17 / 05 / 2024

samsun kaçak mezarlık

samsun kaçak mezarlık

Canik Pelitlik Mezarlığı'nın yanındaki 8 dönümlük orman arazisi iddiaya göre, Teknepınar Mahallesi'nin eski muhtarı ve azaları tarafından mezar yeri olarak vatandaşlara satıldı.

Lüks otomobil kaçakçılarına büyük darbe!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Şube ekipleri, yurt dışından getirilen sahte belgelerle lüks araçları piyasaya süren şebekeye yönelik operasyon düzenledi. 8 kişinin gözaltına alındığı operasyonda, piyasa değeri yaklaşık 35 milyon TL olan 13 lüks araca el konuldu.

Manisa Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk hakkında kaçak yapı soruşturması!

Manisa’nın Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk hakkında ‘Orman arazisine kaçak kongre merkezi’ yaptığı için soruşturma izni veren İçişleri Bakanlığı, bu seferde imar planında yol şeklinde görülen alan üzerine kaçak balıkçı dükkanları inşa ettirdiği sebebiyle 2'ci kez soruşturma izni verdi.

Kaçak kat çıkılan Pir Mehmed Çeşmesi’nde restorasyon tamamlandı!

Üzerine kaçak kat çıkılan, kitabesi ve su yalağı çalınan, büyük bir kısmı hilti ve balyoz darbeleriyle yıkımı gerçekleşen İstanbul Karaköy’de bulunan Pir Mehmed Çeşmesi’nde başlatılan restorasyon çalışmaları tamamlandı.

Samsun'daki 26 kaçak yapı yıkıldı!

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde orman arazisinde yer alan 26 kaçak yapı, mahkemenin verdiği kararla yıkıldı.

Tuzla'da kaçak döküm dehşeti!

Tuzla'da kaçak döküm yapan hafriyat kamyonları yine görüntülendi. Zabıtanın takip ettiği bir hafriyat kamyonu yolun ortasına molozları döküp kaçtı.

Samsun Atakum'da kaçak yapılaşma gündemde!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve Atakum Büyükşehir Belediye Başkanı İshak Taşçı, projelerden yatırımlardan ve hizmetlerden konuştular. Kaçak yapı sorunu masaya yatırıldı.

Kaçak kentsel dönüşüm hafriyatlarının önüne geçiliyor!

İstanbul'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları ayda 5 milyon ton hafriyat çıkmasına sebep oluyor. İstanbul Ağaç ve Peyzaj A.Ş. kaçak dökümün önüne geçmek için ciddi bir adım attı.

İBB'den kaçak hafriyat dökümüne ceza!

Kentsel dönüşümün hızla sürdüğü İstanbul'da 14 resmi hafriyat sahasından 7’sinin kapasitesi doldu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Çevre Koruma Müdürlüğü, kaçak döküme verilen ceza oranlarını açıkladı.

Büyükçekmece’de kaçak hafriyata geçit yok!

Büyükçekmece Belediyesi kaçak hafriyat dökümüne geçit vermiyor. Belediye bu kapsamda ilçe sınırları içerisine kaçak döküm yapan hafriyat araçları suçüstü yakaladı ve polise teslim etti.

İstanbul'da kaçak hafriyatın önü alınamıyor!

İstanbul’un Avrupa ve Anadolu yakasında 11 aktif hafriyat döküm alanı olmasına rağmen İstanbul’un her iki yakasında da kaçak dökümler olanca hızıyla sürüyor. Kaçak dökümler ürkütücü bir tablo olarak karşımıza çıkıyor.

Ankara'da inşaat molozları kaçak bölgelere dökülüyor!

Ankara’da, yasak olmasına rağmen inşaat molozları İmrahor, Eymir ve Kekiklikpınarı'na boşaltılıyor. Kaçak dökümün en çok zarar verdiği İmrahor’daki su yatağı hergeçen gün yok oluyor.

Samsun'da orman alanını kaçak mezarlık yapıp parsel parsel sattılar!

Canik Pelitlik Mezarlığı'nın yanındaki 8 dönümlük orman arazisi iddiaya göre, Teknepınar Mahallesi'nin eski muhtarı ve azaları tarafından mezar yeri olarak vatandaşlara satıldı.

Samsun 19 Mayıs'ta kaçak binalar yıkılıyor!

Samsun'un 19 Mayıs ilçesi Yörükler mahallesinde sabah saatlerinde Samsun Büyükşehir Belediyesi'ne ait araçlar, bölgede bulunan kaçak olduğu iddia edilen evleri yıkmaya başladı.

samsun kaçak mezarlık Haberi

samsun kaçak mezarlık

SAMSUN'un Canik İlçesi Teknepınar Mahallesi'nde Pelitlik Mezarlığı'nın yanındaki 8 dönümlük orman arazisi iddiaya göre, Teknepınar Mahallesi'nin eski muhtarı ve azaları tarafından mezar yeri olarak vatandaşlara satıldı. Şikayet üzerine savcılık soruşturma başlattı.


Samsun'un Canik İlçesi'nin Teknepınar Mahallesi'nde 1975 yılından itibaren yapılan Pelitlik Mezarlığı'nın yanındaki 8 dönümlük orman arazisi, iddiaya göre 2 yıl önce eski muhtar N.Ö. ve 4 azası tarafından, yasa dışı bir şekilde mezarlık alanı gibi satılmaya başlandı. Orman arazisi, bu kişiler tarafından parsellere bölünerek, özellikle yakınlarının yanında boş mezar yeri isteyen vatandaşlara 1000 ile 5 bin lira arasında değişen fiyatlarla satıldı. Bazı kişiler yaşarken bir kaç mezar yeri satın aldı. Bazıları da vefat eden anne ve babaları için orman arazinden mezarlık yeri aldı. Söz konusu orman arazisinde yapılan incelemede,...