18 / 07 / 2024

Samsun özel hastane alanı

Samsun özel hastane alanı

Samsun Büyükşehir Belediye Meclisinde görüşülen 'özel hastane alanı' maddesi tartışmaya neden oldu. Madde oy çokluğuyla kabul edildi.

Bakan Koca açıkladı: Samsun Şehir Hastanesi'nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor!

Samsun Şehir Hastanesi inşaatı hızla ilerliyor! Tamamlandığında uluslararası standartlarda tedavi imkanları sunacak olan hastane, yüksek yatak kapasitesi, yoğun bakım birimleri ve tam teşekküllü ameliyathaneleriyle bölgenin en önemli sağlık merkezlerinden biri olacak.

Özel Hastane ücretlerini taksitle ödemek mümkün! İşte o detaylar

İhtiyaç duyduğunuz sağlık hizmetlerinin ücretlerini peşin ödemek zorunda değilsiniz! Artık taksitlendirme seçeneğiyle ödemelerinizi kolayca yapabilirsiniz. 

İşkur duyurdu! Kamu ve özel hastane personel alımı yapacak! Toplamda 1100 kişi alınıyor! Fırsatı sakın kaçırmayın!

İŞKUR tarafından Kamu ve özel hastane personel alımları yapacağını açıkladı. Özel ve kamu hastanelerine 44 meslek grubunda toplam 1.100 işçi alımı gerçekleştirilecek. Peki başvuru şartları neler? Kimler başvuru yapabilir? 

Boğaz manzaralı eski Çamlıca Alman Hastanesi'nin arazisini villa ve AVM imarına açan plana kuruldan onay çıktı!

Eski Çamlıca Alman Hastanesi’nin yıkılmasından sonra 17 dönümlük boğaz manzaralı arazisine villa, AVM, özel hastane inşaatı yapılmasına imkan veren ve İBB Meclisi’nde AKP-MHP grubunun çoğunluk oyları ile kabul edilen plan değişikliğine, koruma kurulu da onay verdi. İşte ayrıntılar...

Özel hastane muayene ücretleri ne kadar? İşte ayrıntılı liste

Sağlık problemleri için devlet yerine tercih edilebilen özel hastaneler, hastalardan ücret talep ediyor. Peki özel hastanelerin ücretleri ne kadar? İşte ayrıntılı liste...

Gözde Grubu'ndan İzmir'e 100 milyon dolarlık hastane yatırımı!

Sağlık ve inşaat yatırımlarıyla adından söz ettiren Gözde Grubu İzmir'e yeni bir hastane yatırımı yapmaya hazırlanıyor. Firma İzmir'de Özel Sağlık Hastanesi inşaatı için çalışmalara başladı. 

Son iki yılda açılan kamu hastaneleri meclis gündeminde!

Son iki yılda açılan kamu hastanesi, özel hastane ve eczane sayısı ile yapılan tedaviler meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Samsun Tekkeköy'deki hastane inşaatında son durum ne?

Samsun Tekkeköy'deki hastane inşaatının temeli 3 Mart 2019'da atıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, hastanenin 600 günde tamamlanacağını açıklamıştı. Ancak hastanenin inşaatının yeni başladığı öğrenildi.

Samsun Vezirköprü'de yeni yapılan hastane için dökülüyor iddiası!

Samsun Vezirköprü'de 2014'te inşa edilen devlet hastanesi yaklaşık 3 ay önce hizmete sunuldu. Hastanenin son halini görüntüleyen CHP İlçe Başkanı Onur Bayburtlu, "Hastanenin tavanında akma, duvar ve merdivenlerde çatlaklar var. Tavan alçı kaplamaları kırılmış" diye konuştu.

Lefkoşa'ya ‘Özel İsrail Hastanesi’ inşa edilecek!

Lefkoşa'nın Rum kesimine ‘Özel İsrail Hastanesi’ inşa edilecek. Hastane kompleksi 150 milyon Euro’yu aşan bir yatırım bedeliyle hayata geçirilecek.

Samsun Şehir Hastanesi'nin maliyeti 1.5 milyar TL oldu!

Samsun'a yapılacak olan 900 yataklı şehir hastanesinin ihalesi gerçekleştirildi. 2 yıl önce yaklaşık 809 milyon TL'ye yapılacak olan hastane şimdi 1,5 milyar TL'ye ihale edildi. Şehir hastanesinin ihalesinin gerçekleştirildiğini Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıklamıştı.

Kastamonu'da atıl hastanenin kamulaştırılması önerisi TBMM'de!

Kastamonu ilinde koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında atıl durumdaki bir özel hastane binasının kamulaştırılarak hizmete sunulması önerisi meclis gündemine taşındı. CHP'li Baltacı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bursa'da deprem riskli hastane binası özel okula kiralandı!

Bursa Ertuğrulgazi'de bulunan Türkan Akyol Göğüs Hastalıkları Hastanesi, depreme dayanıksız olduğu sebebiyle kapatılmıştı. CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca,"Depreme dayanıksız denilerek kapatılan Göğüs Hastalıkları Hastanesi'nin bir özel okula 10 yıllığına kiraya verildiğini öğrendik" dedi...

Samsun özel hastane alanı Haberi

Samsun özel hastane alanı

Samsun Büyükşehir Belediye Meclisinde görüşülen ‘özel hastane alanı’ maddesi tartışma konusu oldu. Madde oy çokluğuyla kabul edildi. 

Habertürk'te yer alan habere göre Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclisinin Ocak ayı son toplantısı Belediye Meclis Salonunda Meclis Başkanvekili Turan Çakır başkanlığında yapıldı.

Meclis öncesinde toplanan imar komisyonunda 1 ay önceki meclis gündemine gelen ve 1 aydır komisyonda bekletilen, "Atakum ilçe sınırlarında Mimar Sinan Mahallesi’nde nazım imar planı 8 bin 424 ada 1828 nolu parseller 134 ada 24 nolu parselin bulduğu alanda park alanı ve sağlık alanı kullanımının yeniden düzenlenmesine ilişkin 1/5 ölçekli nazım imar planı değişikliği ile belediyemize başvurulmuştur. Söz konusu 1/5 ölçekli nazım imar planı ve plan açıklama raporunun Büyükşehir Belediyesinde karara bağlanmasını” maddesi görüşüldü. Komisyondaki madde hakkında meclisi bilgilendiren İmar Dairesi Başkanı...