05 / 05 / 2024

samsun istanbul inovasyon merkezi

samsun istanbul inovasyon merkezi

Samsung Electronics Türkiye, MENA (Orta Doğu ve Kuzey Afrika) bölgesindeki ilk Samsung İnovasyon Merkezi'ni Türkiye'de açtı.

İLBANK İstanbul ve Samsun'daki 6 gayrimenkulü satıyor!

İLBANK İstanbul ve Samsun'da bulunan 6 adet gayrimenkulü satıyor. Söz konusu gayrimenkulün ihale bedeli 276 milyon 455 bin TL olarak belirlendi.

Samsun Gülsan, İstanbul’un Sultanahmet’i gibi olacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, kısa adı ASKON olan Anadolu Aslanları İşadamları Derneği'nin düzenlediği programda genç iş adamları ile bir araya geldi. Yılmaz toplantıda, "Samsun Gülsan, İstanbul’un Sultanahmet’i gibi olacak." dedi

Suudi yatırımcıların Samsun'a ilgisi büyük!

istanbul 10.yıl Gayrimenkul Fuarı ve Arap- Türk Zirvesine Samsun'dan katılan Sebo Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Gülçiçek "Suudi yatırımcıların Samsun'a ilgisi büyük. Kente 2 milyar dolarlık yatırım hayal değil"dedi

İstanbul Valisi değişti, TRT Genel Müdürü Samsun Valisi oldu!

Resmi Gazete'de yayımlanan Valiler Kararnamesine göre, Emniyet Genel Müdürlüğüne Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, Ankara Valiliğine Mehmet Kılıçlar, İstanbul Valiliğine Vasip Şahin atandı. TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin, Samsun Valisi oldu.

Vefa, Teknopark İstanbul’da inovasyon ve teknoloji geliştirme şirketi kurdu!

Prefabrike ve çelik yapı sektörünün yenilikçi markası olan Vefa, Teknopark İstanbul’da inovasyon ve teknoloji şirketi kurdu. İnovasyon ve Teknoloji Geliştirme Birimi’ni şirkete dönüştürerek kurumsal bir yapıya kavuşturduklarını kaydetti.

Vefa, Teknopark İstanbul'da inovasyon ve teknoloji şirketi kurdu!

Prefabrike ve çelik yapı sektöründe yer alan Vefa, Teknopark İstanbul'da inovasyon ve teknoloji şirketi kurdu. Orhan Güner, İnovasyon ve Teknoloji Geliştirme Birimi'ni şirkete dönüştürerek kurumsal bir yapıya kavuşturduklarını kaydetti.

Vefa, Teknopark İstanbul’da inovasyon ve teknoloji geliştirme şirketi kurdu!

Prefabrike ve çelik yapı sektörünün yenilikçi markası olan Vefa, Teknopark İstanbul’da inovasyon ve teknoloji şirketi kurdu. İnovasyon ve Teknoloji Geliştirme Birimi’ni şirkete dönüştürerek kurumsal bir yapıya kavuşturduklarını kaydetti.

TOKİ istanbul, Ankara, Adana, Samsun Diyarbakır, Gaziantep'te 108 işyeri satacak!

TOKİ, yeni yıla işyeri ve konut satışlarıyla girecek, idare, aralarında istanbul, Ankara, Adana, Samsun Diyarbakır, Gaziantep'in de bulunduğu 23 ilde 108 işyeri ve bir konutu acık artırmayla satısa cıkaracak.

Samsun Towers Esenyurt satış ofisi!

Samsun Towers Esenyurt satış ofisi Talatpasa mh. Fatih Sultan Mehmet cd.1048 sk no: 25 Esenyurt/ ISTANBUL adresinde yer alıyor...

H and M, Antalya Samsun ve İstanbul'da yeni mağazalar açacak!

Türkiye'de 11 mağazası olan H and M ayrıca bu ay Antalya, Samsun ve İstanbul'da 3 mağaza daha açacak.

Finansbank Samsun, Adana ve İstanbul'da şube açtı!

Finansbank A.Ş Adana Kozanyolu, Samsun Çarşamba ve İstanbul Çeliktepe Şubelerini faaliyete geçirdi...

İstanbul Esenyurt Samsun Towers'ta 85 bin TL 699 bin TL taksitle!

Samsun Towers projesinde konut fiyatları 85 bin TL'den ve taksitler ise 699 bin TL'den başlıyor...

ÖİB, İstanbul, Manisa ve Samsun'daki 4 arsayı satışa çıkardı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı; Manisa, İstanbul ve Samsun'daki 4 gayrimenkulün özelleştirme ihalesini bugün yapacak

samsun istanbul inovasyon merkezi Haberi

samsun istanbul inovasyon merkezi


Samsung Electronics Türkiye, MENA (Orta Doğu ve Kuzey Afrika) bölgesindeki ilk Samsung İnovasyon Merkezi'ni Türkiye'de açtı. Başbakanlık Türkiye Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı Başkanı Arda Ermut'un katılımıyla açılan merkezde, 33 yerli girişimcinin inovatif projeleri Samsung'un bilgi ve tecrübesiyle yüksek teknolojili ürüne dönüşüyor. İnovasyon merkezinde finans, perakende, ulaştırma, turizm ve eğitim başta olmak üzere endüstrideki birçok kuruma teknolojik çözüm de sunulacak. 500 milyon doları aşan maliyetle hayata geçen Samsung İnovasyon Merkezi'nin, aynı zamanda tersine beyin göçüne katkı sağlaması bekleniyor.

TÜRKİYE HIZLI ADAPTE OLDU

İnovasyon merkezi, Samsung teknoloji ortaklarının çözümlerini sunmanın yanı sıra sektör liderlerinin katıldığı çeşitli etkinliklere de ev sahipliği yaparak Türkiye'nin dijitalleşme yolculuğuna katkı sağlayacak. Samsung Electronics Türkiye Başkanı DaeHyun Kim, Samsung'un dünya çapında gerçekleştirdiği inovatif çözümlere en hızlı adapte olan...