19 / 05 / 2024

samsun ırmaksırtı reysaş gayrimenkul değeri nedir

samsun ırmaksırtı reysaş gayrimenkul değeri nedir

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, Samsun Epçeli, Düzce Merkez, Samsun Irmaksırtı ve Sakarya Arifiye'de yer alan gayrimenkullerine ait hazırlatılan 2013 yıl sonu değerleme raporlarını yayınladı...

Reysaş GYO 3 ildeki 3 gayrimenkulünün 2020 değerleme raporunu yayınladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İzmir Torbalı, Samsun Çarşamba ve Kocaeli Çayırova ilçelerinde yer alan 3 gayrimenkulünün 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Reysaş GYO 2 ildeki 4 gayrimenkulün 2020 değerleme raporunu yayınladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Samsun ve Ordu'da yer alan 4 gayrimenkulünün 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Reysaş GYO 3 ildeki 4 gayrimenkulün 2018 değerleme raporunu yayınladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Samsun Çarşamba, Terme'deki, Kastamonu Merkez'deki ve İstanbul Sancaktepe'deki gayrimenkullerinin 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Reysaş GYO 4 adet gayrimenkulünün 2018 değerleme raporunu yayınladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Sakarya, Samsun ve Ordu'da yer alan toplam 4 adet gayrimenkulünün 2018 yıl sonu  değerleme raporunu yayınladı. 

Reysaş GYO 7 ildeki gayrimenkullerin 2017 değerleme raporunu yayınladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Düzce, Giresun, Sakarya, Samsun, Kocaeli, Ordu ve Adana'da yer alan toplam 10 adet gayrimenkulün 2017 yıl sonu değerlemelerini yayınladı. 

Reysaş GYO 6 ildeki 9 gayrimenkulünü kiraya verdi!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 6 ildeki 9 gayrimenkulünü kiraya verdi. Kiraya verilen gayrimenkuller Düzce, Giresun, Ordu, İzmir, Samsun ve Kocaeli'de yer alıyor.

Reysaş GYO 4 ildeki deposunun kira sözleşmesini 1 ay uzattı!

Reysaş GYO Düzce Merkez, Giresun Tirebolu, Ordu Ünye ve Samsun Terme'de bulunan depolarının kira sözleşmesini 1 ay uzattı.

Reysaş GYO 4 ildeki deposunu TMO'ya kiraladı!

Reysaş GYO Ordu, Samsun, Düzce ve Giresun'da yer alan depolarını TMO'ya toplam 250 bin TL'ye 3 aylığına kiraladı.

Reysaş GYO Samsun'daki deposunu TMO'ya 130 bin TL'ye kiraladı!

Reysaş GYO portföyünde bulunan Samsun İli Terme İlçesi Söğütlü Mahallesi'nde yer alan 2 bin 800 metrekarelik depolama alanını TMO'ya 3 aylığına kiraya verdi.

Samsun Tekkeköy raylı sistem hattında test sürüşleri başladı!

Samsun protokolü, Gar-Tekkeköy arası hafif raylı sistemin Cumartesi günü hizmete girecek olan ilk dört kilometresinin test sürüşünü gerçekleştirdi.

Reysaş GYO 2 ildeki 5 gayrimenkulün değerleme raporunu yayınladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kocaeli Çayırova'daki 4 gayrimenkul ve Samsun Terme'deki 1 gayrimenkulün değerleme raporunu yayınladı.

Samsun Büyüklü Köprüsü yenilendi!

Samsun’un dört bir yanında çalışmalarını sürdüren ve vatandaşın rahat yaşayabilmesi için her türlü alternatifi değerlendirerek projelendirip hayata geçiren Samsun Büyükşehir Belediyesi Tekkeköy’de bulunan Büyüklü Köprüsü’nü yeniledi.

Türkiye'nin dört bir yanına yeni hızlı trenler geliyor!

Türkiye'nin dört bir yanına yeni hızlı trenler geliyor. Erzincan-Erzurum-Kars, Eskişehir-Antalya, Antalya-Kayseri ve Kırıkkale-Samsun arasında hızlı tren hattı için çalışmalar başlıyor

samsun ırmaksırtı reysaş gayrimenkul değeri nedir Haberi

samsun ırmaksırtı reysaş gayrimenkul değeri nedir


Reysaş GYO tarafından yapılan açıklama şöyle:


Açıklanacak Özel Durum/Durumlar: Sermaye Piyasası Kurulu'nun (III-48.1) Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği'nin 34/g Maddesi uyarınca, şirket portföyünde yer alan gayrimenkullerin 2013 Yıl Sonu Değerlemeleri A Pozitif Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'ye yaptırılmıştır. İlgili değerleme raporları ayrıca Şirketimizin internet sitesinde yer almaktadır.


Kamuoyunun bilgilerine sunarız.


Samsun Epçeli ekspertiz raporu için tıklayın

Samsun Irmaksırtı ekspertiz...