06 / 05 / 2024

samsun katlı yol

samsun katlı yol

Samsun 2. İdare Mahkemesi'ne açılan dava sonuçlandı.Ulaştırma Bakanlığı Karayolları 7. Bölge Müdürlüğü'nün Samsun'un Canik ilçesinde inşa ettiği ve mahkeme kararıyla durdurulan katlı yol projesinde son sözü Danıştay söyleyecek.

Samsun Saathane Projesi'nde 8 katlı binanın yıkımı tamamlandı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Saathane Projesi kapsamında yıkım çalışmaları tam gaz ediyor. Proje kapsamında 8 katlı bir yapının yıkımı daha gerçekleşti. 

Samsun'da 5 katlı binanın altından geçen sokak görenleri hayrete düşürüyor!

Samsun'un İlkadım ilçesi Kökçüoğlu Mahallesi'nde 5 katlı binanın altından geçen sokak, görenleri hayrete düşürüyor.

Samsun İlkadım Belediyesi'nden 12.5 milyon TL'ye satılık 4 katlı bina!

Samsun İli İlkadım Belediye Başkanlığı tarafından Samsun İli, İlkadım İlçesi, Kılıçdede Mahallesi'nde bulunan 4 katlı bina 12 milyon 500 bin TL'ye kapalı teklif ve açık artırma usulü ile satılacak. Gayrimenkulün ihalesi 18 Aralık 2020 günü gerçekleşecek.

Avrasya GYO'nun Samsun'daki okul ve arsası 1 yıllığına kiraya verildi!

Avrasya GYO'nun portföyünde yer alan Samsun'daki betonarme 6 katlı okul ve arsasının Çarşamba Vefa Eğitim Kurumları Sanayii ve Ticaret A.Ş.'ye 1 yıllığına kiraya verilmesine, kira bedelinin kiraya verilen okul binasından bir kira yılı içerisinde toplam cirosunun yüzde 20'si olarak belirlenmesine kar

Samsun'da inşaatın asansör boşluğuna düşen işçi hayatını kaybetti!

Samsun’un Atakum ilçesi Yeni Mahalle’de bulunan 11 katlı inşaat halindeki bir binada asansör montajı yaparken asansör boşluğuna düşen Orhan Işık (42) hayatını kaybetti...

Samsun Havza-Bolu Gerede yolu ihaleye çıkıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan yaptığı açıklamda Samsun'un Havza ilçesi ile Bolu Gerede arasındaki yol çalışmalarını tamamlayacaklarını dile getirdi.

5 katlı binanın altından geçen yol görenleri şaşırtıyor! 

Samsun İlkadım ilçesindeki 8 katlı kaçak binanın yıkılması sonucu, arkada kalan 5 katlı bina ortaya çıktı. Yanındaki binanın yıkılması sebebiyle, 5 katlı bina yolun üzerinde duruyor...

Samsun'da tahliye edilen 9 katlı bina 30 santimetre yan yattı!

Samsun'da zemininde oluşan eğim nedeniyle yıkılma riski bulunduğu tespit edilerek tahliye edilen 9 katlı bina 30 santimetre yan yattı. Apartmanda, İnşaat Mühendisleri Odası uzmanlarınca teknik inceleme yapıldı.

Samsun'da yeni yapılan 9 katlı bina tahliye edildi!

Samsun'da 3 yıl önce inşaatı tamamlandıktan sonra zemininde meydana gelen eğim sonucunda yıkılma riskinin olduğu belirlenen ve tahliye edilen 9 katlı apartmanda oturanlar, konuyu yargıya taşıdı.

Ordu’da yıkılan binaların benzeri Samsun’da çıktı!

Ordu'da kıyı kenar çizgisi ihlal edilerek inşa edilen 12 katlı 3 bloktan oluşan binaların yıkılmasından sonra benzer bir haber de Samsun'dan geldi.

Çorum'daki 3 katlı davalık evin yıkımına başlandı!

Çorum'da yapım çalışmaları tamamlanan bağlantı yolunda, sahiplerinin itirazı sebebiyle davalık olan ve büyük bölümü yol ortasında kalan, sürücülere zor anlar yaşatan 3 katlı bina kamulaştırıldı ve yıkım çalışmalarına başlandı.

Samsun'da heyelan: 2 katlı ev tahliye edildi!

Samsun İlkadım'da heyelan nedeniyle zarar gören ve büyük risk oluşturan iki katlı ev, AFAD ekipleri tarafından tahliye edildi.

Samsun'da büyük panik! 6 katlı bina tahliye edildi!

Samsun'un Atakum ilçesinde dere ıslah çalışlarında bir binanın istinat duvarı çöktü. Park halindeki otomobili yamaca kaydığı olayda, 6 katlı bina tahliye edildi.

samsun katlı yol Haberi

samsun katlı yol
Ulaştırma Bakanlığı Karayolları 7. Bölge Müdürlüğü'nün Samsun'un Canik ilçesinde inşa ettiği ve mahkeme kararıyla durdurulan katlı yolda üzeri acilen örtülmesi gereken işlerin tamamlanacağı, daha sonra da Danıştay kararının bekleneceği belirtiliyor.

Mimarlar Odası Samsun Şubesi'nin Canik ilçesindeki viyadük projesinin hukuka aykırı olduğu gerekçesiyle Samsun 2. İdare Mahkemesi'ne açtığı dava sonuçlandı. Mahkeme heyeti, katlı yol projesinin İmar Kanunu'na aykırı yapıldığını tespit ederek, yol düzenlemelerine htiyaç olup olmadığının belirlenmesi, ihtiyaç halinde en uygun yer seçiminin yapılması, bu hususların imar planlarında yer almasının ardından karar alınıp çalışmalara başlanılması gerektiğine dikkat çekerek, imar planlarına işlenilmeden uygulamaya geçilen projenin hukuka aykırı olduğu kanaatine vardı. Mahkeme, katlı yol projesinin Danıştay'a temyiz talebi açık olmak üzere iptaline karar verdi.

Samsun-Ordu karayolu transit geçiş kavşağını kapsayan katlı yol projesinin...