda bulundukları kenti de değiştirmiş sayılıyor.

Yola bakan binalarda oturanlar karşılıklı evlerde ancak ayrı illerde yaşıyor. Ev sahipleri birbirlerini sabit telefon hatlarından ararken ise şehirler arası kod kullanmak zorunda kalıyor. Ambartepe ve Elimdağ mahalleleri ile Şenbolluk Mahallesi'nde yer alan ve aralarında yaklaşık 80 metre mesafe olan iki camide ise ezan farklı dakikalarda okunuyor. Güvenlik güçleri, bazı ihbar ve adli olaylarda ise...