20 / 05 / 2024

samsun kavak otel yatırımı

samsun kavak otel yatırımı

Samsun Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Kavak'ta artık otel sorunun kalmayacağını belirterek, bir işadamı tarafından yapılak olan otelin alanında incelemelerde bulundu.

Samsun Büyükşehir'den satılık 3 arazi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kavak Karadağ'da yer alan 3 adet araziyi satışa çıkardı. Arazilerin alanları 16 bin 753 metrekare ile 31 bin 263 metrekare arasında değişiyor.

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, 4 ilde 65 konut, 83 iş yeri ve 1 otel satışı yapacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı; Ankara, Konya, Diyarbakır ve Samsun'da 65 konut, 83 iş yeri ve 1 otel satışı yapacağını ilan etti.

Belediye otel, akaryakıt, ticaret ve depolama alanı imarlı beş arsa satacak!

Samsun İli Bafra Belediye Başkanlığı, Samsun Bafra'da yer alan otel, akaryakıt, ticaret ve depolama alanı imarlı arsalar için satış ihalesi düzenliyor. 

O ilde otel ve turistik tesis alanı imarlı arsa satılacak!

Samsun İli Tekkeköy Belediye Başkanlığı, Samsun Tekkeköy'de yer alan otel ve turistik tesis alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsa 6 bin 26 metrekare olarak belirtildi.

TOKİ Samsun Kavak'ta 60 bin 800 TL peşinatla 2+1! 

TOKİ Samsun Kavak 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Samsun Kavak'ta kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Samsun Kavak'ta  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Samsun Kavak sosyal konut projesi... 

Samsun'daki 3 otel sağlık çalışanlarına tahsis edildi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, ülkeyi yasa boğan koronavirüs ile Mücadele'de fedakarca çalışan sağlık çalışanlarına otellerini ücretsiz olarak tahsis eden Erman Ilıcak, İsmail Akçura, Nejat Baran ve Ahmet Aydemir’ e teşekkür etti.

Sheraton Grand Samsun satılacak mı?

Tanrıverdi Holding'in 221 odalı otel 122 metre yüksekliği ile Karadeniz Bölgesi'nin en yüksek binası unvanına sahip olan oteli, Sheraton Grand Samsun'un satılacağı iddia ediliyor. Holding alıcı çıkması durumunda Beşiktaş'taki otelini de satabileceğini duyurmuş...

Samsun Terme'ye otel ve kongre merkezi müjdesi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Terme'ye yeni müjdeler vererek, Belediye Hizmeti Binası, Kaymakamlık Kampüsü, Otel ve Kongre Merkezi inşa edeceklerini söyledi.

Özcan Deniz Cactus Otel'den apart kiraladı!

Eski eşi Feyza Aktan ile barışan Özcan Deniz, Yalıkavak'taki Cactus Otel'de apart kiraladı.

Samsun Kavak'ta 600 milyon liralık 70 proje hayata geçirildi!

Samsun Kavak belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, bölgede hayata geçirilen projelerden ve yatırımlardan bahsetti. Sarıcaoğlu, 600 milyon liralık 70 projenin ilçeye kazandırıldığını söyledi.

Samsun Kavak'ın imar ve yerleşim planı hazırlandı!

Samsun Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, model bir Kavak’ı ortaya çıkartmak için proje başlattıklarını açıkladı. Sarıcaoğlu, bölgede imar ve yerleşim planlarının hazırlandığını söyledi.

Samsun Kavak'ta 3.5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Samsun İli Asarcık İlçesi Musaağa Mahallesi'nde yer alan iki adet tavuk çiftliği, lojman ve idari bina 3 milyon 555 bin 233,44 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Varyap Yalıkavak Residences, Hyatt Centric ile anlaştı!

Varyap, Bodrum Yalıkavak’ta 120 milyon Euro’ya hayata geçirdiği Varyap Yalıkavak Residences, Hotel & Beach projesinin otel bölümü için dünyanın prestijli otel zincirlerinden Hyatt Centric ile anlaşmaya vardı.

samsun kavak otel yatırımı Haberi

samsun kavak otel yatırımı

KAVAK Belediye Başkanı Sarıcaoğlu, Kavak'ta bir işadamı tarafından otel yapılacağını belirterek, "İlçemizde artık otel sorunu kalmayacak" dedi. 


Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Ondokuz Mayıs Mahallesi'nde otel yapılması planlanan alanda, incelemelerde bulundu.Oteli yapacak olan işadamı İhsan Liva'dan bilgi alan Sarıcaoğlu, ilçede uzun zamandan beri otel bulunmadığını, bu eksikliğin giderilecek olmasından dolayı mutlu olduğunu ifade etti. Otelin önemli bir yatırım olduğunu belirten Sarıcaoğlu, imkanları ölçüsünde yatırımcıya destek olmaya çalışacaklarını kaydetti. İşadamı Liva da Başkan Sarıcaoğlu'na desteklerinden dolayı teşekkür etti.


Hedef...