09 / 05 / 2024

samsun Mobilya Organize Sanayi Bölgesi

samsun Mobilya Organize Sanayi Bölgesi

Samsunlu mobilyacılar güçlerini Organize Sanayi Bölgesi çatısı altında birleştirmek için harekete geçti. Sektör temsilcileri yer arayışlarını sürdürdükleri Organize Sanayi Bölgesi ile ihracatlarını 5’e katlamayı hedefliyor

Samsun Tekkeköy'de 14 milyon TL'ye icradan satılık fabrika binası!

T.C. Samsun İcra Dairesi, Samsun ili, Tekkeköy ilçesi, Tekkeköy Mahallesi, Organize Sanayi mevkiinde yer alan fabrika binasını 13 milyon 993 bin 400 TL'ye satıyor...

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nden OSB yatırımcılarına yer tahsisi!

Samsun'da, yatırımcılara vergi indirimi, gümrük vergisi muafiyeti, sigorta primi işveren hissesi, döviz ve dövize endeksli kredi gibi desteklerin verileceği ilçelerde Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yatırımcılarına Samsun Büyükşehir Belediyesinin yer tahsis edeceği belirtildi.

TÜYAP Samsun 5. Mobilya Dekorasyon Fuarı sona erdi!

KOSGEB’in destek ve işbirlikleri ile 10 - 15 Mart tarihleri arasında TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlendi.

Samsun'a OSB müjdesi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir yaptığı açıklamada “İlçelerimizde organize sanayi bölgesi kurulma noktasında çalışmalarımız sürüyor." dedi.

İnegöl Mobilyacılar Odası, 2. Mobilya İhtisas OSB'den arsa istedi!

İnegöl Mobilyacılar ve Marangozlar Odası Başkanı Özcan Ayhan, “2. Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesinde Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü tarafından Hizmet Destek Alanı projesi adı altında arsalar üretilip, odamıza kayıtlı olan üyelerimize sanayi sitesi yapmak istiyoruz'' dedi.

Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde fabrika sayısı artacak!

Bursa’nın İnegöl ilçesinde 2009 yılında kurulan Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde fabrika sayısı yıl sonunda 90’a ulaşacak. Yeni fabrikalar ile Mobilya OSB büyüyecek. 

Samsun uluslararası lojistik merkez olmaya aday!

Samsun; denizhava, demiryolu ve karayolu gibi alternatifli ve gelişmiş ulaşım altyapısı, limanları, serbest bölgesi, lojistik köyü, 5 adet organize sanayi bölgesi, gelişmiş sanayi altyapısı ve geçmişten gelen ticaret geleneği ile bölgenin dünyaya açılan kapısı konumunda...

Samsun Havza OSB'de yer tahsisi yapıldı!

Samsun Havza Organize Sanayi Bölgesi'nde yer tahsisi yapılıyor. Eurocast Döküm Sanayi A.Ş. OSB bölgesinde fabrika kuracak.

Salih Zeki Murzioğlu: Samsun'da yeni OSB kuracağız!

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Samsun’da yeni bir organize sanayi bölgesinin kurulmasına öncelik vereceklerini söyledi. Murzioğlu, "Katma değeri yüksek ürün üretip ihracatı artıracağız” dedi.

Samsun Büyükşehir'den 170 dönüm satılık arsa!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, Samsun Gıda Organize Sanayi Bölgesi’ne yakında bir yerde bulunan 170 dönüm arsayı satışa çıkarıyor

Kayseri 7. Mobilya Fuarı kapılarını açtı!

TÜYAP Fuarcılık tarafından organize edilen Kayseri 7. Mobilya Fuarı bugün açıldı. Fuarı, 60 bini aşkın kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.

Samsun 2. Mobilya Dekorasyon Fuarı sona erdi!

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım AŞ tarafından düzenlenen Samsun 2. Mobilya Dekorasyon Fuarı sona erdi.

Samsun 2. Mobilya ve Dekorasyon Fuarı açıldı!

Samsun 2. Mobilya ve Dekorasyon Fuarı açıldı. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, sanayi sitelerindeki hurda yığınları ve çöp atıklarına tepki gösterdi.

samsun Mobilya Organize Sanayi Bölgesi Haberi

samsun Mobilya Organize Sanayi Bölgesi


Samsun’daki mobilya imalatçıları Mobilya Organize Sanayi Bölgesi kurmak için çalışma başlattı. Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı ve Mobinda Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Durmuşoğlu, Samsun’u mobilya üssü haline getirmeyi hedeflediklerini, bölgeye kazandırılacak olan Mobilya OSB ile imalatçının ihracatını 5’e katlayacağını söyledi.


OSB için yer arayışı içinde olduklarını belirten Durmuşoğlu, “Şu an için Samsun’a 55 kilometre uzaklıktaki Kavak OSB, 80 kilometre uzaklıktaki Havza OSB ve 55 kilometre uzaklıktaki Bafra OSB ile 35 kilometre uzaklıktaki Çarşamba Şeker Fabrikası’nın özelleştirme dışı kalan alanıyla ilgili değerlendirmede bulunduk. Bölgeler altyapı eksikliği ve merkeze uzaklığı nedeniyle imalatçıya cazip gelmedi. Alternatif yer arayışı sürüyor”dedi. İlk etapta 10 mobilya imalatçısının kurulacak OSB için yer talebinde bulunduğunu ifade eden Durmuşoğlu, “İlk etapta bu sayı yeterli. Bu 10...