11 / 05 / 2024

Samsun Kavak yerleşim planı

Samsun Kavak yerleşim planı

Samsun Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, model bir Kavak’ı ortaya çıkartmak için proje başlattıklarını açıkladı. Sarıcaoğlu, bölgede imar ve yerleşim planlarının hazırlandığını söyledi.

Yahudi yerleşim birimleri Hazreti İsa'nın doğduğu şehri kuşattı!

Yahudi yerleşim birimleri, Hazreti İsa'nın doğduğuna inanılan Yeniden Doğuş Kilisesi'nin bulunduğu kutsal kent Beytüllahim'i kuşattı. 

İsrail Beytullahim'deki Yahudi yerleşim birimini genişletiyor!

İsrail, işgal altındaki Batı Şeria'nın Beytullahim kentindeki Efrat Yahudi yerleşim biriminin genişletilmesi için bin 200 dönüm arazi tahsis etti...

AB'den İsrail'in yerleşim yeri planına tepki!

Avrupa Birliği (AB), İsrail hükümetinin, işgal altındaki Batı Şeria’da Yahudi yerleşimciler için 2 bin 191 yeni konut inşa etme kararına ilişkin, "Tüm yerleşim yeri faaliyetleri uluslararası hukuka göre yasa dışıdır." diye açıklama yaptı. 

İsrail Batı Şeria'daki Yahudi yerleşim birimlerini genişletmeyi planlıyor!

İsrail yönetimi, işgal altındaki Batı Şeria'da yer alan yasa dışı Yahudi yerleşim birimlerine yaklaşık bin 300 ek konut inşa etmeyi planlıyor.

Samsun Kavak'ta 600 milyon liralık 70 proje hayata geçirildi!

Samsun Kavak belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, bölgede hayata geçirilen projelerden ve yatırımlardan bahsetti. Sarıcaoğlu, 600 milyon liralık 70 projenin ilçeye kazandırıldığını söyledi.

Ürdün'den İsrail'e yerleşim birimi tepkisi!

Ürdün, İsrail'in Yahudi yerleşim birimlerine binlerce yeni konut inşasına onay verme ve işgal altındaki Batı Şeria'da Filistinlilerin topraklarına el koyma kararına kınama gösterdi. 

Samsun Kavak'ın imar ve yerleşim planı hazırlandı!

Samsun Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, model bir Kavak’ı ortaya çıkartmak için proje başlattıklarını açıkladı. Sarıcaoğlu, bölgede imar ve yerleşim planlarının hazırlandığını söyledi.

Batı Şeria'da Yahudi yerleşim birimleri inşasına karşı gösteri!

Batı Şeria'nın Ramallah kentine bağlı Mezraa el-Garbiyye beldesinde toplanan Filistinliler, bölgede yeni Yahudi yerleşim birimi yapılmasına karşı bir gösteri gerçekleştirdi.

İsrail'den 31 yeni yerleşim birimi inşası!

İsrail Savunma Bakanı Avigdor Liberman, Batı Şeria'nın El-Halil kentinde 31 yeni Yahudi yerleşim birimi inşa edeceklerini, planın hazır olduğu açıkladı.

İsrail'den Batı Şeria'daki Yahudi yerleşim biriminin genişletilmesine onay!

İsrail, Batı Şeria'daki bir Yahudi yerleşim biriminin 650 yeni konut inşa edilerek genişletilmesini onayladı.

İsrail, Necef Çölü'nde yeni yerleşim birimleri kuracak!

İsrail hükümetinin, ülkenin güneyinde yer alan Necef Çölü'nde Daniel ve Nitsanit adıyla iki Yahudi yerleşim birimi kurulmasına onay verdiği belirtildi.

Bursa Gemlik için yeni yerleşim yerleri belirlendi!

Bursa Gemlik'te deprem riski altındaki yerleşim yerlerinde yaşayanların daha güvenli bölgeye nakledilmesiyle ilgili düzenleme kapsamında yeni yerleşim yerleri belirlendi.

Ürdün İsrail'in yeni yerleşim birimi kararına tepki gösterdi!

Ürdün, İsrail'in işgal altındaki Filistin topraklarında yeni yerleşim birimi inşa etme kararına tepki gösterdi.

Samsun Kavak yerleşim planı Haberi

Samsun Kavak yerleşim planı

Samsun Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, bölgede hayata geçirilecek projelerden ve yatırımlardan bahsetti. Sarıcaoğlu, ''Türkiye’de örnek gösterilecek bir Kavak için proje üretiyoruz” açıklamasında bulundu.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre Sarıcaoğlu, ülkelerin değil, adeta şehirlerin bir yarış içinde olduğu Kavak’ı geleceğe hazırlamak için ulaşımdan çevreye, kırsal kalkınmadan tarihi ve kültürel mirasa kadar her alanda yoğun bir çalışma içinde olduklarını belirtti.

Türkiye’de gerçek yerel kalkınmanın başladığını anlatan Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Kavak bölgesi için imar ve yerleşim planının hazırlandığını söyleyerek, “Ülkemizde tüm yerleşim birimlerini yaşanabilir bir yer haline getirmek ve şehirlerimizi özellikleriyle öne çıkan marka şehirler haline getirmek hükümetimizin önceliği. Bizde bu doğrultuda çalışıyoruz. İmar ve yerleşim planları hazırlanmış, altyapısı tamamlanmış ilçe tasarlıyoruz. Bu hedef doğrultunda Kavak’ta günü kurtarmanın değil, geleceği tasarlamanın...