29 / 04 / 2024

samsun lovelet mobilya alanı ne zaman açılacak

samsun lovelet mobilya alanı ne zaman açılacak

Karadeniz' in en büyük outlet alışveriş ve yaşam merkezi Lovelet, yeni sezonda 12 bin 500 metrekarelik kapalı alanda bol çeşitli mobilya ürünleri satışı da yapacak...

TÜYAP Samsun 5. Mobilya Dekorasyon Fuarı sona erdi!

KOSGEB’in destek ve işbirlikleri ile 10 - 15 Mart tarihleri arasında TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlendi.

Samsun 2. Mobilya Dekorasyon Fuarı sona erdi!

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım AŞ tarafından düzenlenen Samsun 2. Mobilya Dekorasyon Fuarı sona erdi.

Samsun 2. Mobilya ve Dekorasyon Fuarı açıldı!

Samsun 2. Mobilya ve Dekorasyon Fuarı açıldı. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, sanayi sitelerindeki hurda yığınları ve çöp atıklarına tepki gösterdi.

Samsun 2. Mobilya Dekorasyon Fuarı bugün başlıyor!

Samsun'da, TÜYAP Fuarcılık tarafından düzenlenen Samsun Mobilya Dekorasyon 2017 Fuarı bugün açılıyor. Fuarda, "Samsun Markasını" yukarılara taşımak hedefleniyor.

Samsun 2. Mobilya Dekorasyon Fuarı yarın açılıyor!

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım AŞ öncülüğünde düzenlenen Samsun 2. Mobilya Dekorasyon Fuarı yarın başlayacak.

Samsun 2. Mobilya ve Dekorasyon Fuarı 7- 12 Mart'ta!

Samsun 2.Mobilya, İç Mimari, Halı, Aydınlatma, Dekorasyon ve Aksesuarları Fuarı, 7- 12 Mart 2017 tarihlerinde TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek.

Samsun Mobilya ve Dekorasyon Fuarı 2016 sona erdi!

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım AŞ. tarafından Samsun Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ile Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde düzenlenen Samsun Mobilya ve Dekorasyon Fuarı 2016 sona erdi.

Samsun Mobilya ve Dekorasyon Fuarı'nda ev fiyatına mobilya satışa sunuldu!

Samsun Mobilya ve Dekorasyon Fuarı'nda ev fiyatına satışa sunulan oturma odası takımı dikkat çekiyor. Samsun'da el işçiliği ile üretilen ve 75 bin lira fiyat biçilen, oturma odası takımı, müşterilerin beğenisini topluyor.

Samsun Mobilya ve Dekorasyon Fuarı açıldı!

“Samsun Mobilya ve Dekorasyon 2016 Mobilya, İç Mimari, Dekorasyon ve Aksesuarları Fuarı” düzenlenen törenle kapılarını ziyaretçilerine açtı. Fuara birçok isim katıldı.

Vahe Kılıçarslan şanslı Lovelet müşterisinin evini yenileyecek!

Vahe Kılıçarslan'ın,şehrin yöresel lezzetlerine ve tarihi kültürel özelliklerine değindiği 'Ye İç Mutlu Et' programının durağı olarak bu kez de Samsun'un en büyük ve bölgenin tek outleti Lovelet Alışveriş Merkezi'ni tercih etti.

By Soğancılar Mobilya, Lovelet AVM'de yeni mağazasını açtı!

By Soğancılar Mobilya, Lovelet AVM'de yeni mağazasını açtı By Soğancı Mobilya, By Soğancı Mobilya İşletme sahibi Namık Soğancı, "Ürün kalitemizden ödün vermeden, en uygun fiyatlarla mobilya ağımızı Terme'den sonra Lovelet AVM'de açtığımız mağazamızla deva

Kilim Mobilya Samsun'daki 3 katlı mağazasını 26 Nisan'da açıyor!

Kilim Mobilya Samsun Bölge Müdürü Can Süer ve Kilim Mobilya Samsun mağaza Müdürü İlknur Koçaklı, amaçlarının Samsun'da daha kaliteli bir hizmet verebilmek olduğunu ifade etti.

Karadeniz'in mobilya merkezi Lovelet Outlet'te açıldı!

KOBİ İşbirliği ve Kümelenme Projesi kapsamında Samsun'daki mobilya imalatçılarının Karadeniz Bölgesinin en büyük outlet ve yaşam merkezi olan Lovelet AVM'deki mobilya satış showroomu, düzenlenen görkemli törenle hizmete girdi...

samsun lovelet mobilya alanı ne zaman açılacak Haberi

samsun lovelet mobilya alanı ne zaman açılacak


Karadeniz'in en büyük outlet alışveriş ve yaşam merkezi Lovelet, yeni sezonda 12 bin 500 metrekarelik kapalı alanda bol çeşitli mobilya ürünleri satışı da yapacak.


5 Nisan Cumartesi günü saat 14.00’te yapılacak açılış öncesi AVM'de basın toplantısı düzenleyen Lovelet yönetimi, açılış hazırlıklarını ve projelerini medya mensuplarıyla paylaştı. Yeni sezonla birlikte aynı zamanda 'mobilya showroom'un da açılışının yapılacağını belirten Lovelet Outlet Yönetim ve Kiralama Danışmanı Inside Proje Koordinatörü Mehmet Ali Ünsay, İdol İnşaat tarafından toplam 75 bin metrekare alan üzerine kurulan Lovelet Outlet'in 12 bin 500 metrekarelik üst kat alanını mobilya imalatçıları, aydınlatma, mefruşat, perde, halı, ev dekorasyonu gibi mağazaların oluşturacağını söyledi. 


Amaçlarının büyük kentlerde var olan yenilikleri ve trendleri Karadeniz halkının hizmetine sunmak olduğunu kaydeden Mehmet Ali Ünsay, "Tekstil mağazalarının üst katları...